مـسئـــول وبـــــلاگ هـای راســخـــون روی صــنــدلــی داغ داغ!!!
با سلام دوباره ترترترتر
1.نظرتون راجع به من چیه؟
2.به من نمره بدین :
1.فضولی :
2.صداقت :
3.رفاقت :
4.اعصاب خورد کنی :
5.فعالیت :
6.خودتون یه چیزی بنویسین و نمره بدین :) :
3.بهترین نوستالوژی دوران کودکیتون چی بوده؟
4-پیشرفت آینده راسخون رادرچه چیزی تضمین می کنین؟
5-چه انتظاری ازمدیران راسخون دارین؟
1- میشه نسبتتون رو هم با مسئول موسسه بدونیم؟ البته اگه دوست ندارید هیچ اجباری نیست به این سئوال جواب دید.
(راستی نمیشه شما که این همه پارتی تون کلفته بیایید پارتی بنده هم بشوید که توی موسسه مشغول به کار بشم؟
چون گفتین اجبار نیست پس جواب نمیدم :)
برای فعالیت در موسسه حتما حضور در موسسه ملاک نیست ، کاربران گرامی سرمایه اصلی راسخون هستند و شما مدیران زحمت کش هستید که سایت را رو به جلو پیش میبرید .
2- به نظر شما وبلاگ یکی از مدیران موف راسخون که بازدید خیلی خوبی هم داره روزانه چقدر براشون درآمد داره؟
نمی دونم ، باید از خودشون بپرسین :)
3- به نظر شما تعداد پستهای یک وبلاگ میتونه تنها ملاک برتری وبلاگ باشه؟
اصلا ، شاید یک وبلاگ هر دو سه روز یک پست ایجاد کند ولی وبلاگ مفید و حرفه ای باشد . بنظر من وبلاگ نویسی یک کار روتین نیست که با آمار و ارقام سنجیده بشه ، وبلاگی که از روی علاقه و با مطالب تالیفی فعالیت کند بسیار با ارزش هست .
4- چرا راسخون وبلاگهایی رو که دیگه خیلی وقته به روز نمی شوند رو از لیست پر بیننده ترین ها و برترین ها بر نمی داره؟
اون قسمت ها بصورت خودکار توسط نرم افزار آمار را نشون میدن ولی شاید بشه روی نوع فعالیت این بخشها تجدید نظر کرد .
5- از بین تمام وبلاگ های راسخون از عنوان کدوم وبلاگ خوشتون میاد؟
کریمهساعت شنی
1- اینکه در پست قبلی سئوال کردم تعداد پستهای وبلاگ دلیل بر برتر بودن وبلاگ هست فقط و فقط به خاطر قسمت وبلاگهای برتر بود که امیدوارم این قسمت برنامه نویسی بشه و بر اساس وبلاگ های معرفی شدن در طور هفته ها که به عنوان برتر انتخاب مشوند در اون ردیف قرار بگیرند. به نظرتون این کار شدنیه؟
2- اعصاب خورد کن ترین کاربر راسخون از نظر شما؟! نکنه من با سئوالاتم ناراحتتون کنم؟!
3- به نظر شما ابزار format painter در محیط ارسال پست وبلاگهای راسخون ضروری نیست؟ چرا این ابزار وجود ندارد؟
4- نظرتون در مورد آواتار مدیران تالار؟
5- اگه الان بهتون بگند صندلی داغتون تموم شده عکسل عملتون چی خواهد بود؟
با سلام خدمت شما
1.در مورد نام فامیلیتون،من که حدس هایی دارم. اما شنیدنش از زبان شما مزه دیگری داره.!!!!!!
2. در مورد اینکه چه طور وارد راسخون شدید من بیشتر می خواستم بدونم چهطور با راسخون اشنا شدید؟ممنون
3.ضمنا در مورد اینکه دوستان گفتن عکس خودتون رو هم بزارید منم باهاشون موافقم.
با احترام
با سلام دوباره ترترترتر
1.نظرتون راجع به من چیه؟
شخصیت جالب و پر جنب و جوشی دارید و توی بیشتر قسمت های سایت هم حضور دارید ، بنظرمن یکی از کاربران فعال و نمونه راسخون هستید
2.به من نمره بدین : از 10
1.فضولی : 2
2.صداقت : 8
3.رفاقت : 8
4.اعصاب خورد کنی : 3
5.فعالیت : 9
6.خودتون یه چیزی بنویسین و نمره بدین :) : انرژی : 10 :)
3.بهترین نوستالوژی دوران کودکیتون چی بوده؟
4-پیشرفت آینده راسخون رادرچه چیزی تضمین می کنین؟
5-چه انتظاری ازمدیران راسخون دارین؟
1- اینکه در پست قبلی سئوال کردم تعداد پستهای وبلاگ دلیل بر برتر بودن وبلاگ هست فقط و فقط به خاطر قسمت وبلاگهای برتر بود که امیدوارم این قسمت برنامه نویسی بشه و بر اساس وبلاگ های معرفی شدن در طور هفته ها که به عنوان برتر انتخاب مشوند در اون ردیف قرار بگیرند. به نظرتون این کار شدنیه؟
عرض کردم ، آن قسمت ها فقط جنبه اطلاع رسانی دارند و امتیاز یا برتری خاصی برای آن وبلاگ ها در نظر گرفته نشده ، ولی این هم مد نظر خود من بوده که وبلاگ های برتر هفته را در چنین باکسی نمایش دهیم .
