صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار مسابقات کاربری
با تشکر از اطلاع رسانیتان اما کمی هم دلخور شدم چون خیلی دیر اسامی اعلام شد امیدوارم در سایر دوره های مسابقات این اتفاق پیش نیوفتد.
ماهم خیلی راضی نیستیم
یا کاری رو که شروع کردین درست انجام بدین یا شروعش نکنین
ماهم خیلی راضی نیستیم
یا کاری رو که شروع کردین درست انجام بدین یا شروعش نکنین
ضمن عرض سلآم و ادای احترام
از تاخیر پیش آمده در اعلام اسامی برگزیدگان دور دوم مسابقه آنلاین دوباره نیز پوزش می طلبم .
در ضمن با توجه به فعالیت بیش از یک ماه تایپیک مسابقه آنلاین و برگزاری 2دور مسابقه ی مذکور و همچنین بارگذاری مسابقات و سرگرمی های جدید در تالار مسابقات کاربری ، تایپیک مسابقه آنلاین قفل گردیده است .
امیدواریم همچون گذشته شاهد حضور فعال شما و دیگر دوستان در تالار مسابقات کاربری باشیم.
سلام. خسته نباشيد. ميشه يه مسابقه تشكيل بديم و توي اون جمله بسازيم.
نفر اول يه جمله بگه و نفر بعدي تكميلش كنه!
كم كم تبديل به يك داستان بشه!
مثلن: يكروز رفته بودم توي كوچه كه،
سلام مدیر گرامی
تبریک میگم. مدیریتتون فوق العاده بوده و کاربران زیادی جذب شده اند . اما خیلی وقته تو تالار ورزش کم تشریف فرما می شوید ها !!!!!
سلام مدیر گرامی
تبریک میگم. مدیریتتون فوق العاده بوده و کاربران زیادی جذب شده اند . اما خیلی وقته تو تالار ورزش کم تشریف فرما می شوید ها !!!!!
منم خدمتـتـون سلـآم و تـشـکـر فـراوان بابت حضور ارزنده تان در تالار مسابقات کاربری عرض می کنم .
انشاالله زین پس بیش از پیش خدمتتان خواهیم رسید .
آقا پس چی شد هنوز جوایز مسابقات آنلاین کاربری بدستم نرسیده! با اینکه ایمیل تایید و ارسال جایزه رو دریافت کردم.
آقا پس چی شد هنوز جوایز مسابقات آنلاین کاربری بدستم نرسیده! با اینکه ایمیل تایید و ارسال جایزه رو دریافت کردم.
با سلآم :
لطفا مورد مذکور را در تایپیک "انتقادات و پیشنهادات در مورد جوائز و مسابقات" مطرح فرمایید .
با تشکر
دور سوم مسایقات آنلاین برگذاری میشه ؟ کی ؟
دور سوم مسایقات آنلاین برگذاری میشه ؟ کی ؟
ضمن عرض سلآم و ادای احترام
با توجه به فعالیت بیش از یک ماه تایپیک مسابقه آنلاین و برگزاری 2دور مسابقه ی مذکور و همچنین بارگذاری مسابقات و سرگرمی های جدید در تالار مسابقات کاربری ، تایپیک مسابقه آنلاین قفل گردیده است و دور سوم این مسابقه برگزار نخواهد شد .
با سلام
من بنر راسخون را در وبلاگ قرار دادم ولی نه امتیازی و نه پیامکی به من تعلق گرفت..
با سلام
من بنر راسخون را در وبلاگ قرار دادم ولی نه امتیازی و نه پیامکی به من تعلق گرفت..
ضمن عرض سلآم :
لطفا مورد مذکور را در تایپیک "انتقادات ، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها" مطرح نمایید .
با تشکر
سلام صندوق چک شود
لطفا امروز چکیده و لیست مشارکت کننده هارا ارسال کنید
سلام صندوق چک شود
لطفا امروز چکیده و لیست مشارکت کننده هارا ارسال کنید
ضمن عرض سلآم و ادای تحیات
با عرض پوزش از کوتاهی ها و تاخیرات بوجود آمده در طول مبحث 25 ؛
امتیازات اهدایی مشارکت کنندگان محترم
با تشکر
با سلام
قبلا جا داره كه از تمام زحمات شما مسئول محترم تالار مسابقات كاربري كمال تشكر و قدرداني را از طرف همه راسخوني ها بكنم
چه خبر از امتياز و هداياي كاربران برتر تالار مسابقات كاربري آبان ماه ؟چرا اطلاع رساني نميكنيد؟