راسخون

مدیر ارشد انجمن ها روی صندلی داغ!!!

mina_k_h کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12298
|

چرا با نام کاربری دیگه تون در تالار های تحت مدیریت بنده فعالیت نمی کنید؟ باور بفرمایید تالار های مفیدی و خوبی هستند و در صورت فعالیتتون حتماً به عنوان کاربر برتر معرفی تون می کنم ها...

از اینکه بنده با کلی مکافات موفق به شرکت در جلسه مدیران خواهم شد چه نظری دارید؟!

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8846
|

چرا با نام کاربری دیگه تون در تالار های تحت مدیریت بنده فعالیت نمی کنید؟ باور بفرمایید تالار های مفیدی و خوبی هستند و در صورت فعالیتتون حتماً به عنوان کاربر برتر معرفی تون می کنم ها...

آخه شما مدیر سخت گیری هستید، می ترسم برای برتری معرفی نکنید در ضمن سواد ما به سطح تالار شما نمی خوره، بهمون لغب بیسواد می دن اونوقت ناراحت میشم

از اینکه بنده با کلی مکافات موفق به شرکت در جلسه مدیران خواهم شد چه نظری دارید؟!

فقط تشکر و قدردانی و لا غیر.  از این به بعد بنده هم با کلی مکافات به تالار های شما خواهم آمد و مطلب می گذارم، البته اگر یادم نره

mina_k_h کاربر طلایی1
|
|

واقعاً باعث خوشحالی و افتخار بنده است اگه شما نیز در تالارهای تحت مدیرت بنده شرکت کنید چون مطالبی رو که میگذارید میخونم از نظر کیفی و کمی خیلی خوب هستند.

باور بفرمایید بنده انقدر هم سخت گیر نیستم و حاضرم برای جذب کاربر در تالارهام وقت بگذارم. همین جا هم قول میدم که نگذارم حق کسی پایمال بشه و کاربران برتر واقعی رو معرفی خواهم کرد.

چند تا سئوال دیگه:

چه وسیله ای رو برای سفر می پسندی؟

دوست داشتید الآن کجا باشید؟

از چی میترسید؟

پارسال چند تا از روزه هاتونو خوردین؟چرا؟

مداح مورد علاقتون؟

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

سلام.می ینم که دارین می سوزین.

1.به من نمره بدن : 

فضولی : 

کنجکاوی : 

اعصاب خورد کنی  : 

حرف زدن : 

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

سلام و عرض ادب و احترام

چرا رعد و برق با ابرهاي سفيد به رعد و برق با ابرهاي سياه و خشن تبديل شد؟ يعني از دست كسي عصباني شديد اينطوري شد؟ يا با توجه به فصل بود. من يادمه از كيش برگشتيد تغيير آواتار داديد (گشت نامحسوس )

همسرتون از كدوم ويژگي شما خوششون مياد؟

بيشتر از كدوم رفتار و ويژگي شما انتقاد مي كنند؟

تا حالا تاثيري هم داشته؟

سوال بعد: چرا آقاي سرشوق و آقاي رفعت نيا و آقاي كياني از شما سوال داغ نمي پرسن؟ تهديدشون كرديد يا دليل ديگه اي داره؟

09303495228 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8721
|

سلام جناب نجاران اتش نشانی دم دره اگه خواستین بگین بیان اتیشو خاموش کنند اخه گُر گرفته

و اما

نظرشما راجب این جمله چیه؟
تنهایی و دلتنگیت را پیش فروش نکن وقتش که برسد به قیمت میخرند!!!

دوچرخه سواری دوس دارین؟ تو دانشگاه شر و شیطون بودین ؟آخرین باری که یکیو زدین کی بوده؟

موقعی که غم و غصه میاد سراغتون چیکار میکنی؟(چه جوری راحت میشین؟)

درکتون از هر کلمه رو بنویسید:
1-سکوت:
2-فریاد:
3-عشق:
4-باور:
5-ایمان:
6-اعتقاد:
7-خدا:
8-خوابگاه خدا:
و یه سوال:::::
---- چرا سکوت بلندترین فریاده؟

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

با سلام خدمت کاربران عزیز راسخونی : 

نکاتی رو لازم می دونم که خدمت عزیزان عرض کنم : 

1.همه ی دوستان توجّه داشته باشن که نقل قول زدن فقط مخصوص میهمان برنامه است و کاربران دیگه نباید نقل قول بزنند.

