راسخون

رفتن یا نرفتن به حج !

09303495228 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8721
|
رفتن یا نرفتن به حج !

با سلام خدمت دوستان عزیز

میخواستم نظر شما رو در مورد رفتن به حج بدونم

ایا باید برای نشاندان بندگی خود حتما به مکه برویم ؟

مگر نه اینکه خداوند از رگ گردن به ما نزدیک تراست و بر همه چیز واقف

ایا این همه پول که ما میریزیم تو کیسه عربستان کار درستیه ؟

بنظر شما اگر همین پول را در کشور خودمان صرف امور خیریه و کمک به مستمندان کنیم بهتر نیست ؟

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

رفتن یا نرفتن به حج !

با سلام خدمت دوستان عزیز

میخواستم نظر شما رو در مورد رفتن به حج بدونم. حج يكي از فروع دين ماست. درست مثل نماز و روزه در هنگامي كه انسان مستطيع مي شود بر او واجب مي گردد (البته حج تمتع)

ایا باید برای نشاندان بندگی خود حتما به مکه برویم ؟ همانطور كه نماز مي خوانيم روزه مي گيريم. خمس مي دهيم و زكات و بقيه فروع دين را انجام مي دهيم حج را در صورت مستطيع شدن واجب است انجام دهيم.

مگر نه اینکه خداوند از رگ گردن به ما نزدیک تراست و بر همه چیز واقف. بله خدا به عبادت بندگان نياز ندارد. حتي به نماز و روزه ما هم احتياج ندارد اين ماييم كه به همه اين عبادتها نيازمنديم.

ایا این همه پول که ما میریزیم تو کیسه عربستان کار درستیه ؟ در زمان پيامبر هم كه كافران پرده دار كعبه بودند پيامبر مكرم اسلام حج را به جا مي آوردند.

بنظر شما اگر همین پول را در کشور خودمان صرف امور خیریه و کمک به مستمندان کنیم بهتر نیست ؟ امور خيريه عملي جداست و صوابي جداگانه دارد. براي شانه خالي كردن و نرفتن به حج فكر نمي كنم اين كار درستي باشد. كساني كه مستطيع مي شوند مي توانند به حج بروند و هزينه هاي اضافي كه الان متاسفانه در كشور ما رواج پيدا كرده را مي توانند صرف امور خيريه بكنند. (مثل هدايا و سوغاتي هايي كه همراه خود مي آورند. مي توانند اين خريدها را در ايران انجام داده و يا اينكه هزينه را صرف امور خيريه نمايند)

اين نظر شخصي خودم بود و شايد بعضي موارد آن درست نباشد

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

رفتن یا نرفتن به حج !

با سلام خدمت دوستان عزیز

میخواستم نظر شما رو در مورد رفتن به حج بدونم

ایا باید برای نشاندان بندگی خود حتما به مکه برویم ؟ اگرشرایطشوداشته باشیم وماروبطلبه می خوام یه باردیگه مشرف شوم.

مگر نه اینکه خداوند از رگ گردن به ما نزدیک تراست و بر همه چیز واقف

ایا این همه پول که ما میریزیم تو کیسه عربستان کار درستیه ؟ ملاقات باخانه خداچیزدیگری است واعمالی که درانجابرماواجب می شودومراسمی که بجامی آوریم همه وهمه وصف نشدنی است.

بنظر شما اگر همین پول را در کشور خودمان صرف امور خیریه و کمک به مستمندان کنیم بهتر نیست ؟ کارخوبیه امارفتن به حج هم سرجای خودش لازم است امامن باکسانیکه برای چهارمین وپنجمین بارمشرف می شوندمخالفم چراکه جارابرای آنهائیکه آرزودارندفقط برای یک دفعه هم که شده بازنمایند.باتشکر

milad85 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 641
|

خدا رو شکر سلما57 جواب کاملی دادن

من با رفتن به مکه و مدینه مخالف نیستم اما با این سوغات خریدن های افراطی ایرانی ها مخالفم

باید از این هزینه ها صرفنظر کرد نه اینکه یکی از اوامر الهی را تعطیل کنیم

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

با سلام

من نظرم رو خیلی کوتاه میگم

از نظر من هر مسلمانی حق داره یک بار از این سفر معنوی لذت ببره و با معبودش با سفری معنوی بره

اما بیش از یک بارش از نظر من باید با توجه به شرایط باشه 

اینکه  ایا این پوب چه قدر میتونه تو زندگیه یه نفر تاثیر بزاره

پیامبر میگه وای بر میلمانی که همسایه اش گرسنه بخوابد

میشود گفت وای بر همسایه ای که  3 بار 4 بار به حج رفته و همسایه اش گرسنه است 

fateme74 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 3243
|

اصلا این اعتقاد خوب نیست که شما حتما باید برین حج.اگه اپولی که به عربستان میدهیم را خرج کشورمون کنیم یا 100 تا فقیرو از گرسنگی نجات دهیم یا صرف امور خیریه کنیم خودش از 1000 تا حج هم بهتر و ثوابش بیشتره