راسخون

اخبار مربوط پرسپولیس

mohammad7890b کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 116
|
|
|

گزارش تمرين امروز پرسپوليس

تمرين امروز پرسپوليس در شرايطي برگزار شد که محمد نوري به دليل مصدوميت در تمرينات گروهي شرکت نکرد.

تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 17:30 امروز در ورزشگاه درفشي‌فر برگزار شد. در اين تمرين بازيکنان پرسپوليس ابتدا بدن‌هاي خود را گرم کردند و سپس به کار با توپ و شوت‌زني به سمت دروازه زير نظر دايي پرداختند. در مرحله بعدي نيز به دو قسمت تشکيل شدند و حفظ توپ و پرسينگ را در دستور کار خود قرار دادند.

* در تمرين امروز محمد نوري به دليل مصدوميت به صورت گروهي تمرين نکرد.

* حدود 11 اتوبوس که 9 تاي آنها از کاشان آمده بود و دو اتوبوس از مشکين‌دشت کرج با لباس‌هاي متحد‌الشکل و قرمزرنگ در تمرين امروز حضور داشتند و به شدت دايي و بازيکنان را با لقب‌هاي مختلف تشويق کردند. آنها همچنين پلاکاردهايي را به ورزشگاه آورده بودند که روي آن نوشته شده بود، «سردار، شهريار زوج طلايي پرسپوليس از طرف آکادمي خيريه فوتبال مشکين دشت کرج» همچنين پلاکارد ديگري در ورزشگاه نصب شده بود که روي آن نوشته شده بود «علي دايي رکورددار ايران، مسي اگر مردي رکورد دست نيافتني مردي از آذربايجان را بزن» در پايين اين عکس نيز عکس هافبک بارسلونا را زده بودند.

* پيام صادقيان امروز با چهره‌اي عجيب و موهايي تايسوني در تمرين امروز حضور داشت.

* هواداران تيم فوتبال پرسپوليس قبل از شروع تمرين پشت درب‌هاي بسته وضعيت پرسپوليس را آناليز مي‌کردند. آنها به شدت به برخي اظهارات بازيکنان از جمله ميثم حسيني که اعلام کرده بود پرسپوليس با اين وضعيت قهرمان نمي‌شود عکس‌العمل نشان دادند.

* رضا حقيقي در تمرين امروز بدون مشکل پا به توپ شد.

* مارکار آقاجانيان و سيموئز مربيان تيم ملي ميهمان ويژه تمرين امروز بودند. آنها دقايقي نيز با دايي به گفت‌وگو پرداختند.

* دايي قبل از تمرين امروز پيشتر از روزهاي ديگر و حدود 15 دقيقه براي بازيکنان در کنار زمين سخن گفت. وي تاکيد داشت که بازيکنان به دنبال جواب دادن به پيشکسوتان نباشند.

* 500 هوادار نوجوان کاشاني که در تمرين امروز حضور داشتند بيشتر از هواداران و حتي ليدرها پرسپوليس را تشويق کردند. اما يکي از تشويق‌هاي جالب آنها اين بود که به دهنوي مي‌گفتند قاسم خان دهنوي و به جلال حسيني نيز مي‌گفتند ديوار تيم ملي.

*هادي نوروزي نيز به دليل مصدوميت در تمرين امروز فقط نظاره‌گر بود.

*هواداران امروز با تشويق‌هاي خود به علي دايي لقب سلطان دادند.
|
|

هافبک پرسپوليس در آستانه محروميت از دربي

از بازيکنان پرسپوليس فقط هافبک اين تيم در آستانه محروميت از بازي دربي قرار دارد.

اميد عاليشاه تنها بازيکن پرسپوليس است که دو اخطاره است و در صورتي که در ديدار هفته هفتم مقابل فولاد خوزستان کارت زرد دريافت کند بازي دربي پايتخت را از دست خواهد داد.

به گزارش فارس، در تيم پرسپوليس همچنين حسين ماهيني، رضا حقيقي، سيد صالحي و ميثم حسيني تک اخطاره هستند.

ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و فولاد از هفته هفتم روز جمعه 8 شهريور از ساعت 19 در ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد و دربي پايتخت بين تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس 15 شهريور از ساعت 18و 50 دقيقه آغاز خواهد شد.
|
|

شيريني: خلعتبري را سرخ‌پوش بدانيد

سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس به هواداران اين تيم گفت محمدرضا خلعتبري قطعاً پرسپوليسي خواهد شد.