2.این جا محلّیه که از میهمان برنامه سوالاتی رو می پرسند و ایشون هم جواب می دن گاه طنز گاه واقعی که طرز جواب دادن توسّط خود میهمان انتخاب می شود.

3.بحث با دیگر کاربران در تالار صندلی داغ ممنوع می باشد.

4.تمامی پست های اخیر غیر فعّال شدند ولی در صورت تکرار ، پست های ایشان حذف می گردند.

با تشکّر از تمامی عزیزان 

|
|

واقعاً باعث خوشحالی و افتخار بنده است اگه شما نیز در تالارهای تحت مدیرت بنده شرکت کنید چون مطالبی رو که میگذارید میخونم از نظر کیفی و کمی خیلی خوب هستند.

باور بفرمایید بنده انقدر هم سخت گیر نیستم و حاضرم برای جذب کاربر در تالارهام وقت بگذارم. همین جا هم قول میدم که نگذارم حق کسی پایمال بشه و کاربران برتر واقعی رو معرفی خواهم کرد.

بله در سخت کوشی و حق مداری سرکار تردیدی نیست، من باب مزاح عرض نمودم.

چند تا سئوال دیگه:

چه وسیله ای رو برای سفر می پسندی؟ به ترتیب: قطار-وسیله شخصی-اتوبوس-هواپیما - البته در سفرهای خارجی الزاما باید از هواپیما استفاده کنم

دوست داشتید الآن کجا باشید؟ هتل بام رامسر

از چی میترسید؟ چیزهای ترسناک مثل لولو

پارسال چند تا از روزه هاتونو خوردین؟چرا؟ همشو، آخه گرسنم بود

مداح مورد علاقتون؟ حاج محمود کریمی

|
|

سلام.می ینم که دارین می سوزین.

1.به من نمره بدن : 

فضولی : 10

کنجکاوی : 16

اعصاب خورد کنی  : 16

حرف زدن : 16

|
|

سلام و عرض ادب و احترام

چرا رعد و برق با ابرهاي سفيد به رعد و برق با ابرهاي سياه و خشن تبديل شد؟ يعني از دست كسي عصباني شديد اينطوري شد؟ يا با توجه به فصل بود. من يادمه از كيش برگشتيد تغيير آواتار داديد (گشت نامحسوس )

منظورتون را متوجه نشدم، هوا اصلا ابری نبود که بخواد رعد و برق داشته باشه حالا چه ابر سفید و چه سیاه. عصبانی هم نشدم، دوستان پیشنهاد آواتار ویژه برای آقایان و خانم های مدیر را داشتن، ما هم به گرافیست های گرامی که گفتیم طراحی کنن، اینها را بهمون تحویل دادن. روم سیاه بخدا اگه بد شده!

نه، کیش که عالی بود، برگشته بودم می خواستم به همه مدیران و کاربران فعال یک سکه طلا بدهم اما گفتن نمیشه چون تو پول نداری بودجش را تامین کنی.

همسرتون از كدوم ويژگي شما خوششون مياد؟ مهربانی

بيشتر از كدوم رفتار و ويژگي شما انتقاد مي كنند؟ شوخی با بعضی ها

تا حالا تاثيري هم داشته؟ نه متاسفانه آخه من سنگ خارا هستم

سوال بعد: چرا آقاي سرشوق و آقاي رفعت نيا و آقاي كياني از شما سوال داغ نمي پرسن؟ تهديدشون كرديد يا دليل ديگه اي داره؟

حتما دوست ندارن صندلی بنده را داغ کنن، طوری نیست ما هم جبران می کنیم. البته آقای کیانی حق دارن چون هم سروشن شلوغه و هم من یادم رفت تو صندلی داغ ایشون شرکت کنم.

