نظرات، انتقادات و پیشنهادات در موردنمایشگاههای راسخون
با سلام
تصمیمی اتخاذ کنید ویک سمینار برای راسخون در اصفهان برگزار کنید تا همه کاربران حضوریابند وهمچنین گزارشی از فعالیت سایت در سال 92 بدهند.ضمن اینکه این کار باعث شناختن هرچه بیشتر این سایت در اصفهان خواهد شد
با سلام
تصمیمی اتخاذ کنید ویک سمینار برای راسخون در اصفهان برگزار کنید تا همه کاربران حضوریابند وهمچنین گزارشی از فعالیت سایت در سال 92 بدهند.ضمن اینکه این کار باعث شناختن هرچه بیشتر این سایت در اصفهان خواهد شد
با عرض سلام و ادب خدمت شما
کاربر گرامی پیشنهاد شمارا با مسئولین مربوطه مطرح و در صورت موافقت و صلاحدید اقدامات لازم انجام می شود.
با تشکر از شما
با سلام
امکانش وجود دارد که در بازه های مختلف قرفه های راسخون در شهرهای مختلف برپا شود تا هم راسخونی ها رو به مهمان شهرهای مختلف میکند و هم باعث میشه راسخون بیشتر شناخته بشه
مثلا تا حالا در شهر تبریز اصلن این اتفاق نیفتاده و هم چنین خیلی شهرهای دیگر
با تشکر از زحماتتون
با سلام
امکانش وجود دارد که در بازه های مختلف قرفه های راسخون در شهرهای مختلف برپا شود تا هم راسخونی ها رو به مهمان شهرهای مختلف میکند و هم باعث میشه راسخون بیشتر شناخته بشه
مثلا تا حالا در شهر تبریز اصلن این اتفاق نیفتاده و هم چنین خیلی شهرهای دیگر
با تشکر از زحماتتون
باسلام خدمت شما کاربر گرامی
هدف راسخون شرکت در سراسر نقاط کشور و ارتباط با کاربران تمام نقاط کشور است . در صورتی که نمایشگاه مربوط به فعالیتهای راسخون در تبریز یا بقیه شهرها برگزار شود با صلاحدید مسئولین حتما شرکت خواهیم کرد.
باتشکر از شما
جناب آقای فرجام:ضمن عرض سلام وخسته نباشیدخدمت شما.میلادمولای متقیان حضرت علی (ع)راخدمت شماتبریک عرض میکنم.
جناب آقای فرجام:ضمن عرض سلام وخسته نباشیدخدمت شما.میلادمولای متقیان حضرت علی (ع)راخدمت شماتبریک عرض میکنم.
با عرض سلام و ادب خدمت شما کاربر گرامی
بنده ه به نوبه خود این عید فرخنده را خدمت شما و خانواده محترمتان تبریک عرض می کنم و از لطف شماکمال تشکر را می نمایم.
جناب آقای فرجام:
فرارسیدن عیدسعیدمبعث راخدمت شمابزرگوارتبریک عرض میکنم.
ماه فرو ماند از جمال محمّد
سرو نباشد به اعتدال محمّد
قدر فلک را کمال و منزلتی نیست
در نظر قدر با کمال محمّد
آقای فرجام بزرگوار بعثت پیامبر بر شما مبارک باد
سلام
مبعث رسول الله(ص)(13سال قبل از هجرت)
بر راسخونی های عزیز مبارک باد.
جناب آقای فرجام:
فرارسیدن عیدسعیدمبعث راخدمت شمابزرگوارتبریک عرض میکنم.
ضمن تشکر از لطف شما بنده نیز به نوبه خود این عید فرخنده را خدمت شما تبریک عرض می کنم.
ماه فرو ماند از جمال محمّد
سرو نباشد به اعتدال محمّد
قدر فلک را کمال و منزلتی نیست
در نظر قدر با کمال محمّد
آقای فرجام بزرگوار بعثت پیامبر بر شما مبارک باد
بنده نیز این عیده فرخنده را خدمت شما تبریک عرض می کنم و از حسن توجه شما کمال تشکر را می نمایم.
سلام
مبعث رسول الله(ص)(13سال قبل از هجرت)
بر راسخونی های عزیز مبارک باد.
با سلام خدمت شما
بنده نیز به نوبه خود این عید فرخنده را خدمت شما تبرک عرض می کنم و از لطف شما کمال تشکر را دارم
ميلاد حسين نوگل زهراشده امشب
گيتى ز رخش طور تجلا شده امشب
ده مژده ى جانبخش بعالم ز قدومش
زيرا كه در رحمت حق واشده امشب
میلاد امام حسین (ع) و روز پاسدار بر شما آقای فرجام بزرگوار مبارک باشد.
ميلاد حسين نوگل زهراشده امشب
گيتى ز رخش طور تجلا شده امشب
ده مژده ى جانبخش بعالم ز قدومش
زيرا كه در رحمت حق واشده امشب
میلاد امام حسین (ع) و روز پاسدار بر شما آقای فرجام بزرگوار مبارک باشد.
با سلام خدمت شما
بنده هم به نوبه خود این دو عید فرخنده را خدمت شما تبریک عرض می کنم و سایر اعیاد شعبانیه را نیز پیشاپیش به شما تبریک می گریم و از لطف شما کمال تشکر را دارم.