سعيد شيريني سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس در حاشيه تمرين امروز در جمع خبرنگاران در خصوص آخرين وضعيت خلعتبري گفت: با توجه به پيگيري‌هاي انجام شده و مکاتبات لازم مي‌توانيد خلعتبري را پرسپوليسي بدانيد. تمام کارهاي لازم براي او انجام شده و سعي مي‌کنيم تا با رفع نواقص و پيگيري موضوع ان‌شاءلله او را در دربي به عنوان يک سورپرايز براي هواداران داشته باشيم.
|
|

احتمال غيبت کاپيتان‌پرسپوليس در بازي با فولاد

محمد نوري به دليل مصدوميت و کشيدگي از ناحيه کشاله، حضورش در بازي با فولاد در پرده‌اي از ابهام قرار گرفت.

محمد نوري کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس در تمرينات دو روز گذشته اين تيم از ناحيه کشاله دچار مشکل شد از همين رو اين بازيکن با تشخيص پزشکان به فيزيوتراپي پرداخت اما همچنان درد او پابرجاست. پس از تست پزشکان پرسپوليس مشخص شد که نوري فردا سه‌شنبه هم بايد فيزيوتراپي کند و حضورش در بازي مقابل فولاد در پرده‌اي از ابهام است.

به گزارش فارس، کاپيتان سرخپوشان قرار است چهارشنبه توسط پزشکان تست شود تا تکليفش براي بازي با فولاد مشخص شود.
|
|

نوري: از ناحيه کشاله دچار مصدوميت هستم

کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از ناحيه کشاله دچار مصدوميت شديدي شده‌ام.

محمد نوري در مورد آخرين وضعيتش اظهار داشت: متاسفانه بعد از بازي با نفت در تمرينات از ناحيه کشاله احساس درد کردم و به همين دليل با تصميم پزشکان فيزيوتراپي انجام دادم.

به گزارش فارس ، وي افزود: وضعيتم براي بازي با فولاد خوزستان اصلا مشخص نيست و فردا چهارشنبه پس از تستي که مي‌شوم تکليف نهايي‌ام مشخص خواهد شد.

نوري در خصوص دو بازي آينده نيز گفت:‌ما 6 امتياز بازي با فولاد و استقلال را مي‌خواهيم و من مطمئنم چهره متفاوتي از پرسپوليس در بازي‌هاي آينده خواهيد ديد. ما هر چه سريعتر مي‌خواهيم از اين وضعيت خارج شويم و انشاءالله با کمک هواداران مي‌توانيم به اين خواسته خود برسيم. بالاخره فولاد و استقلال حريفان رو در روي ما هستند و برد مقابل آنها کار ما را راحت‌تر مي‌کند.

|
|

رويانيان: کمک هدايتي ربطي به کسي ندارد

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: آقايان و دوستداران عزيز! چرا وقتي دو ميليارد تومان به بازيکني دادند تا در ايران بماند تحقيق نکرديد و حساس نشديد.

محمد رويانيان ابتدا در خصوص واکنش‌ها پس از پرداخت پول محمدرضا خلعتبري توسط حسين هدايتي گفت: اين موضوع کاملا مشخص است، برخي‌ها ترس دارند تا خلعتبري به پرسپوليس بيايد و قطعا آب را گل‌آلود خواهند کرد اما خدا را شکر که دستشان به جايي نرسيد و ما ميزبان يکي از بهترين مهاجمان ايران و آسيا در کنار ساير بازيکنان خوب و با تعصب‌مان هستيم.

به گزارش فارس ، وي افزود: آقاي عزيزي که به عنوان کارشناس اطلاعات غلط را تحويل مردم مي‌دهيد؛ اطلاعات شب گذشته شما در برنامه 90 کاملا اشتباه بود. فقط اين را مي‌گويم که نگذاريد درباره اتحاديه فوتبال حرف هايي بزنم و دهانم باز شود.

رويانيان تاکيد کرد: چرا وقتي که يک ميليارد و 700 يا دو ميليارد دادند تا يک بازيکن در ايران بازي کند اينقدر تحقيق نکردند و حساس نشدند و الان يادشان افتاده که اين موضوع را پيگيري کنند. کسي لازم نيست نگران ساختن مدرسه و مسجد توسط هدايتي باشد زيرا او کار خودش را بلند است.

