بیائيد این جا تشکر کنیم.
منم اینجا جاداره از همه دوستان راسخونی چه اجی ها و چه داداشا تشکر کنم . تو این مدتی که با هم بودیم خیلی چیزا یاد گرفتم.از جناب نجاران و تمامی کار کنان موسسه راسخون هم تشکر میکنم که چنین فضای گرم و
صمیمی رو تشکیل دادن.من قبل از اینکه بیام راسخون آدم .... بودم.اما از زمانی که اومدم بنکل عوض شدم .حالا گاهی اوقات ممکنه یه حرفی از روی شوخی یا کم تجربگی بزنم امیدوارم همه دوستان منو ببخشن؟؟
از آقای اشرفی (فرشون)تشکر ویژه دارم چون خیلی به من کمک کردن .من یه مدت به خاطر بحث با یه کاربر، قهر کردم و رفتم .ایشون مدام با من در تماس بودنو منو دوباره به جمع راسخون وارد کردند.
مدیرمحترم
چوبکاری نکنین این اراده ولطف وبزرگواری خودتون بوده من فقط راهنمایی تون کردم وهمین.باتشکرمجدد
من که با کسی زیاد آشنایی ندارم ولی تا الان همه کاربرای اینجا فوق العاده پر انرژی بودن مرسی همگی
از همه مدیرا هم تشکر میکنم مخصوصا خانم طهمورث
کاربرگرامی بزودی شماشاهددوستان زیادمجازی خواهی شدعجله نکن
ما افتخار می کنیم به همه کاربران عزیز که همیشه حضور دارند و همچنین با ما بودند
سلام ، من هم الان یکسال است در سایت عضو شده ام واقعاً دوست های زیادی پیدا کرده ام ، دوست هایی که در لحظات شادی و غم هوای هم دیگرو دارن . از همشون تشکر می کنم و امید وارم یکروزی جبران کنم :)
کسی که تو راسخون خیلی زحمت کشید تو انجمن پست گذاشت و برای راسخون سنگ تموم گذاشت خانم طهمورث بود از ایشون بسیار تشکر میکنم
کسی که تو راسخون خیلی زحمت کشید تو انجمن پست گذاشت و برای راسخون سنگ تموم گذاشت خانم طهمورث بود از ایشون بسیار تشکر میکنم
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام و تشکر
شما به من لطف دارید
خوشحال میشم تو تالار گفتگوی آزاد بیشتر ببینمتون
خدایا ازت ممنونم که هیچ وقت تنهام نمیزاری
همه آدم ها یه روزی هم دیگه رو ترک میکنن
با وجود این همه بد بودنم باز کنارمی
من هم در حد وسع خویش از تمامی زحمات کشیده شده برای این سایت و ارائه خدمات و مطالب اولا مسئولین و دوم تمامی عزیزان تشکر می کنم.
به امید سلامتی شما و خانواده محترم و تعجیل در ظهور آقامون امام زمان صلوات
سلام بنده امروز سعادت حضوردر این سایت را یافته ام سایت بسیار پرمحتوا وآموزنده ای هست جاداره به مدیران محترم تبریک وخسته نباشید بگم
دوست دارم بعداز این بیشتر دراینجا فعالیت کنم وازمطالب کمال استفاده را ببرم وبیاموزم از دوستان گرامی
شادباشید درپناه حق
انجام مقاله
http://articlethesis.blogfa.com/
میخوام اینجا از کسی تشکر کنم که برام دلسوزی کرد نمیدونم برای جبران زحماتش چیکار کنم
ولی از همینجا با نوشته هام فریاد میزنم
مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمنـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــونـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ تشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــکر
اینجانب ازاجی فاطمه که درایام بیماری اجی طهمورث سنگ تمام درتالاراتاق چت گذاشتندکمال تشکروقدردانی دارم
سلام جا داره تو این چند وقتی که مریض بودن از چند نفر تشکر کنم
اول خدا که دردی بدتر از این نداشتم
دوم پدر و مادرم که باتمام مشکلات کنارم بودن
سوم اجی زهرا و آجی نورا که مثل به فرشته مهربون ازم پرستاری کردن
چهارم از دوستانی کع هوای تالار گفتگوی ازاد رو داشتن
علی الخصوص آجی فاطمه و جناب فرشون
با سلام
امیدوارم سایت های فرهنگی شبیه به راسخون اینقدر در فضای مجازی زیاد بشن که جوانان ما بواسطه کمبود فضای سالم و اسلامی به انحراف کشیده نشن
خدا قوت به همه راسخونی ها
سلام منم از همه ی کاربرای تامین کننده مطالب تشکر میکنم به خاطر مطالب مفیدی که میذارن
و هم از همه ی کارکنان راسخون که انصافا تلاش می کنن محیط پربار و سالم باشه
یه تشکروخداقوت بابت تغییرلوگوی سایت اززحمت شان سایت بزرگ راسخون می کنم ازطرف خودم وتمامی کاربران راسخون