راسخون

نظر بدين؟

fatemeh313 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 3218
|

با سلام 

به نظر شما چطور ميتونيم يه عمل يا رفتار رو به ديگران منتقل كنيم؟

يا مثلا ميتونيم بگيم چه راههايي براي امر به معروف و نهي از منكر پيشنهاد ميكنيد؟

چقدرطرز برخورد فرد انتقال دهنده ميتونه تاثير گذار باشه؟

فرقي نميكنه چه چيزي رو ميخواين انتقال بدين فقط به نظرتون چيكار كنيم كه يه فرد يه رفتاري رو ترك كنه يا يه رفتاري رو زيباتر كنه؟سن فرد مهم نيست در تمام سنين .

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

سلام متشکرم از تاپیک پر محتوا و خوبتون

من 2 راه پیشنهاد میکنم که همشون رو امتحان کردم و خیلی خوب بوده

1 در مقابل بدی و اشتباه دیگران خوب باشیم  تا طرف رو شرمنده کنیم 

2   در مقابل عمل اشتباه دیگران عمل رو به درستی  انجام بدیم  مثل رفتار امام حسن و امام حسین با اون پیرمرد در مورد وضو گرفتن فکر کنم شنیده باشین اگر نشنیدهد دوستان تمایل داشته باشن توضیح میدم 

با یک  نمایش خیلی  عالی پیر مرد رو به وضو گرفتن درست هدایت کردن 

09303495228 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8721
|

یکی از راههای افزایش تأثیرگذاری در زمان امر به معروف و نهی از منکر کاهش مقاومت غیر منطقی در پذیرش امر و نهی استفاده از موقعیتی است که دانشمندان علم ارتباطات به آن فرایند انطباق می گویند.بسیاری تلاش می کنند که تکلیف شرعی و وظیفه قانونی خود را در حد مقبول انجام دهند اما این کافی نیست و باید سعی نمود که از این اقدام بهترین و بالاترین نتیجه را به دست آورد. این معنای دیگری از اثربخشی، کارایی و بهره وری است. در امر به معروف و نهی از منکر نیز که یک تکلیف الهی و وظیفه قانونی است، هر چند اگر فقط تذکر بدهیم و به همین اندازه اکتفا کنیم تکلیف و وظیفه خود را انجام داده ایم، اما انسانهای کارآمد به دنبال آن هستند که فعل آنها اثر مطلوبی داشته باشد!

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

واقعا"امربمعروف ونهی ازمنکرکاری بس مشکل است چه بساافرادی هستندبایه بارگفتن بهشون عکس العملی نشون نمی دهندآخه اخلاق افرادباهم مغایرت داره یکی خوشش میادمیگه خوب شدگفتین تامتوجه بشم یکی ناراحت میشه امابنظرمن انسان ابتدابایدخصوصیات طرف مقابلشوبدونه بعدا"اقدام به ارشادکندالبته بازهم نیازبه تحقیق بیشترداره.باتشکرازشمابابت پستی که زدیدچشم سعی میکنم حضوربیشتری داشته باشم