سرگرمی"بازی کلمات در هم ریخته با حروف انگلیسی...
Firm=استوار-محکم
u/t/d/y
duty
وظیفه
n / i / k / p
Pink=صورتی
k /i/ l/l /s
skill
مهارت
h / s / a / d
dash = خط تیره
A/E/R/G/E/
AGREE= موافق بودن
V /C /E /A
avec = با
O/E/T/K/N
skill
مهارت
h / s / a / d
باسلام وعرض خسته نباشید خدمت مدیر محترم تالار زبان انگلیسی
ببخشید واژه ی درهم ریخته ای که من انتخاب کرده بودم k/i/l/s بوده که بصورت silk بمعنای ابریشم مرتب میشد ولی من با کمال تعجب دیدم که حرف L دیگری به آن افزوده شده و درنتیجه بصورت Skill درآمد .میخواستم شما لطف کرده و دلیل آن را مرقوم بفرمایید . باتشکر
TEKNO=تکنو
y/m/h/t
skill
مهارت
h / s / a / d
باسلام وعرض خسته نباشید خدمت مدیر محترم تالار زبان انگلیسی
ببخشید واژه ی درهم ریخته ای که من انتخاب کرده بودم k/i/l/s بوده که بصورت silk بمعنای ابریشم مرتب میشد ولی من با کمال تعجب دیدم که حرف L دیگری به آن افزوده شده و درنتیجه بصورت Skill درآمد .میخواستم شما لطف کرده و دلیل آن را مرقوم بفرمایید . باتشکر
---------------------------
با سلام و عرض ادب
بله حق با شماست . ولی با توجه به اینکه بعد از پست شما تا مدتی پست دیگری قرار داده نشد ، احساس کردم که واژه شاید برای بعضی از دوستان ناآشنا به نظر رسد . به همین دلیل حرف L به حروف درهم ریخته شما اضافه شد تا اندکی واژه ساده تر گردد.
در هر صورت امیدوارم باعث ناراحتی شما نشده باشم .
ضمنا لطف کنید و برای پست جدیدتان حروفی ذکر کنید .
با تشکر .
حدس شما هم صحیح است ولی منظورم رمز=Token بود
با سلام و عرض ادب
بله حق با شماست . ولی با توجه به اینکه بعد از پست شما تا مدتی پست دیگری قرار داده نشد ، احساس کردم که واژه شاید برای بعضی از دوستان ناآشنا به نظر رسد . به همین دلیل حرف L به حروف درهم ریخته شما اضافه شد تا اندکی واژه ساده تر گردد.
در هر صورت امیدوارم باعث ناراحتی شما نشده باشم .
ضمنا لطف کنید و برای پست جدیدتان حروفی ذکر کنید .
با تشکر .
با تشکر از لطف مدیر محترم در بررسی وپاسخگویی به مورد مطرح شده. من نیز امیدوارم باعث ناراحتی شما نشده باشم وجسارت من را بعنوان عضو جدید راسخونی به بزرگواری خودتان ببخشید .
همچنین پست قبلی اصلاح شد ممنون از تذکرتان .
tyhm
نادان ، احمق
t / s / l / o
tyhm
نادان ، احمق
بله .حدس شما صحیح است ولی منظور من واژه myth=افسانه بود .
با تشکر
LOST=گمشده
L/F/M/A/E