ختم قرآن از نوع راسخونی
از آیه ی 18 سوره لیل تا آخر آیه ی 7 سوره تین
میخونم
میخونم
از آیه ی 8 سوره تین تا آخر آیه ی 5 سوره بینه
میخونم
میخونم
از آیه ی 6 سوره بینه تا آخر آیه ی 8 سوره قارعه
میخونم
می خونم
از آیه ی 9 سوره قارعه تا آخر آیه ی 2 سوره قریش
از آیه ی 9 سوره قارعه تا آخر آیه ی 2 سوره قریش
از آیه ی 3 سوره قریش تا آخرین آیه قرآن و....
یادتونه یه مثل که می گه: کارا که کرد....
یادتونه یه مثل که می گه: کارا که کرد....
امیدوارم این کار (ختم قرآن) روزهای بعد از ماه مبارک رمضان هم ادامه داشته باشد.طاعات همتون قبول
دوستان عزیزم امروز ختم قرآ ن به حول و قوه الهی به پایان رسید نمیدونم تا چه حد از بودن این طرح راضی بودید ولی جا داره از مسوولین سایت و یک دوست خوب ( مسوول محتوای سایت حاج آقا عزتی) خیلی تشکر کنم
با کمک همه این ماه هم به پایان رسید هر چند من ..... ولش کنید مهم نیست ولی خیلی خوشحالم که دوستای خوبی توی این سایت پیدا کردم خدایا فقط مونده گوشه چشمی از طرف تو ، تو که همه چیز و می دونی پس خودت همه چیز رو خیلی زود درست کن
بچه ها خیلی برام دعا کنید
با کمک همه این ماه هم به پایان رسید هر چند من ..... ولش کنید مهم نیست ولی خیلی خوشحالم که دوستای خوبی توی این سایت پیدا کردم خدایا فقط مونده گوشه چشمی از طرف تو ، تو که همه چیز و می دونی پس خودت همه چیز رو خیلی زود درست کن
بچه ها خیلی برام دعا کنید
به نظر ون چه خوبه این طرح را حالا با کمی تغییر بعد از ماه رمضان نیز ادامه بدیم
با سلام و تشکر خدمت کاربر گرامی sifalaw
واحد روابط عمومی موسسه فرهنگی اطلاع رسانی راسخون ضمن تشکر از زحمات بی دریغ شما در این یک ماهه و آرزوی قبولی طاعات برای شما و خانواده گرامیتان برای شما آرزوی سعادت و خوشبختی دارد .
از این رو ما به داشتن کاربرانی همچون شما افتخار می نماییم و سعی بر این داریم تا با کمک و همکاری هر چه بیشتر شما و سایر کاربران سایت راسخون قدم در راهی نو برای ارزش نهادن بر فرهنگ ناب محمدی بگذاریم .
امید است که با یاری زیبای شما کاربران بتوانیم در پیمودن این راه سخت موفق شویم.
در پناه حق پیروز و استوار باشید .
واحد روابط عمومی موسسه فرهنگی اطلاع رسانی راسخون ضمن تشکر از زحمات بی دریغ شما در این یک ماهه و آرزوی قبولی طاعات برای شما و خانواده گرامیتان برای شما آرزوی سعادت و خوشبختی دارد .
از این رو ما به داشتن کاربرانی همچون شما افتخار می نماییم و سعی بر این داریم تا با کمک و همکاری هر چه بیشتر شما و سایر کاربران سایت راسخون قدم در راهی نو برای ارزش نهادن بر فرهنگ ناب محمدی بگذاریم .
مسئول روابط عمومی موسسه
فرهنگی اطلاع رسانی راسخون
ایمان خواجه
با سلام و تشکر خدمت کاربر گرامی sifalaw
مسئول روابط عمومی موسسه
ایمان خواجه
با تشکر از مسوول روابط عمومی موسسه راسخون
پیام شما بسیار خرسندم کرد اگر در رابطه با ادامه ختم قرآن در طول سال جاری پیشنهادی دارید با جان و دل مشتاق شنیدن هستم البته هر کمکی که بتوانم انجام می دهم در پناه حضرت حق
پیام شما بسیار خرسندم کرد اگر در رابطه با ادامه ختم قرآن در طول سال جاری پیشنهادی دارید با جان و دل مشتاق شنیدن هستم البته هر کمکی که بتوانم انجام می دهم در پناه حضرت حق
به نظر من اگر یک کمی تبلیغات بیشتر بود بیشتر از یک دوره ختم قرآن انجام می شد
با سلام
الان به سايت سري زدم كه براي فردا 30 آيه اي ثبت نام كنم و بخونم. خيلي دلم سوخت كه ختم قران تموم شد . اميدورام بعد از ماه رمضان هم طرح ختم قرآن روي سايت باشه و بتونيم استفاده كنيم. التماس دعا از همگي