راسخون

صفت نامناسب دورویی

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

دوستان تاحالایک روبودین (شوخی)یادورو(دوروی سکه)

نه جداازشوخی واین مسائل می خواهیم به بررسی افراددورو(ریاکار) بپردازیم:

افرادیکه جلوی شمایه رنگندوجلوی فرددیگررنگ می بازند.

تاحالاباچنین افرادی مواجهه شده اید؟

عکس العملتون چه بوده؟

چرابرخی افراداینگونه هستندباوجودیکه خودشون می دونندچکاره اند؟

به بحث می نشینیم:

hoseinh1990 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2645
|

سلام

اره منم موافق خیلی صفت بدیه

البته بعضی ها همون یه روشون هم خیلی بده کاش دو تا رو داشتن جلوی بقیه یکم ابروداری میکردن

منم با همچین ادمایی خیلی برخورد داشتم

تو محیط مذهبی خیلی مذهبی هستن

ولی ....

ادم نمیدونه کدومشو باور کنه

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

سلام و تشکر

متاسقانه و یا خوشبختانه از این صفت متنقر هستم  اصلا نمیتونم با ادم های این چنینی  زندگی کنم 

و حس خوبی به این انسان ها ندارم انسان دو رو با  من هم دورو هستن  پس باید از این انسان ها دوروی کرد

09303495228 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8721
|

آدم ها را از انچه درباره دیگران می گویند بهتر می توان شناخت تا از انچه درباره خود می گویند...!!!!

همه آدمها تمام صفات خوب را به خودشان نسبت میدهند و طوری صحبت میکنند که انگار هیچ بدی در آنها وجود ندارد . اگر ادمها آن چیزی بودند که خودشان می گفتند همه فرشته بودند . بدترین آدمها هم آنهایی هستند که توی روی آدم میخندند و پشت سر همچین زیرآب میزنن که نمیفهمی از کجا خوردی . این ملت نمیدونم چرا این همه پشت سر هم حرف میزنن ؟ مهران مدیری توی طنز شبهای برره خیلی خوب این رو مطرح کرده بود . واقعا من دیدم کسانی رو که حتی پشت سر بچه خودشان هم حرف میزنن . یکی سعی کرد من رو پیش چند نفر خراب کنه . ولی با این کارش چهره واقعی خودش رو به اونها نشون داد و باعث شد که دوستی ١٠ ساله اش با اونها به هم بخوره . حرفهایی زده بود که من به خودم شک کردم . نمیدونم اون چرندیات رو از کجا دراورده بود و گفته بود . اهمیتی نداره برام جون اساسا اون موجود رو به هیچ هم حساب نمیکنم . اونقدر بگه تا جونش ذربره .