نظرات، انتقادات و پیشنهادات در موردنمایشگاههای راسخون
باعرض سلام و ادب خدمت مدیر عزیز جناب آقای فرجام
بنده نیز به نوبه ی خود تولد راسخون را به شما و تمامی همکارانتان تبریک عرض می کنم.
امیدوارم روزی راسخون در تمامی نمایشگاه ها در شهر های مختلاف حضور پیدا کند.
این کیک ناقابل نیز هدیه بنده به شما و تمامی همکارانتان
با سلام خدمت شما
بنده هم متقابلا به شما تبریک عرض می کنم و از لطف شما کمال تشکر را دارم . ارزوی کامیابی برای شما در تمامی مراحل زندگیتان را دارم.
سلام سلام سلام.
تولد راسخون رو به همه زحمت کشان راسخون تبریک عرض می کنم.
ان شاءالله روز به روز شاهد پیشرفت و جهانی شدن این سایت باشیم. همگی خسته نباشید.
گروه سرود اتاق چت راسخون تقدیم می کند
ای راسخونی عزیز!
تولد تولد تولدت مبارک
با سلام خدمت شما کاربر گرامی
بنده هم متقابلا به شما تبریک عرض می کنم و ارزوی کامیابی برای شما در تمامی مراحل زندگیتان را دارم و ازلطف شما کمال تشکر را دارم.
سلام
غرفه آرایی که خیلی خوبه فقط اگه یه نماهنگ از راسخون ساخته بشه که همزمان پخش بشه عالی میشه
پیشنهاد میکنم کاربران راسخون ک میان تو نمایشگاه برا بازدید ازشون عکس تهییه کنید و با نام کاربریشون بذارید تو سایت
سلام
غرفه آرایی که خیلی خوبه فقط اگه یه نماهنگ از راسخون ساخته بشه که همزمان پخش بشه عالی میشه
پیشنهاد میکنم کاربران راسخون ک میان تو نمایشگاه برا بازدید ازشون عکس تهییه کنید و با نام کاربریشون بذارید تو سایت
با سلام خدمت شما
ممنون از لطف شما در نمایشگاه های بعدی این مورد حتما لحاظ خواهد شد
سلام
با سلام و عرض احترام
کلیپی جذاب در خصوص معرفی قسمت های مختلف سایت راسخون تهیه شده که در نمایشگاه های مختلف پخش می شود.
باعرض سلام خدمت شما.ضمن تشکراززحمات شما.پیشاپیش فرارسیدن سال جدیدراخدمت شماتبریک عرض نموده وسال خوب وپربرکتی رابرای شماآرزومندیم.انشاالله.
ضمن سلام و عرض ادب و احترام خدمت جناب فرجام
پیشاپیش عید باستانی نوروز را خدمت شما و تمامی همکارانتان که مجدانه برای پیشرفت راسخون زحمت می کشید، تبریک عرض می کنم.
ان شاء ا... که در این سال شاهد پیشرفت روز افزون و به کمال رسیدن پایگاه باشیم.
عید خوبی رو در پیش داشته باشید.
دو قدم مانده به خندیدن برگ
یک نفس مانده به ذوق گل سرخ
چشم در چشم بهاری دیگر
تحفه ای یافت نکردم که کنم هدیه تان
یک سبد عاطفه دارم
همه ارزانی تان
نوروزتان مبارک
با سلام و عرض ادب خدمت شما راسخونی بزرگوار عزیز.
عیدتون پیشاپیش مبارک.
انشالله سالی پرنشاط و خوشی داشته باشید.
باعرض سلام خدمت شما.ضمن تشکراززحمات شما.پیشاپیش فرارسیدن سال جدیدراخدمت شماتبریک عرض نموده وسال خوب وپربرکتی رابرای شماآرزومندیم.انشاالله.
عرض سلام و ادب خدمت شما کاربر گرامی
بنده هم این عید فرخنده را خدمت شما تبریک عرض می کنم و امیدوارم در تک تک مراحل زندگی پیروز و موفق باشید و در سال جدید همگان مشمول دعای حول حالنا الی احسن الحال گردیم .
با تشکر از لطف شما
ضمن سلام و عرض ادب و احترام خدمت جناب فرجام
پیشاپیش عید باستانی نوروز را خدمت شما و تمامی همکارانتان که مجدانه برای پیشرفت راسخون زحمت می کشید، تبریک عرض می کنم.
ان شاء ا... که در این سال شاهد پیشرفت روز افزون و به کمال رسیدن پایگاه باشیم.
عید خوبی رو در پیش داشته باشید.
