راسخون

هواداران رئال مادرید

samadpour کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 316
|

مرجع رئال مادرید

samadpour کاربر نقره ای
|
|

كارلو آنجلوتي حتم داد كه قرارداد كريستيانو با رئال تمديد مي شود و از سويي پاسخ حرفهاي ويلاش بواس در مورد بيل را داد . 
برايتان خشم ويلاش بواس از اين كه در مورد بيل صحبت كرديد ، قابل درك است ؟
در مورد بيل صحبت نمي كنم چرا كه او ناراحت مي شود و دوست ندارم كه يك مربي ناراحت شود . من چيز خاصي نگفتم و ترجيح مي دهم در اين باره صحبت كنم . وقتي ناراحت شده ،‌ديگر در موردش صحبت نمي كنم .

نگران تمديد كريستيانو نيستيد ؟
به نظرم او و باشگاه در اين باره آرامش دارند . خود بازيكن مي خواهد تمديد كند و باشگاه هم موافق است . به همين خاطر مشكلي نمي بينم .

نمي دانيد كريستيانو چه زماني تمديد مي كند ؟
حقيقتا نمي دانم چرا كه اين مربوط به بازيكن و باشگاه است . نمي دانم چه زماني تمديد انجام مي شود اما مطمئنا كريستيانو با رئال تمديد مي كند .

تقابل با چلسي يك بازيخ اص است ؟‌
بله ،‌دو سال د راين تيم بودم . رابطه خوبي با همه بازيكنان و هوادارانشان دارم . يك بازي پيش فصل مهم است چرا كه مقابل يك تيم قوي بازي مي كنيم و تست خوبي براي آمادگي بدني ما پس از تمريناتي است كه داشته ايم .

رئال به بيل نياز دارد ؟
گفتم كه صحبت نمي كنم چرا كه در مادريد نيست . تيم قوي و جوان است و از تيمي كه دارم راضي هستم .

حرفهاي مورينيو عليه رئال برايتان قابل درك بود ؟‌
مقابل يك تيم قوي بازيم ي كنيم ،‌نه مورينيو . براي ما مهم است كه خوب بازي كنيم و بيشترين تلاش خود را داشته باشيم . مي خواهيم از نظر بدني بهتر شويم چرا كه بايد به زودي شروع كنيم .

از پيش فصل راضي هستيد ؟
بله ، سخت تلاش كرديم . مشكلي نيست . بازيكناني كه مصدوم بودند ،‌بهتر شده اند و به نظرم فصل را خوب شروع مي كنيم .

كاكا را چطور مي بينيد ؟‌
خوب تلاش مي كند . بايد از نظر قواي بدني بهتر شود . به چندين هفته نياز دارد اما سخت تلاش كرده و راضي هستم . به نظرم بازي خوبي مقابل اورتون داشت و مي خواهد بهتر شود .

نگران رفت نپه په در اين تابستان هستيد ؟‌
باو او صحبت كردم . بازيكن بسيار مهمي است چرا كه كي مدافع بسيار خوب ، با شخصيت و باتجربه است . به نظرم امسال با ما خواهد بود .

بين اين رئال و تيم پارسال چه تفاوتي وجود دارد ؟‌
مقايسه مشكل است چرا كه تازه چندين روز است كه شروع كرده ايم . در پايان فصل مي شود مذاكره كرد .

samadpour کاربر نقره ای
|
|

تاتنهام هاتسپر ، به واكنش در مورد برداشتن عكس گرت بيل از صفحه توئيتر اين باشگاه پرداخت . در توجيه مسئولان صفحه توئيتر اين باشگاه آمده است :" تغيير بك گراند صفحه توئيتر جنجال بر انگيز شد . اما با رفتن كلنت از باشگاه ،‌زمان تغيير اين بك گراند بود . " 
در مورد اين كه چرا عكس بيل برداشته شده است هم آمده است :"‌عكس گرت هم در بك گراند هست . كسي توجه كرد ؟‌ما عادت داريم كه مدام عكس شبكه هاي اجتماعي را عوض كنيم . "

samadpour کاربر نقره ای
|
|

آكادمي رئال به اوج شكوفايي خود رسيده و تا حد زيادي تيمهاي پايه اسپانيا را تغذيه مي كند . حالا البرت سلادس ، مربي تيم زير 16 سال اسپانيا ، پنج بازيكن آكادمي رئال را در ليست جديدش براي دو بازي دوستانه در سوئيس قرار داده است . 
مانوئل هرناندو ، آلوارو براوو ، اسكار رودريگز ،‌گرگوريو لوپز و گابريل سانچز ، پنج محصول آكادمي رئال هستند كه در ليست تيم زير 16 سال اسپانيا حضور دارند . سهم بارسلونا در اين ليست سه بازيكن است .

