بیائيد این جا تشکر کنیم.
از کاربر عزیز و دوست خوبم mgmoheby1 تشکر میکنم و آرزوی شادکامی
هممون میدونیم که اینترنت درکنار اینکه یه فرصته برای بالابردن اطلاعات ، ارتباطات و خیلی چیزای دیگه یه تهدید هم به حساب میاد ولی متاسفانه توی این چندوقته بیشتر برای ما تبدیل به یه تهدید شده ، هر روز که نه هر ساعت و هر دقیقه یک سایت با محتوای نا متعارف با موضوعات غیر اخلاقی و بعضاً ضد اخلاقی توی اینترنت ایجاد میشه ولی برای مقابله با اون ها اقداماتی که اثر بخش باشه ( غیر از فیلتر کردن ) به نذرت انجام میشه ، خیلی از ما ها اگر سایتی مثل راسخون و چندتا دیگه سایت شبیه همین وبسایت ایجاد نمیشدن احتمالاً وقتمون رو در جائی که نباید ؛ میگذروندیم بخاطر همین من میخوام که از تمام اعضای سایت راسخون که دارن برای ایجاد یه فضای سالم و صمیمی تلاش میکنن و همینطور از کسانی که استارت ایجاد یک همچین سایتی رو زدن تشکر کنم.
من تومدتی که در راسخون بودم خواهر وبرادرهای زیادی پیدا کردم واز تمام مسئولین سایت هم سپاس گذارم
از واحد روابط عمومی راسخون کمال تشکر را دارم ضمن اینکه از آقای کیانی عزیز که با پشتکار وتلاش فروان برای ما راسخونی ها کار می کنند نیز متشکرم
راسخون
تشکرازتمامی مسئولین دلسوزسایت
به مناسبت سالگردراسخون
یه دست مریضادیکساله بابت تلاش مسوولین محترم راسخون که درراه احیای فرهنگ خوب اسلامیمون ایران قدم برداشتند.
بعضیهاتشکرازبعضیهاکه این پستوراه انداختن.خخخخخ
تشکرازهمکارگرامافون که منوبرتراعلام کردند.
با تشکر و سپاس.
باتشکر از پایه گذاران این سایت که دوستانی قوی وبا استعداد را دور هم جمع کرده اند.
دست علی یارتون خدا به همراهتون
یه تشکر ویژه راسخونی هم از آقا فرهاد گل با مرام میکنم که علیرغم اینکه مثل خودم عضو جدیده تو سایت فعاله وتوهمه پستها دوستان را همراهی میکنه
وپستها را میخونه نه اینکه کسی که پست را گذاشته دمت گرم فرهاد عزیز...
از برادر فارشون ومدیرعزیز راوبط عمومی ویکی دیگه از دوستان گل که اسمشو فراموش کردم هم بخاطر پاسخگویی سریع وراهنمایی ودلگرمی که به کاربران جدید میدن وباعث دلگرمی اعضاء جدید برای فعالیت در سایت میشن کمال تشکر را دارم
به قول گفتنی نفری یه ماچ از من طلبکارید اومدید شمال بیایید طلبتون را بگیرید
یاحق
یه تشکرهم ازآقای لاومحمدکاربره جدید ونازه نفس وفعال خواستم دراینجاکرده باشم.محمدجان نون نداری به ماقرض بدی؟خخخخخ
تشکرازمدیرسلماوخانم برخوار
بخاطرمعرفت ودلهای دریایی شون
باتشکرازخانم سلمابخاطرایجادپست گفتگوهای خواهرانه که موجبه منصوب شدنه تعدادی ازکاربران به سمت مدیریت شدند.