وي يادآور شد: به نظر من به کسي ربطي ندارد که هدايتي اين کمک را به پرسپوليس کرده چون او يک پرسپوليسي تمام عيار است که دست به اين کار زده است و مطمئنا او باز هم کنار ما بيشتر از گذشته خواهد بود تا آقايان تا مي‌توانند حسرت بخورند اما براي من برخي پيگيري‌ها و اطلاعات غلط دادن به مردم در اين چند مدت خيلي جالب بود، ولي ما کار خودمان را انجام مي‌دهيم و کاري به اين مسائل نداريم.

رويانيان در پايان خاطر نشان کرد: در مراسمي باشکوه و پرعظمت از هدايتي تقديري خواهيم کرد تا چشم همگان دوخته شود. آقايان نگران نباشند ما با قانون خلعتبري را مي‌آوريم و جا دارد که باز هم از نگاه ويژه هدايتي تشکر کنم البته حرف‌هايي نيز در اين باره مانده که انشاء‌الله بعدا آنها را خواهم زد.
|
|

مهلت 75 روزه عجمان به پرسپوليس

باشگاه پرسپوليس براي تسويه حساب با باشگاه عجمان، از مسئولان اين باشگاه مهلت 75 روزه گرفت.

بعد از توافق مسئولان باشگاه عجمان و پرسپوليس بر سر انتقال محمدرضا خلعتبري به جمع شاگردان علي دايي قرار شده پول رضايتنامه اين بازيکن در چند قسط پرداخت شود. از همين رو باشگاه اماراتي به طرف ايراني خود مهلت 75 روزه داده تا 750 هزار دلار پول رضايتنامه خلعتبري پرداخت شود.

به گزارش تسنيم، مسئولان باشگاه پرسپوليس هم به عجماني‌ها قول دادند در اين مدت طلب آنها را پرداخت کنند.

همچنين قرار شده تا آخر وقت امروز قسط اول پول باشگاه عجمان به دست مسئولان اين باشگاه برسد تا ITC خلعتبري هر چه زودتر صادر شود.
|
|

پولادي از 4 هفته ديگر مي‌دود

مهرداد پولادي پس از بررسي آخرين وضعيت مصدوميتش مشخص شد از 4 هفته ديگر مي‌تواند بدود.

مهرداد پولادي به دليل مصدوميتي که داشت تحت عمل جراحي قرار گرفت. برخي‌ها معتقد بودند اين عمل پولادي کمکي به او نخواهد کرد و وي بايد به خارج از کشور برود اما پولادي پس از عمل جراحي در شرايط ايده‌الي قرار گرفته است.

به گزارش فارس، پولادي در حال حاضر زير نظر پزشکان فقط راه مي‌رود البته ورمي در چند روز گذشته روي پاي او ايجاد شد که کمي پزشکان را نگران کرده بود اما اين ورم با تلاش پزشکان برطرف شد تا پزشکان از آخرين وضعيت پولادي ابراز رضايت داشته باشند. با توجه به معاينات انجام شده نيز قرار است پولادي از 4 هفته ديگر دويدن‌هاي خود را براي حضور در ميادين فوتبال آغاز کند.

پولادي ضمن تاييد خبر فوق به فارس گفت: خدا را شکر وضعيتم خيلي بهتر است و مشکل خاصي در پايم حس نمي‌کنم. منتظر مجوز دکتر براي دويدن هستم که به احتمال فراوان تا 4 هفته ديگر اين اتفاق مي‌افتد. خدا را شکر فعلا همه چيز خوب و عالي است و من اميدوارم که شرايط پرسپوليس هم با يک برد شيرين مقابل تيم فولاد با انگيزه خوب شود که مطمئنا اين اتفاق مي افتد. اين امتياز مي‌تواند براي پرسپوليس حياتي و براي اين تيم به خاطر پايان دادن به بدشانسي‌ها بسيار مهم باشد. البته فولاد نيز تيم کوچکي نيست و حتما فاکتورهايي داشته که الان در صدر جدول است.

|
|

گزارش تمرين پرسپوليس

هواداران تيم پرسپوليس به مهاجم تازه وارد تيمشان پيشنهاد دادند شماره 118 را برتن کند.

تيم پرسپوليس از ساعت 17:35 روز سه شنبه در حضور حدود 150 تماشاگر در مجموعه ورزشي درفشي فر تمرينات خود را پيگيري کرد.