samadpour کاربر نقره ای
|
|

رئال به درخواست لوانته براي خريد قرضي دنيس چريشف پاسخ منفي داد . اين تيم در نظر داشت كه اين هافبك سرعتي روس را به خدمت بگيرد كه با پاسخ منفي سران باشگاه و آنجلوتي ملحق شد . 
در حقيقت كارلتو با رفتن كوئنت رائو روي دنيس به عنوان ذخيره مارسلو حساب مي كند و به همين خاطر با درخوسات لوانته براي اين انتقال مخالفت كرد . پيش از اين رئال مادريد پيشنهاد مالاگا را هم رد كرده بود .

samadpour کاربر نقره ای
|
|

ادن هازارد گفت كه بازي دوستانه مقابل رئال در روز چهارشنبه برايش يك بازي احساسي است . بازيكن بلژيكي براي اولين بار مقابل رئال قرار مي گيرد و گفت كه از تقابل با بازيكنان با كيفيتي مثل كاكا و رونالدو هيجان زده است . 
وي در مورد بازي پنجشنبه ساعت 5:30 صبح گفت :" اين يك بازي بسيار مهم براي من است . من يك بازيكن جوان و خيلي احساساتي هستم . اولين باري است كه مقابل رئال قرار مي گيرم و اين يك بازي مهم براي من است . نه من فقط براي بازيكنان بلكه براي هواداران . اميدوارم بتوانيم برنده باشيم . رئال باشگاه بزرگي است و بازيكنان باكيفيتي مثل رونالدو و كاكا را دارد .

samadpour کاربر نقره ای
|
|

كريم جزيري ، وكيل بنزما شايعات در مورد تمايل رم به بازيكن فرانسوي را تكذيب كرد و گفت :"‌هرگز با رم صحبتي نداشتم . با هيچ كس براي شروع مذاكرات هيچ صحبتي نداشتم . " 
وي گفت :"‌شايعه پيوستن كريم به رئال خيال است . مشهود است كه باشگاه بزرگي هستند اما چطور ممكن است كه بنزما تيمي مثل رئال را ترك كند ؟ اين فقط يكي از شايعات فصل نقل و انتقالات است . ديگر در باره چنين شايعاتي صحبت نمي كنم چون هيچ كدام صحت ندارند . بنزما از حضور در رئال خيلي خوشحال است و در اسپانيا مي ماند . "

samadpour کاربر نقره ای
|
|

پائولو بنتو ، مربي تيم ملي پرتغال گفت كه در مورد داستان مورينيو و كريستيانو صحبت نمي كند . مربي چلسي ، ستاره رئال را رونالدوي غيرواقعي خوانده بود در حالي كه كريستيانو ترجيح داده بود كه كم محلي كند و جوابش را ندهد . 
بنتو گفت :" در مورد شرايط باشگاه ها و اتفاقاتي كه مي افتد صحبت نمي كنم . دوست ندارم كه افراد در مورد تيم ملي من صحبت كنند و به همين خاطر من در مورد تيمهاي ديگر صحبت نمي كنم . "‌

samadpour کاربر نقره ای
|
|

سه كانديداي جايزه بهترين بازيكن سال اروپا در فصل 13-2012 مشخص شدند : ليونل مسي ،‌فرانك ريبري و كريستيانو رونالدو . برنده سال گذشته ، اينيستا در ميان گزينه ها نيست . 
برنده اين جايزه هشتم شهريور در موناكو مشخص مي شود . كريتسيانو امسال با 12 گل آقاي گل چمپيونزليگ شد و مسي با 46 گل اقاي گل لاليگا . ريبري هم نقش مهمي در قهرماني بايرن در چمپيونزليگ داشت . لواندوفسكي ، روبن ، مولر ، بيل ، شواين اشتايگر ، ايبرا و فن رسي نيز در جمع ده تا هستند . سال گذشته اينيستا اول شد و مسي و كريستيانو به طور مشترك دوم .
كريستيانو سال گذشته با 12 گل آقاي گل چمپيونزليگ شد . وي در بازيهاي ملي با پرتغال 4 گل زد ، در لاليگا 34 تا ،‌ در سوپركاپ دو تا ، در كوپا دل ري 7 تا كه روي هم مي شود 59 تا . مسي در لاليگا 46 گل زد ،‌در چمپيونزليگ فقط هشت گل . روي هم 69 گل زد . ريبري نيز در بوندسليگا ده گل و در تيم ملي فرانسه دو گل زد . در چمپيونزليگ هم فقط يك بار پايش به گلزني باز شد .

