راسخون

چرا فقط ماه رمضان؟

fatemeh313 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 3218
|

با عرض سلام خدمت راسخوني هاي گل

همه ي ما ديديم و شنيديم كه افراد در ماه رمضان خيلي با ماه هاي ديگه تفاوت دارند و همه در تلاش براي انجام كار نيك و اعمال ثواب هستند به نظرتون چرا فقط در اين ماه اين گونه اند و چرا در بقيه ي ماه ها اين گونه نيستند؟

چيكار كنيم كه در ماه رمضان جوري خودمون رو بسازيم كه براي بقيه سال تا رمضان سال ديگه همون طور با معنويت و در تلاش براي دوري از گناه باشيم؟

با تشكر

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

با سلام  و تشکر از تاپیک بسیار زیباتون 

در ماه رومضان با توجه به  روزه داری  و باز بودن درهای بهشت معنویت در انسان بالا  رقته و  دست شیطان بسته میباشد

انسان  توجه بیشتری  به خدا و  ثیامت دارد و سببی است برای پرواز 

باید در ماه روضان آنقدر اوج گرفت  و پرواز کرد  که آسمانی شویم 

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

برخی فکرمی کنندماه خدافقط ماه رمضان است من شخصی رومی شناسم که فقط درماه مبارک نمازمی خونه وروزه می گیره من نمی دونم این چه عقیده ایه ؟ تمام ماههامتعلق به خداوندباریتعالی است مثل مردم خارج ازکشورکه درطول هفته گناه می کنندبعدش روزیکشنبه میرن کلیساوتوبه می کنند.

ali_kamali کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 2116
|

با سلام 

به نظر من باید قبول کنیم که ماه رمضان با ماهای دیگه سال فرق دارد . چون این جمله را خیلی شنیده ایم . ( ماه مهمانی خدا )  یعنی فقط در طول سال اینگونه است به همین دلیل شور و هیجان بیشتری داره و خیلی دور از انتظار نیست . 

و متذکر میشوم که اگر تمام ماه ها اینجوری بود برای ما انسان ها که خیلی زود عادت می کنیم و تفاوتی با ماه های دیگه نداشت .

اما اینکه چرا بعضی از مردم و هموطنان فقط تو این ماه مسلمان واقعی می شوند وتلاش می کنند بهترین باشند سوال سختی است و فکر میکنم در حد من نباشه پاسخ به این سوال