راسخون

بیائيد این جا تشکر کنیم.

09303495228 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8721
|

و خوشحالش کنید

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

راسخون محل مناسبی برای پیداکردن دوستان خوب است من دراین مدت عضویتم بادوستان سالمی آشناشدم(مخصوصا"بامدیران) که درتماس تلفنی ویامسجی ویاایمیلی هستم وراسخونومحیطی سالم می دونم.باتشکرازشماکاربرگرامی

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

جا داره تو این مکان تشکر کنم از دوستام و بچه های اتاق چت فضا گرم تر شده

سعی میکنم ار دوستانم خوبی ها رو یار بگیرم 

تشکر میکنم از مدیران سایت راسخون 

حاج اقا سجادی ، آقای کیانی ، جناب نجاران و همه کارکنان خوب و صبور سایت

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

ازشمامدیرصالحین هم جاداره درهمینجاازتون تشکربشه چراکه باطرحهاوخلاقیتهاتوندردل همه جای گرفته ایدموفقیت روزافزون شماروازدرگاه الهی خواهانم.

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

منم تو این مدتی که تو راسخون عضو شدم خواهر و برادرهای مجازی زیادی پیدا کردم که میتونم بگم که خیلی چیزها ازشون یاد گرفتم و از همشون تشکر میکنم و همچنین از مسئولین خوب سایت هم تشکر میکنم

tahmores کاربر طلایی1
|
|

من میخوام از  مامانم تشکر کنم   که لحظه هایی که تو راسخونم ازم حمایت میکنه 

و دستش رو میبوسم 

mina_k_h کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12298
|

میخوام از جناب نجاران تشکر ویژه کنم که همیشه هوای همه کاربرا و مدیرا رو داره.

از سلما جون و مدیر تهمورث و بقیه بچه های اتاق چت و همه مدیران عزیز هم تشکر میکنم.

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

مي ترسم اسم بيارم يكي از قلم بيفته. براي همين اسم نميارم. از همه دست اندركاران موسسه راسخون تشكر مي كنم كه اينجا رو مهيا كردند كه بتونيم نظرات و مشكلات خودمون رو بدون دغدغه با اونها و كاربران خوب و فهيم در ميون بگذاريم

از همه دوستاني كه لطف مي كنند و به محفل گرم انجمن گرمي بيشتر مي بخشن و پررونقش مي كنن.

از شما كه واقعا در تلاشيد كه مباحث به روز و مفيد در اينجا مورد بررسي قرار بگيره.

از همه دوستاني كه گهگاه باعث رنجش اونها شدم و اونها بزرگواري كردن و بخشيدن و بخشيدن رو به ديگران هم ياد دادند.

09303495228 کاربر طلایی1
|
|

منم اینجا جاداره از همه دوستان راسخونی چه اجی ها و چه داداشا تشکر کنم . تو این مدتی که با هم بودیم خیلی چیزا یاد گرفتم.از جناب نجاران و تمامی کار کنان موسسه راسخون هم تشکر میکنم که چنین فضای گرم و

صمیمی رو تشکیل دادن.من قبل از اینکه بیام راسخون آدم .... بودم.اما از زمانی که اومدم بنکل عوض شدم .حالا گاهی اوقات ممکنه یه حرفی از روی شوخی یا کم تجربگی بزنم امیدوارم همه دوستان منو ببخشن؟؟

از آقای اشرفی (فرشون)تشکر ویژه دارم چون خیلی به من کمک کردن .من  یه مدت به خاطر بحث با یه کاربر، قهر کردم و رفتم .ایشون مدام با من در تماس بودنو منو دوباره به جمع راسخون وارد کردند.

NightClawler کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 270
|

من که با کسی زیاد آشنایی ندارم ولی تا الان همه کاربرای اینجا فوق العاده پر انرژی بودن مرسی همگی
از همه مدیرا هم تشکر میکنم مخصوصا خانم طهمورث

tahmores کاربر طلایی1
|
|

من که با کسی زیاد آشنایی ندارم ولی تا الان همه کاربرای اینجا فوق العاده پر انرژی بودن مرسی همگی
از همه مدیرا هم تشکر میکنم مخصوصا خانم طهمورث

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ممنونم  شما  به من لطف دارین همه راسخونی ها خوبن

09303495228 کاربر طلایی1
|
|

اینجا میخوام از اجی طهمورث و اجی نازنین تشکر کنم . نمیدونم چه جوری......... با حرفاشون منو دلداریم دادن  .

tahmores کاربر طلایی1
|
|

امروز  میخوام   از شهدا تشکر کنم

اگه فداکاری آن ها نبود 

شاید الان نه راسخونی بود و نه بچه های راسخونی 

ازشون ممنونم  به خاطر ارامش کشورم

mosi_bamaram11 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1159
|

از راسخون و راسخونیهای عزیز ممنونم که با ایجاد محیط گرم و دوستانه در این انجمن باعث داشتن لحظاتی شاد برای اینجانب شدند و بابت فروشگاه خوب که برای بعضی موارد که در مضیقه هستیم با قرار دادن حسنه هم باعث جذابیت بیشتر و فعالیت بیشتر شده و هم به نفع مادی توجه میکند...........ممنون از همگی (محمد مصطفی)

tahmores کاربر طلایی1
|
|

امروز میخوام از خدا تشکر کنم 

چند تا دوست خوب خدا بهم داده مومن  هستند دیدنشون بهم آرامش میده  خدایا  متشکرم که بهم لیاقت دادی دوستای خوب داشته باشم