به گزارش اوج، قبل از آغاز تمرين،علي دايي بازيکنان را فراخواند و به مدت 10 دقيقه با آنها صحبت کرد.

*يکي از بانوان هوادار پرسپوليس که از شيراز به تهران آمده بود پيش از آغاز تمرين به علي دايي گفت:از شيراز آمده ام و کار مهمي دارم و مي خواهم اين نامه را به شما بدهم.

سرمربي پرسپوليس با لبخند خطاب به اين هوادار گفت:خانم هاي تهراني اينجا را بلد نيستند.شما چطور اينجا را پيدا کرديد؟

*روبروي مجموعه درفشي فر،از اتومبيل يکي از همسايگان مجموعه سرقت شده بودهواداران درباره اين مساله صحبت مي کردند.

*تعدادي از هواداران مازندراني پرسپوليس با حمل پلاکاردي به محمد رضا خلعتبري خوش آمد گفتند.

*محمد نوري و هادي نوروزي به صورت جداگانه دور زمين دويدند.پسر کوچک نوروزي هم در تمرين حضور داشت.

*از دروازه بان ها،نيلسون به صورت اختصاصي با غلامپور کار کرد و حقيقي به همراه عابدزاده و محمدي در بازي درون تيمي حضور داشتند.

*برخي هواداران پرسپوليس درباره شماره پيراهن محمد رضا خلعتبري شوخي مي کردند.آنها با اشاره به اينکه مارکو پيراهن شماره 8 را برتن دارد و 88 هم به عليرضا حقيقي رسيده ،بهتر است 118 را به خلعتبري بدهند.

*تمرين اختصاصي با مهاجمان زير نظر علي دايي يکي از بخش هاي اصلي تمرين روز سه شنبه پرسپوليس بود.در اين قسمت دايي چند بار به اميد عاليشاه و پيام صادقيان تذکر داد.

*محمد پنجعلي،سعيد شيريني،مهرداد پولادي،کريم باقري،حسين کنعاني غايبان تمرين بودند.

*برخي هواداران حاضر در محل،درباره آسيب ديدگي فرهاد مجيدي صحبت مي کردند.آنها از يکديگر سوال مي کردند که آيا مجيدي به دربي مي رسد يا نه.

*سرمربي تيم پرسپوليس دفترچه اي را در جريان تمرين باز کرد و به بازيکنان نکاتي را تذکر مي داد.

|
|

پنجعلي: حمايت کنيد، پرسپوليس ساخته مي‌شود

جلسه شوراي معاونين و مديران باشگاه پرسپوليس امروز به رياست مديرعامل اين باشگاه برگزار شد.

به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، جلسه شوراي معاونين و مديران باشگاه پرسپوليس امروز از ساعت 11 به مدت بيش از 2 ساعت با حضور محمد رويانيان، بهروز منتقمي، محمد پنجعلي، محمود سالارکيا، دکتر عليرضا اسماعيلي، حميد استيلي، اميدعلي پورحسن، امير حسيني، علي اکبري آشوري، داريوش سودي و حسين قدوسي در سه محور برگزار شد.

در شروع اين جلسه معاونت فرهنگي و اجتماعي باشگاه پرسپوليس با ارائه گزارشي از اقدامات انجام شده، برنامه‌هاي خود براي شش ماهه دوم را تشريح کرد. از مسائل مطرح شده در اين بخش، احداث و راه‌اندازي موزه پرسپوليس بود که در اين ارتباط مقرر شد براي اين منظور ساختماني در نظر گرفته شود.

دکتر اسماعيلي در اين نشست برنامه‌هاي متعددي را براي امور فرهنگي اعلام داشت که بيش از پنج مورد به تصويب رسيد.

از ديگر مسائل مطرح شده در مباحث فرهنگي برگزاري همايشي در زمينه ساختارسازي و اصلاحات براي توسعه فوتبال پايه و بزرگسالان بود که مقرر شد کميته فرهنگي پيگيري‌هاي لازم در اين ارتباط را انجام دهد.

محمد رويانيان در اين نشست بر تلاش همه بخش‌هاي باشگاه براي توسعه فوتبال پايه به عنوان زير ساخت توسعه و پيشرفت تيم بزرگسالان تاکيد کرد. ساماندهي و ثبت نام بانوان هوادار پرسپوليس در سايت رسمي باشگاه، توسط معاونت فرهنگي و اجتماعي هم از موارد تصويب شده در اين نشست بود.

