راسخون

واليبال ايران، کوبا را درهم کوبيد

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 89277
|
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
 

 

تيم ملي واليبال ايران پس از پيروزي در نخستين ديدار مقابل کوبا از سري مسابقات ليگ جهاني، از ساعت 05:10 دقيقه به وقت تهران در سالن 15 هزار نفري شهر هاوانا براي دومين بار به مصاف ميزبان خود رفت و 3 بر يک به برتري رسيد.

ملي پوشان واليبال ايران در اين مسابقه با پيراهن‌هاي سرخ در مقابل تيم سفيد و آبي پوش کوبا به ميدان رفتند.
تيم ملي واليبال ايران با ترکيب امير غفور، آرمين تشکري، سعيد معروف، علي مباشري، رحمان داودي، محمد موسوي و ليبرو فرهاد ظريف بازي را آغاز کرد.
پيش از اين مسابقه بازيکنان عطش زيادي داشتند تا يک بار ديگر حريف خود را مغلوب کنند. آن‌ها به فاصله زماني چند ساعت قبل در جلسه آناليز فني دستورات ولاسکو را خوب شنيده بودند. با شناختي که پس از نخستين رويارويي از حريف خود داشتند حالا اميد زيادي به کسب هر سه امتياز بازي دوم پيدا کرده بودند.
در مقابل اما کوبايي‌ها که انگار پس از واگذاري نخستين بازي به ايران شوکه شده بودند براي حفظ آبروي خود تنها به پيروزي فکر مي‌کردند. چگونگي مهار "کپدا" بازيکن شماره 8 کوبا، نُقل حرف ملي‌پوشان ايران پيش از اين مسابقه شده بود.
سالن واليبال 15 هزار نفري شهر هاوانا مثل بازي اول در حالي به استقبال مسابقه ايران و کوبا مي رفت که بسياري از سکوهايش همچنان خالي بود. کارکنان سفارت ايران به همراه خانواده‌هايشان به مانند بازي اول حاميان ويژه تيم ملي در سالن مسابقه بودند و يکصدا تيم ايران را تشويق مي‌کردند.
farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|
تاریخ عضویت : آذر 1387 

به امیدپیروزیهای بیشترواسه کشورمون