2- اعصاب خورد کن ترین کاربر راسخون از نظر شما؟! نکنه من با سئوالاتم ناراحتتون کنم؟!
کاربران سایت همه خوب و با شخصیت هستند ؛ نه خواهشم میکنم ، شما سوال بپرسین کیه که جواب بده :)
3- به نظر شما ابزار format painter در محیط ارسال پست وبلاگهای راسخون ضروری نیست؟ چرا این ابزار وجود ندارد؟
این ابزار که در ویرایشگر وجود داره
4- نظرتون در مورد آواتار مدیران تالار؟
والا خود مدیران باید نظر بدن
5- اگه الان بهتون بگند صندلی داغتون تموم شده عکسل عملتون چی خواهد بود؟
یه نفس راحت میکشم :)
شوخی کردم ، عکس العمل خاصی نمیتونم نشون بدم :)
با سلام خدمت شما
با سلام
1.در مورد نام فامیلیتون،من که حدس هایی دارم. اما شنیدنش از زبان شما مزه دیگری داره.!!!!!!
در پست های قبلی عرض کردم
2. در مورد اینکه چه طور وارد راسخون شدید من بیشتر می خواستم بدونم چهطور با راسخون اشنا شدید؟ممنون
از قبل از ورود به موسسه با سایت راسخون آشنایی داشتم و از سایت استفاده میکردم ، ولی نه بطور جدی و فعال
3.ضمنا در مورد اینکه دوستان گفتن عکس خودتون رو هم بزارید منم باهاشون موافقم.
این مورد را هم در پست های صفحه قبل میتونید ببینید :)
با احترام
تشکر از شما
با سلام.
1- نظر شما در مورد مسابقات راسخون چیست؟
2.دوست دارید بچتون به چه چیزتون افتخار کنه؟
3.جورابتون سوراخ بشه ولی سوراخش تابلو نباشه اونو میپوشید یا میندازید دور؟
4.دوست داشتيد دختر بوديد؟ :) چرا ؟
5.در دوران مدرسه بیشترین و کمترین نمره ای که گرفتید چند بوده?
سلام به دوست و همکار خوبم آقای حسین سجادی
ظاهراً دوستان منتظر نشستن شما روی این صندلی بوده اند....
حیفم آمد در این صندلی داغ شرکت نکنم و مطالبی را پیرامون آقای سجادی عرض نکنم....کاربران عزیز در جریان باشید آقاحسین ما، یکی از پرسنل خوش اخلاق، کاربلد، صبور، متعهد و متدین هستند.
مهمترین خصوصیت، عصبانی نشدن ایشان است که از بهترین ویژگی هاست و بنده تاکنون حتی کوچکترین اخم، تندی و صدای بلند را از آقای سجادی ندیده و نشنیده ام و مطمئنم نخواهم دید... بنده به وجود ایشان در قسمت روابط عمومی افتخار می کنم. اما دو سوال :
1- چه چیزی بیشتر از همه باعث خوشحالی شما می شود و یا انتظار اتفاق افتادن آن را دارید؟ (البته به غیر از ازدواج :-) )
2- چه چیزی باعث ناراحتی، از بین رفتن صبر و در نهایت عصبانیت شما می شود؟
3-تجربه حضور در نمایشگاه اصفهان چطور بود؟
موفق و سربلند باشید
سلام خدمت آقا حسین سجادی عزیز.
1- چرا انقدر برای ازدواج عجله دارید؟ آیا کسی رو مد نظر دارید؟
2- حاضرید با یکی از کاربران راسخون ازدواج کنید؟
3- از همسر آینده تون چه انتظاراتی دارید؟
4- چه هدف هایی برای آینده تون دارید؟
5- حاضری برای 48 ساعت سیم کارتت رو با من عوض کنی؟ چرا؟
با سلام و خسته نباشید خدمت جناب آقای سجادی.
1- والا من این ابزار format painter رو پیدا نکردم میشه بگید آیکنش چه شکلیه؟!
2- از بین همکارانتون با کدوم صمیمی تر هستید؟
3- از بین همکارانتون دوست دارید کدومشون روی صندلی داغ بنشینند؟
4- از اعضای خانوادتون کسی عضو راسخون هست؟ آیا در مسابقات شرکت می کنند؟
5- آخرین فایلی که دانلود کردید چی بود؟!