پنجعلي: بايد صبور بود و از تيم بزرگسالان حمايت کرد

در جلسه امروز، محمد پنجعلي مدير تيم فوتبال بزرگسالان پرسپوليس هم گزارشي از روند تيم و وضعيت آن ارائه کرد و خواستار حمايت همه جانبه کادر فني و اعضاي تيم شد.

پنجعلي در صحبت‌هاي خود گفت: اين تيم ساخته مي‌شود. نبايد فقط به بازي نفت توجه کرد. بايد بازي‌هاي قبلي را هم در نظر بگيريم. الان براي قضاوت کلي و نهايي زود است چون اين تيم شرايط خوبي پيدا مي‌کند و کم کم نفرات با يکديگر هماهنگ مي‌شوند.

پنجعلي در اين نشست خواستار حمايت همه جانبه از باشگاه و هواداران، کادر فني و اعضاي تيم بزرگسالان پرسپوليس شد.

مدير عامل باشگاه پرسپوليس هم در اين‌باره گفت: اينکه مدير تيم بزرگسالان نسبت به کادر فني‌، کادر سرپرستي و کل تيم نظر مثبت دارد، نشان از همدلي حاکم بر تيم دارد که باعث پيشرفت مي‌شود. از آقاي پنجعلي به عنوان مدير تيم مي‌خواهيم با اخذ نظرات کادر فني هر پيشنهادي که براي تقويت و سربلندي تيم لازم است را به باشگاه اعلام کنند تا در دستور کار قرار بگيرد.

در اين نشست، همچنين درباره دستور کار جلسه آينده شوراي معاونان و مديران صحبت شد و برنامه‌هاي آکادمي و تيم‌هاي پايه فوتبال پرسپوليس که از سوي حميد استيلي مدير آکادمي ارائه خواهد شد و همچنين تعيين محل تامين اعتبار بودجه فرهنگي و اجتماعي باشگاه در دستور جلسه نشست بعدي قرار گرفت. ارائه گزارش و برنامه‌هاي معاونت ورزشي نيز در جلسه بعدي شوراي معاونين و مديران مطرح و پس از بررسي تصويب خواهد شد.
|
|

پروين: هدايتي به درخواست پيشکسوتان نه نگفت

عضو کميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: از فردوسي‌پور گلايه دارم چون اين آقا هرچه مي‌خواهد مي‌گويد اما من از او مي‌پرسم تو از کجا مي‌داني هدايتي مدرسه و مسجد نساخته و دست محرومان را نگرفته؟

علي پروين اظهار داشت: من يک‌بار حرف‌هاي خودم را زدم و ديگر دوست نداشتم درباره ماجراي خلعتبري، پرسپوليس و عجمان حرف بزنم، اما ديدم در حق اين بنده خدا، هدايتي ظلم مي‌شود.

به گزارش فارس ، وي افزود: آقايان؛ اين وسط به من چيزي نمي‌رسد، اما حمايت نکردن از حق نامردي است. من اين را مي‌گويم همه اين را بدانند، حسين هدايتي به درخواست پيشکسوتان، مو سفيدان و اهالي فن فوتبال باشگاه پرسپوليس نه نگفت و مردانگي کرد و با هزار زور پول خلعتبري را داده اما حالا جالب است پول داده، کتک هم بايد بخورد؟

وي افزود: بخش‌هاي کارشناسي را دوست دارم اما خواهش مي‌کنم نادانسته در مورد هرکاري قضاوت نکنيد چون اين کار دور از انصاف است. بنده خدا به خاطر صدها مسئله که يکي از آنها خليج هميشه فارس است به در و ديوار زد و اين چک را جور کرده اما از آن موقعي که چک را داده، آقايان فقط هدايتي را مي‌زنند. من به دنبال حمايت کورکورانه نيستم ولي چون با چشمان خودم ديدم که چطور زحمت کشيده، مي‌گويم حداقل انصاف را رعايت کنيد.

