معادل های فارسی نام این ورزش ها!
nazaninfatemehخانم تشکر...اگه میشه معادل فارسی کلماتی ضروری رو که ما اغلب به اونها نیاز داریم هم بذار.دست مریزاد.
جال بود !
کشور جهان سوم ، کشوری است که به جای واژه ایمیل از واژه پست الکترونیک استفاده می شود
که هم پست و هم الکترونیک کلماتی انگلیسی هستند !
پست الکترونیکی که نشد معادل ایمیل. چون " ایـ " مخفف الکترونیکی است و "میل" به معنی نامه یا همان پست است. واژه پست الکترونیکی همان واژه خارجی (Electronic Post) است.
منظورم اینه که اشتباهه که پست الکترونیکی بجای ایمیل هست، بلکه این دو واژه یکی می باشد و یکی مخفف دیگریست.
در واقع فکر می کنم که نگاه ها به این مطلب مختلفه و هر کسی از نگاه خودش میبینه، برای یکی مسخره است و برای یکی هیچ مشکلی بوجود نیامده.
مطالب خوب و جالبی بود واقعا به دردم خورد ممنونم
عالی بود.مخصوصا کوبان که خیلی به اسکوآش مرتبط است.
جال بود !
کشور جهان سوم ، کشوری است که به جای واژه ایمیل از واژه پست الکترونیک استفاده می شود
پست الکترونیکی که نشد معادل ایمیل. چون " ایـ " مخفف الکترونیکی است و "میل" به معنی نامه یا همان پست است. واژه پست الکترونیکی همان واژه خارجی (Electronic Post) است.
منظورم اینه که اشتباهه که پست الکترونیکی بجای ایمیل هست، بلکه این دو واژه یکی می باشد و یکی مخفف دیگریست.
در واقع فکر می کنم که نگاه ها به این مطلب مختلفه و هر کسی از نگاه خودش میبینه، برای یکی مسخره است و برای یکی هیچ مشکلی بوجود نیامده.
معادل فارسی واژه ی ایمیل ، رایانامه می باشد.
فرض کنید از طرف بپرسند تابستان چه کلاسی رفتی؟ و بنده ی خدا جواب بده: « کلاس چرخ سری»!!!!!!!!
واقعا خنده داره
من شنیدم که به ایمیل میگن رایانامه نه پست الکترونیک البته چند وقته که این واژه را بکار می برند.
فرض کنید از طرف بپرسند تابستان چه کلاسی رفتی؟ و بنده ی خدا جواب بده: « کلاس چرخ سری»!!!!!!!!
واقعا خنده داره
عالی بود.مخصوصا کوبان که خیلی به اسکوآش مرتبط است.
بله.
نام ها خیلی سخت است
انگلیس شون رو بهتر متوجه میشیم
ممنون خیلی مفید بود بدردم خورد
خیلی ببخشید دوست عزیز میتونم بپرسم کجا بدردتون خورد
سوال دیگه پیش میاد؟؟/
حداقل اگه اینا رو الان به کار ببری مسخرت می کنن...
جال بود !
بجای ایمیل "رایانامه" گفته می شود.