راسخون

فاطمه بی بی

aftabm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25059
|
تاریخ عضویت : مرداد 1392 

مدیران مهدکودک، دو هفته پیش در دفترچه فاطمه چهار ساله، یادداشتی را برای پدر و مادر وی گذاشته و هشدار داده بودند که اگر وی مجددا با مقنعه در مهد کودک حضور پیدا کند؛ به هیچ عنوان اجازه حضور در این فضای آموزشی را به وی نمی‎دهند.


شنیده شد که «فاطمه بی‎بی» دختر چهار ساله و شیعه هندی است که دوشنبه، دوم اردیبهشت در یکی از ایالات این کشور به نام «آسام» واقع در شمال شرقی هند، به خاطر داشتن حجاب از مهد کودک اخراج شد.

مدیران مهدکودک دولتی «کریستو جیوتی»، دو هفته پیش در دفترچه فاطمه چهار ساله، یادداشتی را برای پدر و مادر وی گذاشته و هشدار داده بودند که اگر وی مجددا با مقنعه در مهد کودک حضور پیدا کند؛ به هیچ عنوان اجازه حضور در این فضای آموزشی را به وی نمی‎دهند.

پدر و مادر این کودک قصد دارند در دادگاه «گوهاتی» شکایت‎نامه‎ای را علیه این مهد کودک تنظیم کنند.

 

aftabm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25059
|
تاریخ عضویت : مرداد 1392 

خدا، او و پیروانش را از آتش در امان داشته است

 

هشتمین امام نور از پدران گرانقدرش و آنان از پیامبر آورده‌‌اند که فرمود:

یا فاطمة أتدرین لمَ سُمّیتِ فاطمة؟ فاطمه جان! می‌دانی چرا به این نام، نامگذاری شده‌ای؟

قال علی علیه‌السلام: لمَ سُمّیتِ؟ امیرمومنان پرسید: چرا؟

قال: لانها فطمت هی و شیعتها من النار.(2) فرمود: بدان دلیل که او و پیروان راستین‌اش از آتش دوزخ در امان داشته شده‌اند.

و نیز فرمود:

سمّیت فاطمة لان الله فطمها و ذریّتها من النار، من لقی الله منهم بالتوحید و الایمان بما جئت به(3)؛ او فاطمه نامیده شده چرا که خدای جهان‌آفرین او و هر کدام از نسل پاکش که خدای را با توحیدگرایی و ایمان به آنچه من آورده‌ام، دیدار کند، همه را، از آتش در امان داشته است.

 

(فاطمه بی‎بی) حضرت زهرا(س) نگه دارت .