پروين خاطرنشان کرد: آقاي فردوسي‌پور عزيز که ما هم خودت و هم برنامه‌ات را دوست داريم، تو از کجا مي‌داني هدايتي کار خير نکرده و مدرسه و مسجد نساخته؟ تو از کجا مي‌داني هدايتي دست بدبخت و بيچاره‌ها را نگرفته است؟ اما من مي‌دانم. اين کار را کرده و شايد اين وسط يکي دو نفر جا مانده که شما هم هر چه دوست داري به اين بدبخت مي‌گويي، پس حمايت از بخش خصوصي کجا رفته؟ چه کسي در اين فوتبال يک ريال به ديگري مي‌دهد؟ کم ياد بياوري. هدايتي در استيل‌آذين، ملوان، همين پرسپوليس و خيلي جاهاي ديگر که من مي‌دانم اما شما نمي‌دانيد، کمک کرده ولي متاسفانه مي‌خواهيد يک‌طرفه او را از بين ببريد. هدايتي از فوتبال کنار کشيده بود.

وي ادامه داد: يکي از نفراتي که به عشق پرسپوليس و هوادارانش به او رو انداخت که به اين تيم کمک کند، من، آقاي دايي و رويانيان بوديم. اما او نه نگفت. به خدا شرمنده‌اش شده بوديم. حالا در يک رسانه مي‌خواهند او را مجازات کنند. ما بايد از بخش خصوصي حمايت کنيم و حرف آخر آقايان عزيز هيچکس در اين مملکت يک ريال به ديگري مفت و مجاني نمي‌دهد اما هدايتي اين کار را کرده آن هم به عشق پرسپوليس، خليج هميشه فارس و ايراني و ايراني و پرسپوليسي، نه چيز ديگر. من اميدوارم که قدر اين افراد را بدانيم چون فراري دادن و زدن آنها هنر نيست.
|
|

محمدي: نگفتم مي‌خواهم از پرسپولس جدا شوم

دروازه بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هنوز با هيچکدام از مسئولان پرپسوليس درباره وضعيت فصل آينده ام صحبت نکرده ام.

رضا محمدي درباره اينکه ديروز در تمرين پرسپوليس گفته مي خواهد از اين تيم جدا شود، اظهارداشت: اصلا چنين حرفي را در تمرين پرسپوليس نزدم. خودم هم وقتي اين خبر را خواندم خيلي تعجب کردم. شايد من تصميماتي داشته باشم اما هرگز آن را علني نکردم.

به گزارش اوج ، وي ادامه داد: من از شرايطم راضي نيستم اما فعلا حرفي نمي زنم. بايد حداقل با اين شرايط تا نيم فصل کنار بيايم و بعد از آن ببينم چه اتفاقي رخ مي دهد. نيلسون عملکرد خوبي داشته اما بحث من مسايل ديگري است که بعدا مي گويم.
|
|

عاليشاه: بازي با فولاد را فداي دربي نمي‌کنم

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مثل همه بازيکنان دوست دارم در دربي باشم اما هرگز بازي با فولاد را فداي دربي نمي‌کنم.

اميد عاليشاه در خصوص وضعيت پرسپوليس اظهار داشت: پس از باخت تلخي که مقابل نفت تهران به دست آورديم با روحيه و انگيزه مضاعفي خود را براي بازي حساس مقابل تيم پرمهره فولاد آماده مي‌کنيم و مطمئن باشيد انشاءالله فقط به سه امتياز فکر مي‌کنيم.

به گزارش فارس ، وي افزود: با توجه به شرايط مان در جدول و بازي با فولاد فردا محکوم به برد هستيم و به چيز ديگر نمي‌توانيم فکر کنيم، انشاءالله اين اتفاق خواهد افتاد.

مهاجم قرمزپوشان يادآور شد: با توجه به شرايط پرسپوليس ما بايد با يک نتيجه خوب گذشته را جبران کنيم چون واقعا اين پتانسيل را در تيم خود داريم و مطمئنا با انگيزه مضاعف مي‌توانيم به هدفمان برسيم.

عاليشاه درباره دو اخطاره بودنش و احتمال بازي با احتياط خود مقابل فولاد نيز گفت: مطمئن باشيد من کارم را مي‌کنم و به اين مسائل هيچ توجهي ندارم. الان براي من فولاد مهمتر از دربي است. ما بايد خيلي قوي اتفاقات گذشته را فراموش کنيم.