samadpour کاربر نقره ای
|
|

تصوير گرت بيل با پيراهن تاتنهام تبديل به نماد ليگ انگليس در نيويورك بود اما حالا اين عكس برداشته شده است تا اسپانسرها هم نشان دهند كه گرت بيل به زودي رئالي خواهد شد . به جاي او در ميدان تايمز ، عكسي با كلمه " ساكر "‌به عنوان تبليغ NBC در ميدان تايمز قرار گرفته است .  
ديروز نيز عكس بيل از صفحه توئيتر تاتنهام برداشته شد تا اين انتقال نهايي به نظر مي رسد هر چند كه تاتنهام عادت دارد تا آخرين روز فصل نقل و انتقالات تيمها را سر كار بگذارد . هنوز يك ماه تا پايان فصل نقل و انتقالات مانده و بايد ديد كه بيل بالاخره چه زماني رئالي مي شود .

samadpour کاربر نقره ای
|
|

روساي تيم فوتبال آ اس‌ رم آماده‌اند تا رقم 30 ميليون يورو را در اين ماه براي خريد بنزما به رئال پيشنهاد دهند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، از قرار  معلوم مذاکراتي به صورت غير رسمي تا به حال بين 2 طرف انجام شده و به نتايجي تقريبي رسيده اند.

البته قيمت 30 ميليون يورو بدين معني است که روساي رم بايد قبل از فکر خريد بنزما به فکر فروش يکي از بازيکنان خود باشند تا منابع مالي مورد نظر را بتوانند از اين طريق تامين کنند.

•  

samadpour کاربر نقره ای
|
|

به گزارش ديلي استار، انتقال گرت بيل به رئال مادريد زماني حالت بدي به خود گرفته است که يک ناشناس با باشگاه تماس گرفت و ستاره تاتنهام را به مرگ تهديد کرد.

اين پيغام توسط يک تماس تلفني به زمين تمرين تاتنهام در آنفيلد در روز يکشنبه حوالي بعدازظهر اعلام شد.

منابع نزديک به بيل تأييد کرده‌اند که اين پيغام کوتاه و جدي بوده است. ستاره ولزي هنگام برقراري اين تماس در زمين تمرين حضور نداشت.

با وجود ادعاهايي که بيل براي بازگشت به تمرين در اين هفته آماده است؛ او روز گذشته در تمرين حاضر نشد.

بيل اميدوار بود که رئيس باشگاه تاتنهام(لوي) انتقال وي را به اسپانيا فراهم کند.

samadpour کاربر نقره ای
|
|

اشلي كول در مصاحبه با وبسايت چلسي گفت :" رئال مادريد يك تست بزرگ براي ما خواهد بود . آنها يكي از بهترين تيمهاي دنيا هستند و با كريستيانو رونالدو در طول سالها چندين بازي خوب را داشته ام و مقابلش قرار گرفته ام . اميدوارم بازي جذابي باشد . "‌
وي افزود :" ديدار با آنجلوتي كه آدم خوبي است ،‌زيبا خواهد بود . شيفته كار كردن با او در چلسي بوديم و اميدواريم كه فصل خوبي در اسپانيا داشته باشد . "

samadpour کاربر نقره ای
|
|

فرناندو تورس ، بازيكن چلسي در مورد تقابل تيمش با رئال در بامداد پنجشنبه صحبت كرد . وي گفت :"‌سومين باري است كه پس از رفتن از اسپانيا مقابل آنها قرار مي گيرم . با اين كه يك بازي دوستانه است اما برايم ن هميشه مهم است . به خاطر هواداران اتلتيكو مي خواهم در اين بازي برنده شويم . آنها دسوت دارند باخت رئال را ببينند و من هم هر چند كه در تيمي ديگر هستم ،‌به دنبال چنين هدفي هستم . "‌
وي در مورد تحقير مورينيو در فينال كوپا با شكست به اتلتيكو گفت :"‌اتلتيكو پس از پانزده سال در فينال كوپا برد . براي من اين هميشه خاص است . در شهري رشد كردم كه رئال تيمي بسيار بزرگي است . ما هميشه زير سايه رئال بوديم و به همين خاطر پيروزي خاص است . "

samadpour کاربر نقره ای
|
|

ماركا گزارش داد كه آدريانو گالياني ، مدير باشگاه رئال اخيرا به هتل شيك محل اقامت رئال در ميامي آمد و با دوست قديمي اش ، فلورنتينو قهوه خورد . پرز و گالياني دوستي ديرينه اي با هم دارند . 
هيچ بعيد نيست كه در خلال صحب تهايشان در مورد بازگشت كاكا به ميلان صحبت شده است . البته فعلا مدير روسونري ها خودش چنين انتقالي را رد مي كند . كاكا سعي مي كند از نظر بدني بهتر شود تا اعتماد آنجلوتي را جلب كند هر چند كه هنوز پيشرفتي در بازيا و حس نمي شود . گالياني همچنين با آنجلوتي ،‌ مربي محبوبش هم ديدار كرد .