نظرات، انتقادات و پیشنهادات در موردنمایشگاههای راسخون
سلام
غرفه آرایی امسال نمایشگاه قرآن بسیار زیباست
خسته نباشید.
بسیارخوب بود
با عرض سلام
من چون خیلی دوست دارم در غرفه نمایشگاه ها کمک کنم * اگر خواستید و نیاز داشتید میتونم در کمک به غرفه ها در نمایشگاه ها کمکتون کنم و هر کاری از عهده ام بر بیاد انجام میدهم در ضمن اینکه در نمایشگاههای زیادی مخصوص غرفه مبلمان حضور داشته ام و تجربه این کار را نیز دارم *
با تشکر
با عرض سلام
من چون خیلی دوست دارم در غرفه نمایشگاه ها کمک کنم * اگر خواستید و نیاز داشتید میتونم در کمک به غرفه ها در نمایشگاه ها کمکتون کنم و هر کاری از عهده ام بر بیاد انجام میدهم در ضمن اینکه در نمایشگاههای زیادی مخصوص غرفه مبلمان حضور داشته ام و تجربه این کار را نیز دارم *
با تشکر
باسلام خدمت کاربر گرامی
چشم حتما از تجارب شما استفاده خواهیم کرد در جهت بهبود هرچه بهتر کار نمایشگاه و همچنین در صورت نیاز به همکاری از وجودتان بهره مند می شویم
با سلام:
چرا در نمایشگاه اصفهان بابت ورود بایت بلیط 1000 تومانی خرید؟!
تقریبا در هیج جای ایران بابت تماشا ی نمایشگاه بلیط لازم نیست !!
سپاس
با سلام:
چرا در نمایشگاه اصفهان بابت ورود بایت بلیط 1000 تومانی خرید؟!
تقریبا در هیج جای ایران بابت تماشا ی نمایشگاه بلیط لازم نیست !!
سپاس
با سلام خدمت شما کاربر گرامی بنده در جریان نمایشگاه های قبلی نیستم ولی در مورد نمایشگاه قرآن اصفهان می دونم که ورودی نداشته
با تشکر از شما
جناب فرجام
باسلام
قراربودتقویم نمایشگاهی درسایت قراربدهید،چی شد؟
جناب فرجام
باسلام
قراربودتقویم نمایشگاهی درسایت قراربدهید،چی شد؟
با سلام خدمت شما کاربرگزامی
از آنجا که تاریخ برگزاری نمایشگاه ها مدام در حال تغییر است و به صورت ثابت نیست لذا تنها می توان نمایشگاه هایی که به طو رقطعیت برگزار می شود اعلام کرد
با تشکر از شما
با سلام
اطفا از كتاب مفاتيح الحياه آيت الله جوادي آملي مسابقاتي را طراحي نماييد (البته به صورت يك دوره آموزشي برگزار گردد و بعدا مسابقه باششد يا در هر قسمت سوالاتي به عنوان مسابقه آن درسنامه ارئه گردد مناسب تذ است) همچنين فايل pdf كتاب را در اختيار كاربران گذاشته و همچنين در بخششجوايز و فروشگاه اين كتاب را عرضه كنيد
با تشكر
با سلام
لطفا بخشي را ايجاد نماييد تا با رصد برنامه هاي تلويزيون و نظرسنجي از كاربران بازخورد و نقاط ضعف و قوت آنها به دست بيايد (در صورت امكان به مسئولين دلسوز ارائه گردد)تا برنامه هاي رسانه با موازين اسلامي و فرهنگي مردم مطابقت بيشتري داشته باشد
با تشكر
من الله توفيق
با عرض پوزش
دو پست اخير اينجانب مربوط به قسمت انتقادات و پيشنهادات (پل ارتباطي) مي شود كه به اشتباه در اين قسمت درج شده است
در صورت امكان انتقال يابد
با تشكر
با سلام خدمت شما کاربر گرامی
نمایشگاه بعدی رسانه های دیجیتال تهران در تاریخ 17 مهر برگزار می شود.
سلام امسال در تهران نمایشگاهی دارید؟
سلام امسال در تهران نمایشگاهی دارید؟
با سلام خدمت شما
در نمایشگاه الکامپ تهران در صورت برگزار شدن در تاریخ مقرر آذرماه شرکت می کنیم