راسخون

بیائيد این جا تشکر کنیم.

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

منم اینجا جاداره از همه دوستان راسخونی چه اجی ها و چه داداشا تشکر کنم . تو این مدتی که با هم بودیم خیلی چیزا یاد گرفتم.از جناب نجاران و تمامی کار کنان موسسه راسخون هم تشکر میکنم که چنین فضای گرم و

صمیمی رو تشکیل دادن.من قبل از اینکه بیام راسخون آدم .... بودم.اما از زمانی که اومدم بنکل عوض شدم .حالا گاهی اوقات ممکنه یه حرفی از روی شوخی یا کم تجربگی بزنم امیدوارم همه دوستان منو ببخشن؟؟

از آقای اشرفی (فرشون)تشکر ویژه دارم چون خیلی به من کمک کردن .من  یه مدت به خاطر بحث با یه کاربر، قهر کردم و رفتم .ایشون مدام با من در تماس بودنو منو دوباره به جمع راسخون وارد کردند.

مدیرمحترم

چوبکاری نکنین این اراده ولطف وبزرگواری خودتون بوده من فقط راهنمایی تون کردم وهمین.باتشکرمجدد

farshon کاربر طلایی1
|
|

من که با کسی زیاد آشنایی ندارم ولی تا الان همه کاربرای اینجا فوق العاده پر انرژی بودن مرسی همگی
از همه مدیرا هم تشکر میکنم مخصوصا خانم طهمورث

کاربرگرامی بزودی شماشاهددوستان زیادمجازی خواهی شدعجله نکن

catcat کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6699
|

ما افتخار می کنیم به همه کاربران عزیز که همیشه حضور دارند و همچنین با ما بودند

چه کسی رسد به پایت ز محبت و صفایت
به خدا ز مهربانی در جهان یگانه هستی …

onehamed کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6061
|

سلام ، من هم الان یکسال است در سایت عضو شده ام واقعاً دوست های زیادی پیدا کرده ام ، دوست هایی که در لحظات شادی و غم هوای هم دیگرو دارن . از همشون تشکر می کنم و امید وارم یکروزی جبران کنم :)

alirezajahazi کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 246
|

کسی که تو راسخون خیلی زحمت کشید تو انجمن پست گذاشت و برای راسخون سنگ تموم گذاشت خانم طهمورث بود از ایشون بسیار تشکر میکنم

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

کسی که تو راسخون خیلی زحمت کشید تو انجمن پست گذاشت و برای راسخون سنگ تموم گذاشت خانم طهمورث بود از ایشون بسیار تشکر میکنم

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

سلام و تشکر

شما به من لطف دارید 

خوشحال میشم تو تالار گفتگوی آزاد بیشتر ببینمتون

tahmores کاربر طلایی1
|
|

خدایا  ازت  ممنونم که هیچ وقت تنهام نمیزاری 

همه آدم ها یه روزی هم دیگه رو ترک میکنن 

با وجود این همه بد بودنم باز کنارمی 

amir83610 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 995
|

من هم در حد وسع خویش از تمامی زحمات کشیده شده برای این سایت و ارائه خدمات و مطالب اولا مسئولین و دوم تمامی عزیزان تشکر می کنم.

به امید سلامتی شما و خانواده محترم و تعجیل در ظهور آقامون امام زمان صلوات

manman کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 1
|

سلام بنده امروز سعادت حضوردر این سایت را یافته ام سایت بسیار پرمحتوا وآموزنده ای هست جاداره به مدیران محترم تبریک وخسته نباشید بگم

دوست دارم بعداز این بیشتر دراینجا فعالیت کنم وازمطالب کمال استفاده را ببرم وبیاموزم از دوستان گرامی

شادباشید درپناه حق

انجام مقاله

http://articlethesis.blogfa.com/

09303495228 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8721
|

میخوام اینجا از کسی تشکر کنم که برام دلسوزی کرد  نمیدونم برای جبران زحماتش چیکار کنم

ولی از همینجا با نوشته هام فریاد میزنم 

مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمنـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــونـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ   تشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــکر

farshon کاربر طلایی1
|
|

اینجانب ازاجی فاطمه که درایام بیماری اجی طهمورث سنگ تمام درتالاراتاق چت گذاشتندکمال تشکروقدردانی دارم

tahmores کاربر طلایی1
|
|

سلام  جا داره تو این چند وقتی که مریض بودن از چند نفر تشکر کنم

اول خدا که دردی بدتر از این نداشتم 

دوم پدر و مادرم  که باتمام مشکلات کنارم بودن

سوم اجی زهرا و آجی نورا که مثل به فرشته مهربون ازم پرستاری کردن 

چهارم از دوستانی کع هوای تالار گفتگوی ازاد رو داشتن

علی الخصوص  آجی فاطمه و  جناب فرشون

milad85 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 641
|

با سلام

امیدوارم سایت های فرهنگی شبیه به راسخون اینقدر در فضای مجازی زیاد بشن که جوانان ما بواسطه کمبود فضای سالم و اسلامی به انحراف کشیده نشن

خدا قوت به همه راسخونی ها

zahra7720 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 642
|

سلام منم از همه ی کاربرای تامین کننده مطالب تشکر میکنم به خاطر مطالب مفیدی که میذارن

و هم از همه ی کارکنان راسخون که انصافا تلاش می کنن محیط پربار و سالم باشه

farshon کاربر طلایی1
|
|

یه تشکروخداقوت بابت تغییرلوگوی سایت اززحمت شان سایت بزرگ راسخون می کنم ازطرف خودم وتمامی کاربران راسخون