مسـابقه عکاسـی از امـامــزادگـان کشور
میشه از امامزاده محل 2 سری عکس فرستاد؟؟
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
به شرط رعایت قوانین مسابقه از جمله کفایت 3 سری تصویر از هر امام زاده و ارسال حداقل 5 تصویر، بلا مانع است.
موفق باشید
با سلام ایمیل معرفی شده من به راسخون دچار اشکال شده و طی تماس تلفنی با راسخون دستور داده شد با ایمیل دیگر برای مسابقه اقدام کنم و عکسهای ارسالی( شامل 2سری عکس از 2 امام زاده های معروف شهرم ) با ایمیل manochehrsalamat@gmail.com برای راسخون فرستاده شد لطفا در صورت دریافت ایمیل ، تایید نمایید
با تشکر
با عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم عکسهای ارسالی بنده به دستتون رسیده است
ممنون
میخواستم بدونم عکسهای ارسالی بنده به دستتون رسیده است
ممنون
با سلام
کاربر گرامی تصاویر ارسالی شما دریافت شده است
با سلام ایمیل معرفی شده من به راسخون دچار اشکال شده و طی تماس تلفنی با راسخون دستور داده شد با ایمیل دیگر برای مسابقه اقدام کنم و عکسهای ارسالی( شامل 2سری عکس از 2 امام زاده های معروف شهرم ) با ایمیل manochehrsalamat@gmail.com برای راسخون فرستاده شد لطفا در صورت دریافت ایمیل ، تایید نمایید
با تشکر
با سلام کاربرگرامی تصاویر ارسالیتان هنوز دریافت نشده است در صورت دریافت، پیامی برای شما ارسال می شود
خیلی خوبه
ای کاش یه دوربین خیلی خوب داشتم
با عرض سلام و خسته نباشید.
ما ان شالله به زودی عازم سفر هستیم. حالا نمی شود که من از مقبره ی امام زاده هایی که در راه به زیارت آن ها مشرف می شویم عکس بگیرم؟
چرا حتما باید از مقبره ی امام زاده ی شهرمان عکس بگیریم؟ نمی شود تخفیف دهید؟
میخواستم بدونم عکسهای ارسالی من به دستتون رسیده است
با تشکر
بسمه تعالی
مسابقه عکاسی از امامزادگان کشور
الف) مقدمه
نقش خطیر امامزادگان در فرهنگ ایران و اسلام بر کسی پوشیده نیست، بر اساس این نقش مهم و اساسی و در راستای معرفی هر چه بیشتر امامزادگان و بقاع متبرکه کشور، روابط عمومی پرتال راسخون، مسابقه بزرگ عکاسی از اماکن متبرکه امامزادگان کشور را اجرا می نماید.
علاقه مندان می توانند با استفاده از تلفن همراه یا هر وسیله عکسبرداری دیگر از این اماکن متبرکه تصاویر ارزشمندی تهیه و با ارسال تصاویر به ایمیل report@rasekhoon.net در مسابقه شرکت کرده و از جوایز متنوع برخوردار گردند.
ب)روش شرکت در مسابقه
ج)تذکرات مهم
1- از هر امامزاده فقط 3 کاربر می توانند به ارسال تصویر بپردازند. اسامی امامزادگانی که دریافت تصاویر از آنها خاتمه یافته است در اینجا ذکر شده است.
2- کاربران الزاما باید از امامزاده شهر یا محل سکونت خود عکسبرداری نمایند و حداقل تعداد تصویر قابل قبول 5 عدد می باشد.
سلام چرا عکس های من یا همان لینک من در آمار نبود
با عرض سلام و خسته نباشید.
ما ان شالله به زودی عازم سفر هستیم. حالا نمی شود که من از مقبره ی امام زاده هایی که در راه به زیارت آن ها مشرف می شویم عکس بگیرم؟
چرا حتما باید از مقبره ی امام زاده ی شهرمان عکس بگیریم؟ نمی شود تخفیف دهید؟
با سلام و عرض ادب خدمت شما
در صورتی که تصاویر ارسالی شما در موعدی به دست ما برسد که سری عکسهای امامزاده مد نظر تکمیل نشده باشد قابل قبول است.
با تشکر از شما
میخواستم بدونم عکسهای ارسالی من به دستتون رسیده است
با تشکر
با سلام
تصاویر شما هنوز به دست ما نرسیده
بسمه تعالی
مسابقه عکاسی از امامزادگان کشور
الف) مقدمه
نقش خطیر امامزادگان در فرهنگ ایران و اسلام بر کسی پوشیده نیست، بر اساس این نقش مهم و اساسی و در راستای معرفی هر چه بیشتر امامزادگان و بقاع متبرکه کشور، روابط عمومی پرتال راسخون، مسابقه بزرگ عکاسی از اماکن متبرکه امامزادگان کشور را اجرا می نماید.
علاقه مندان می توانند با استفاده از تلفن همراه یا هر وسیله عکسبرداری دیگر از این اماکن متبرکه تصاویر ارزشمندی تهیه و با ارسال تصاویر به ایمیل report@rasekhoon.net در مسابقه شرکت کرده و از جوایز متنوع برخوردار گردند.
ب)روش شرکت در مسابقه
ج)تذکرات مهم
1- از هر امامزاده فقط 3 کاربر می توانند به ارسال تصویر بپردازند. اسامی امامزادگانی که دریافت تصاویر از آنها خاتمه یافته است در اینجا ذکر شده است.
2- کاربران الزاما باید از امامزاده شهر یا محل سکونت خود عکسبرداری نمایند و حداقل تعداد تصویر قابل قبول 5 عدد می باشد.
سلام چرا عکس های من یا همان لینک من در آمار نبود
با سلام و عرض ادب
کاربر گرامی هنوز تصاویر ارسالی شما دریافت نگردیده
با سلام ایمیل معرفی شده من به راسخون مشکل دار شده عکس ها رو 6دفعه فرستادم ولی تحویل داده نمیشه چه کار کنم.
راسخون عزیز ، ایمیل هام بهتون نمیرسه، دلیور نمیشه ، چیکار کنیم؟
با عرض سلام
بنده هر چند تلاش کردم تصاویر را به اون آدرس ایمیلی که ذکر کرده بودین بفرستم نشد.
تصاویر به به آدرس ایمیل forums_rasekhoon@yahoo.com فرستاده شد.
پیروز و سربلند باشید