با عرض سلام خدمت شما دوست گرامی
بنده هم پپیشاپیش فرارسیدن سال نو را به شما تبریک عرض می کنم. امیدوارم در سال جدید به آنچه که آرزوی قلبیتان است و به صلاح شما هست دست یابید و در تک تک مراحل زندگی موفق باشید.
با تشکر از شما
با تشکر از شما
دو قدم مانده به خندیدن برگ
یک نفس مانده به ذوق گل سرخ
چشم در چشم بهاری دیگر
تحفه ای یافت نکردم که کنم هدیه تان
یک سبد عاطفه دارم
همه ارزانی تان
نوروزتان مبارک
با سلام و عرض ادب خدمت شما راسخونی بزرگوار عزیز.
عیدتون پیشاپیش مبارک.
انشالله سالی پرنشاط و خوشی داشته باشید.
با عرض سلام و ادب خدمت شما
بنده هم به نوبه خود این عید باستانی را به شما تبریک عرض می کنم و آرزوی توفیقات روز افزون را برای شما دارم .
باتشکر از شما
سلام و عرض ادب و احترام
پیشاپیش فرا رسیدن سال نو رو به شما و همه همکاران راسخونی شما تبریک میگم.
ان شاءالله سال خوب و با برکتی رو آغاز کنید.
اللهم عجّل لولیک الفرج
گلها همه با اذن تو برخواسته اند / از بهر ظهور تو خود آراسته اند
مردم همه در لحظه تحویل ، بی شک / اول فرج تو را از خدا خواسته اند . . .
به امید ظهور صاحب الزمان
یادم باشد که زیبایی های کوچک را دوست بدارم حتی اگر در میان زشتی های بزرگ باشند؛
یادم باشد که دیگران را دوست بدارم آن گونه که هستند ، نه آن گونه که می خواهم باشند؛
یادم باشد که هرگز خود را از دریچه نگاه دیگران ننگرم که من اگر خود با خویشتن آشتی نکنم هیچ شخصی نمی تواند مرا با خود آشتی دهد؛
یادم باشد که خودم با خودم مهربان باشم؛ چرا که شخصی که با خود مهربان نیست نمی تواند با دیگران مهربان باشد؛
عمری با حسرت و اندوه زیستن نه برای خود فایده ای دارد و نه برای دیگران؛ باید اوج گرفت تا بتوانیم آن چه را که آموخته ایم با دیگران نیز قسمت کنیم؛
عید با بوسه هایش و بهار باگل هایش و سال نو با امید هایش را برای شما آرزو میکنم.
ان شاء ا... سال آینده، سالی ایده آل برای شما و راسخون باشد.
سلام و عرض ادب و احترام
پیشاپیش فرا رسیدن سال نو رو به شما و همه همکاران راسخونی شما تبریک میگم.
ان شاءالله سال خوب و با برکتی رو آغاز کنید.
اللهم عجّل لولیک الفرج
گلها همه با اذن تو برخواسته اند / از بهر ظهور تو خود آراسته اند
مردم همه در لحظه تحویل ، بی شک / اول فرج تو را از خدا خواسته اند . . .
به امید ظهور صاحب الزمان
با عرض سلام و ادب خدمت شما
بنده هم به نوبه خود این عید باستانی را به شما و خانواده محترمتان تبریک عرض میکنم با آرزوی بهترینها برای شما و خانواده محترمتان.
یادم باشد که زیبایی های کوچک را دوست بدارم حتی اگر در میان زشتی های بزرگ باشند؛
یادم باشد که دیگران را دوست بدارم آن گونه که هستند ، نه آن گونه که می خواهم باشند؛
یادم باشد که هرگز خود را از دریچه نگاه دیگران ننگرم که من اگر خود با خویشتن آشتی نکنم هیچ شخصی نمی تواند مرا با خود آشتی دهد؛
یادم باشد که خودم با خودم مهربان باشم؛ چرا که شخصی که با خود مهربان نیست نمی تواند با دیگران مهربان باشد؛
عمری با حسرت و اندوه زیستن نه برای خود فایده ای دارد و نه برای دیگران؛ باید اوج گرفت تا بتوانیم آن چه را که آموخته ایم با دیگران نیز قسمت کنیم؛
عید با بوسه هایش و بهار باگل هایش و سال نو با امید هایش را برای شما آرزو میکنم.
ان شاء ا... سال آینده، سالی ایده آل برای شما و راسخون باشد.
با عرض سلا م و ادب خدمت شما
بنده هم به نوبه خود عید نوروز را به شما تبریک عرض می کنم و امیدوارم سال 93 همراه با بهترینها برای شما آغاز شود.
تشکر از شما