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

سلام و عرض ادب و احترام. منظورم اون يكي نام كاربريتون بود.

آقاي كياني رو هم خودتون نشوندين رو صندلي و اولين سوالات رو ازشون پرسيدين

mina_k_h کاربر طلایی1
|
|

با سلام و خسته نباشید.

میگم منم خیلی خیلی می ترسم!!! البته نه فقط از لولو! از هر چیزی!!! حاضرید توی یک فیلم ترسناک هنرپیشنه نقش اول باشید؟

آواتارتون رو میفروشید؟!!! من خریدارما با قیمت خوووووووب

فکر می کنید طراحی آواتارها جدید مدیران چقدر طول بکشد؟

امروز به پیشواز ماه مبارک رمضان رفته اید؟

|
|

سلام جناب نجاران اتش نشانی دم دره اگه خواستین بگین بیان اتیشو خاموش کنند اخه گُر گرفته

من با استقامت تمام روی صندلی حضور خواهم داشت و هیچ نیازی به آتش نشانی هم ندارم. آخ پاهام سوخت!!!

و اما

نظرشما راجب این جمله چیه؟
تنهایی و دلتنگیت را پیش فروش نکن وقتش که برسد به قیمت میخرند!!!

جمله زیبایی است، فکر کنم منظورش اینه که همزمان با رسیدن به بلوغ فکری و احساسی است که باید به خرج کردن احساس و پرکردن خلا تنهایی پرداخت، با دیده باز و برای اهلش.

دوچرخه سواری دوس دارین؟ تو دانشگاه شر و شیطون بودین ؟آخرین باری که یکیو زدین کی بوده؟

دوچرخه سواری را دوست دارم اما دوچرخه ندارم.

تا حدودی بله.

اصلا اهل دعوا نیستم، باور کنید یادم نمیاد، احتمالا به دوران بچگی بر می گرده.

موقعی که غم و غصه میاد سراغتون چیکار میکنی؟(چه جوری راحت میشین؟)

به یک مکان خلوت پناه می برم و در تنهایی فکر می کنم و چاره ای می اندیشم. زندگی آنقدر کوتاه و بی اعتبار است که ارزش غصه و غم ندارد. بیشتر درون ریز هستم...

درکتون از هر کلمه رو بنویسید:
1-سکوت:
فریاد بی صدا
2-فریاد: تاکید
3-عشق: لازمه زندگی
4-باور: ایمان-مشی زندگی
5-ایمان: آذین بخش زندگی
6-اعتقاد: ایمان
7-خدا: عشق و رحمت
8-خوابگاه خدا: دل
و یه سوال:::::
---- چرا سکوت بلندترین فریاده؟

انسان بسیاری از وقت ها با سکوت دردها و افکارش را فریاد می زند، قطعا مخاطبین صدای آن را می شنوند. یک کودک هم در مخالفت با نخریدن اسباب بازی اش، سکوت و اخم را پیشه می کند و قطعا پدر و مادر درد آن را می فهمند.

|
|

سلام و عرض ادب و احترام. منظورم اون يكي نام كاربريتون بود.

آقاي كياني رو هم خودتون نشوندين رو صندلي و اولين سوالات رو ازشون پرسيدين

سلام، آهان، آخه من باران را خیلی دوست دارم، حالا با ابر سیاه یا سفید، واقعا زیباست و صدای آن که چه دلنشین است. برای همین نام کاربری بنده شده: "صدای باران"

بله، چون اون زمان مدیر فعال برای تالار پاتوق نداشتیم، ناچار بودم پست اول را خودم بزنم، اما در طول برنامه اصلا فراموش کردم  صندلی را داغ تر کنم یا لا اقل کمکی به هیزم آوری شما بکنم.

با تشکر

sssking کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 128
|

یه سوال از خدمت دیر محترم دارم این که چگونه با راسخون اشنا شدید وعکس العمل خانواده ی شما برای این که شما در راسخون مشغول به کار شدید چه بود