بیائيد این جا تشکر کنیم.
از همه دوستان تشکر میکنم که حضور فعال دارند
ممنون بابت فعالان در راسخون که باعث شدن خیلی ها از جمله من تنها نباشیم و مطالب زیادی یاد بگیریم
میخوام از همسر گلم تشکر کنم که باوجود زن بودن،مث یه مرد و همپای من داره مشکلات این زتدگی رو به دوش میکشه
سلام من توی سایت راسخون احساس امنیت میکنم
اول از كسي تشكر ميكنم كه اين پستو شرع كرد بعد هم از همه مسئولين اين سايت آموزنده
سلام
متشکرم از دوستانی که حتی در نبود من تالار روتنها نمیزارن
ممنونم
من تشکر میکنم از همه راسخونی ها ویه تشکر از بخش فروشگاه متشکرم
با سلام من از تمام دوستان راسخونیم ممنونم امیدوارم همیشه در سایه لطف الهی سالم وپایدار باشند
من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق
با نهایت احترام و رعایت ادب و در کمال تواضع و ارادت و با عرض سپاس، بدین وسیله مراتب قدردانی و تشکر
خود را از یکایک شما سروران، دوستان و مسئولین محترم راسخون که در طی این چند سال با اداره کردن سایت و با مطلب گذاشتن در سایت راسخون رو سر پا نگه داشتن تشکر و قدر دانیمیکنم به خصوص جناب نجاران عزیز امیدوارم که خداوند همیشه همراه شما عزیزان باشد
تشکرخالصانه ازمدیرگرام جناب امیرحسین خداپرست دارم امیدوارم درسایه الطاف الهی همیشه ودرهمه کارهاموفق باشند.
سلام
امروز تشکر ویژه از خدا دارم
بابت این همه نعمت و رحمت که به من ارزانی داشته و جز ناسپاسی کاری انجام نداده ام
من از تمام داداشا واجیای خوب راسخون کمال تشکر رو دارم همچنین از تمامی مدیران ودستندرکاران راسخون که زحمت زیادی کشیدند
تشکر میکنم از آبجی برخوار ونازنین به خاطر محبت بی اندازشون به من
تشکر میکنم از آبجی برخوار ونازنین به خاطر محبت بی اندازشون به من ,
آجیم تاج سرماست.
سلام
تشکر میکنم از همه ملت ایران که در مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان اینچنین سرو تن فدا میکنن
اجر همه با خانم حضرت زهرا