صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار مسابقات کاربری
با سلام
قبلا جا داره كه از تمام زحمات شما مسئول محترم تالار مسابقات كاربري كمال تشكر و قدرداني را از طرف همه راسخوني ها بكنم
چه خبر از امتياز و هداياي كاربران برتر تالار مسابقات كاربري آبان ماه ؟چرا اطلاع رساني نميكنيد؟
ضمن عرض سلآم و ادای احترام
تمام برنامه ها و مسابقاتی که در تالار مسابقات کاربری تا به کنون اجرا شده است به کمک و پیشنهاد شما دوستان بوده است .
در اصل ما باید از شما کمال تشکر و قدردانی را داشته باشیم که در همین راستا و در جهت جبران گوشه ای از زحمات شما ، کاربران برتر آبانماه تالار مسابقات کاربری اعلام گردیده است و بزودی توسط روابط عمومی سایت راسخون از این عزیزان تقدیر خواهد شد .
باتشکر
با سلام
به نظر من مسابقه يك شعر و يك شاعر خيلي سخت باشه ها چون مثلا من خودم رو بگم زياد از شاعران شعر ها اطلاعي ندارم حالا ببينم چي ميشه تمام سعيم رو ميكنم كه اطلاعاتم رو بيشتر بكنم
با سلام
به نظر من مسابقه يك شعر و يك شاعر خيلي سخت باشه ها چون مثلا من خودم رو بگم زياد از شاعران شعر ها اطلاعي ندارم حالا ببينم چي ميشه تمام سعيم رو ميكنم كه اطلاعاتم رو بيشتر بكنم
ضمن عرض سلآم
ابتدا از حضور و فعال جنابعالی در تمامی تایپیک های تالار مسابقات کاربری تشکر و قدردانی می نمایم .
سرگرمی "یک شعر یک شاعر" با هدف افزایش اطلاعات ادبی دوستان برگزار می گردد . امیدوارم با حضور شما و دیگر دوستان بتوانیم این سرگرمی را برگزار نماییم.
باتشکر
با سلا م
خدمت مديريت محترم تالار مسابقات
در مورد مسـابقه هفتگی «آمــــوزه های نهــج البـلـاغه» ميخواستم بدونم كه از روز چهارشنبه كه ازمون شروع ميشه درسنامه را از سايت حذف ميكنيد يا نه ؟
با سلا م
خدمت مديريت محترم تالار مسابقات
در مورد مسـابقه هفتگی «آمــــوزه های نهــج البـلـاغه» ميخواستم بدونم كه از روز چهارشنبه كه ازمون شروع ميشه درسنامه را از سايت حذف ميكنيد يا نه ؟
ضمن عرض سلآم :
بله، قطعا عدم دسترسی به منابع در زمان برگزاری آزمون به مطالعه دقیق تر محتوا خواهد انجامید.
باتشکر
با عرض سلام و خسته نباشید
در مورد مسابقه مسـابقه هفتگی «آمــــوزه های نهــج البـلـاغه» نکته ای می خواستم بگم
اگه ممکنه مطالب مربوط به مسابقه های هفته قبل در دسترس باشه که اگر کسی بخواد مطالعه کنه بتونه
با تشکر از مسابقه بسیار خوبتون
با عرض سلام و خسته نباشید
در مورد مسابقه مسـابقه هفتگی «آمــــوزه های نهــج البـلـاغه» نکته ای می خواستم بگم
اگه ممکنه مطالب مربوط به مسابقه های هفته قبل در دسترس باشه که اگر کسی بخواد مطالعه کنه بتونه
با تشکر از مسابقه بسیار خوبتون
ضمن عرض سلآم و ادای تحیات
مطالب هر هفته در قالب تایپیک " آرشیو مسابقه هفتگی آموزه های نهج البلاغه " قابل دسترسی می باشد .
باتشکر
بسم الله الرحمن الرحیم
باتشکر وقدردانی از زحمات شما بزرگواران لطف فرمایید در مسابقات آموزه های نهج البلاغه برنده را اعلام کردید در دسترس باشد تا مشاهده گردد.
بسم الله الرحمن الرحیم
باتشکر وقدردانی از زحمات شما بزرگواران لطف فرمایید در مسابقات آموزه های نهج البلاغه برنده را اعلام کردید در دسترس باشد تا مشاهده گردد.
دوست عزیز و گرامی / با سلآم و ادای احترام
حضورتان در انجمن راسخون و بویژه تالار مسابقات کاربری را خدمتتان خیر مقدم عرض می کنیم .
برندگان هر هفته را می توانید در روز شنبه و در قالب تایپیک "آرشیو مسابقه آموزه های نهج البلاغه" ملاحضه نمایید .
با تشکر
با سلام و تشكر از زحمات بي وقفه شما
در مسابقه ی شخصیت شناسی مشاهیر ایران قرار بود سه نفر برتر اعلام بشن ولي با گذشت يك ماه از بسته شدن اين قسمت هنوز خبري نشده لطفا بررسي كنيد
با سلام و تشكر از زحمات بي وقفه شما
در مسابقه ی شخصیت شناسی مشاهیر ایران قرار بود سه نفر برتر اعلام بشن ولي با گذشت يك ماه از بسته شدن اين قسمت هنوز خبري نشده لطفا بررسي كنيد
با سلآم و ادای احترام :
فرمایش شما کاملا صحیح است. در زمان قفل گذاری و جمع بندی تایپیک به مورد مذکور توجه نشده بود.
ضمن تشکر از یادآوری به جای شما؛ ان شاءا... به زودی سه نفر برگزیده اعلام خواهند شد.
با تشکر
سلام و عرض ادب و احترام
جناب mohammad98
بازگشت حضرتعالی را از سفر پر از معنویت حج ، زیارت مرقدمطهر پیامبراکرم(ص) و ائمه مظلوم بقیع و زیارت خانه امن الهی مکه مکرمه و زیارت مدینه منوره، تبریک گفته و امید است با توکل به در گاه الهی همواره پیروز و سرافراز باشید.
با سلام
برآمد باد صبح و بوي نوروز
به کام دوستان و بخت پيروز
مبارک بادت اين سال و همه سال
همايون بادت اين روز و همه روز
در اينجا جا داره از طرف همه دوستان از مديريت محترم تالار مسابقات كاربري تشكر و قدرداني داشته باشم و از طرف خودم و دوستان پيشاپيش عيد رو به شما و خانواده محترم تبريك عرض نمايم . اميد وارم سال پر بركت وسرشار از شادي و نشاط داشته باشين
بنده در همه اين مسابقات كه در اين چند ماه حضور داشتم واقعا كه لذت بردم و باز از شما متشكرم و اميدوارم سال 93 هم به لطف شما و نظرات ارسالي دوستان باز مسابقات پر رونق و گرمي رو داشته باشيم
يه نكته ديگه من احتمال زياد هست تا 9 ام يا 10 ام اصلا نتونم بيام يا مثل اين چند ماهه بيام بنابراين غيبت اين جانب را موجه به حساب بياريد نه كم لطفي
دلاتون شاد
سلام
یه پیشنهاد دارم یه تالاری به اسم ازاد اندیشان بزارین بد نیست
به نظر من بیشتر موضوعات الان رو میترسن بیان کنند دوستان با این تالار به راحتی بعضی ها می تونن حرفاشونو بزنن
با سلام میخواستم بدونم که آیا قرعه کشی هدایای ششمین سالگرد راسخون انجام شده؟ اگه نشده چه زمانی اعلام میشه؟