وي افزود: من اگر بخواهم محتاط بازي کنم همان بازي نکنم بهتر است. پس مطمئن باشيد اگر دايي به من اطمينان کند محتاط که هيچ، مطمئن باشيد جسور‌تر بازي مي‌کنم تا جواب اعتماد سرمربي تيم را بدهم. مطمئنا همه بازيکنان دوست دارند در دربي باشند اما الان شرايط ايجاب مي‌کند که به قبل از دربي بيشتر و با تمرکز‌تر فکر کنيم. من تمام سعي خود را مثل بازي‌هاي ديگر انجام مي‌دهم و ديگر همه چيز با خداست. انشاءالله بتوانم در بازي با فولاد که حريف سرسختي است موثر باشم.

وي در پاسخ به سوالي که شما در جلسه اي به دايي قول داديد که همه چيز درست مي‌شود گفت: بله، ما به دايي قول داديم که همه چيز درست مي‌شود. البته يک سري حرف هاي خودماني بود که انشاءالله با تلاشي که انجام مي‌دهيم حرف‌هايمان تبديل به عمل مي شود و دوباره دل مردم و کادر فني را شاد مي‌کنيم.

مهاجم قرمز‌پوشان يادآور شد: البته شما فراموش نکنيد فولاد تيم خوب و مربي خوش‌ قلبي دارد. من يک سال با حسين فرکي کار کردم. ايشان انساني شريف و بسيار با دانش است اما ما مجبوريم به خاطر باخت هفته گذشته فقط به برد فکر کنيم که انشاءالله اين اتفاق مي‌افتد. ما دوست داريم با تمرکز و روحيه بالا در دو بازي بعدي موفق باشيم تا ذره‌اي از حمايت هواداران را جواب دهيم که انشاءالله اين اتفاق مي‌افتد. حالا با اين شرايط برايم مهم نيست دو کارته باشم يا يک کارته؛ فعلا مي‌خواهم مقابل فولاد خوب باشم.
|
|

صادقيان: من شبيه خلعتبري هستم!

هافبک هجومي تيم فوتبال پرسپوليس که پس از غيبت مقابل نفت تهران حالا آماده بازي است، تاکيد کرد شکست دادن فولاد در آستانه دربي اهميت زيادي براي سرخپوشان دارد.

پيام صادقيان در خصوص بازي پرسپوليس برابر فولاد خوزستان اظهار داشت: بازي بسيار سختي است و فولاد تصادفي صدرنشين نشده است. فولادي‌ها تيم خوب و هماهنگي دارند و مي‌توانند براي ما دردسرساز شوند اما ما در ورزشگاه آزادي قرار نيست امتياز از دست بدهيم و به همين خاطر با تمام وجود به ميدان خواهيم رفت.

به گزارش تسنيم ، هافبک هجومي تيم فوتبال پرسپوليس خاطر نشان کرد: قبول داريم که هواداران هم نگران هستند اما آنها بايد به بازيکنان و کادر فني اعتماد داشته باشند. مطمئن باشيد پرسپوليس با دايي نتيجه مي‌گيرد. در اين مورد شک نداشته باشيد.

وي در خصوص 2 بازي حساس تيمش مقابل فولاد و استقلال که نقش زيادي در بهبود وضعيت پرسپوليس دارد، افزود: در حال حاضر اصلاً به استقلال فکر نمي‌کنيم، چون بازي با فولاد سختي‌هاي خاص خودش را دارد و شکست دادن اين تيم کمتر از بُردن دربي نيست. اگر فولاد را ببريم خودمان را به صدر جدول نزديک مي‌کنيم و مهم اين است که صدرنشين را مي‌بريم و به 2 امتيازي آنها مي‌رسيم.در ضمن براي بازي با استقلال هم روحيه خواهيم گرفت.

صادقيان در خصوص پيوستن خلعتبري به پرسپوليس افزود: با محمدرضا در ذوب‌آهن همبازي بودم و شناخت کاملي از بازي هم داريم. خلعتبري با تجربه‌اش خيلي مي‌تواند به پرسپوليس کمک کند. او بازيکن خوبي است و از آمدنش به پرسپوليس خيلي خوشحالم. من از چند سال پيش سبک بازي خلعتبري را دوست داشته‌ام و خيلي‌ها مي‌گويند که شبيه او هستم.

وي در پايان در خصوص نگراني هواداران پرسپوليس تاکيد کرد: به هواداران حق مي‌‎دهيم که ناراحت باشند و پيروزي بخواهند اما بايد به بازيکنان هم حق داد. آنها تمام تلاش خودشان را مي‌کنند و هواداران اصلاً شک نداشته باشند که شرايط تيم خيلي بهتر خواهد شد.