درگوشی
دوستان عزیزسلام
می خواستم نظرتونودرمورد"درگوشی" جویاشوم.
مثلا"تویک محیط جمعی هستیم دونفرباهم پچ پچ درگوش همدیگر می کنندچه احساسی به شمادست می دهد؟
آیافکرنمی کنیددرموردشماحرف می زنند؟
عکس العمل شماچیست؟
آیابااین موضوع موافقید؟
مخالفید؟
چرا؟
نظرتونودردوخط به اختصاربیان نمایید.
باتشکرازهمگی
مثلا"تویک محیط جمعی هستیم دونفرباهم پچ پچ درگوش همدیگر می کنندچه احساسی به شمادست می دهد؟من که اصلا خوشم نمیاد
آیافکرنمی کنیددرموردشماحرف می زنند؟خیلی نه و بعضی وقتا که درگوشی حرف می زنند و به من نگاه می کنند خوب آره
عکس العمل شماچیست؟هیچی سعی می کنم زیاد محل نذارم تا بیشتر حرصشون در بیاد
آیابااین موضوع موافقید؟
مخالفید؟
چرا؟
به نظرم اینایی که اینکارا رو انجام میدن بیشتر از روی حسادت هست و....خداهمه امون رو به راه راست هدایت کنه
یاعلی
مثلا"تویک محیط جمعی هستیم دونفرباهم پچ پچ درگوش همدیگر می کنندچه احساسی به شمادست می دهد؟
احساس میکنم من تو اون جمع اضافی هستم.
هرکسی در هر جایی میتونه با خداش دردد و دل کنه.من تو اون لحظه به خدام میگم که اگه درمورد من صحبت میکنند من راضی نیستم.
عکس العمل شماچیست؟
اون جمعو ترک میکنم
آیابااین موضوع موافقید؟
خیر
مخالفید؟
بله
چرا؟
چون حس میکنم داره به من توهین میشه
با سلام و تشکر
کسانی که در گوشی حرف میزنند شخصیت خودشان را نشان میدهند حتی اگر مطلب ربطی هم به جمع نداره اما میتونن بعدا بگن پس این ها بر میگرده به شخصیت ادم ها
مثلا"تویک محیط جمعی هستیم دونفرباهم پچ پچ درگوش همدیگر می کنندچه احساسی به شمادست می دهد؟ خوب مسلما ناراحت میشم
آیافکرنمی کنیددرموردشماحرف می زنند؟ بستگی داره اون شخصیت کی باشه بعضی مواقع
عکس العمل شماچیست؟ از اونجایی که کمی مغروروم جوری برخورد میکنم که انگار اصلا شما رو ندیدم این از همه چیز بدتره حالا تاصبح حرف بزنن من که نمیبینمشون
آیابااین موضوع موافقید؟ هرگز
مخالفید؟
چرا؟
باتشکرازهمگی
دوستان عزیزسلام
می خواستم نظرتونودرمورد"درگوشی" جویاشوم.
مثلا"تویک محیط جمعی هستیم دونفرباهم پچ پچ درگوش همدیگر می کنندچه احساسی به شمادست می دهد؟ناراحت میشم و فکر میکنم دارن راجع به من صحبت میکنن
آیافکرنمی کنیددرموردشماحرف می زنند؟هم اره و هم نه
عکس العمل شماچیست؟به روی خودم نمیارم .یعنی وانمود میکنم که اصلا متوجه در گوشی صحبت کردنشون نشدم
آیابااین موضوع موافقید؟خیر
مخالفید؟بله
چرا؟چون ادم باید خودشو جای طرف مقابل بذاره و ببینه که دوست داشتیم کسی پیش ما درگوشی صحبت کنه
باتشکرازهمگی
دوستان عزیزسلام
می خواستم نظرتونودرمورد"درگوشی" جویاشوم. اصل درگوشي صحبت كردن در جمع يا همون نجوا عمل ناپسنديه.
مثلا"تویک محیط جمعی هستیم دونفرباهم پچ پچ درگوش همدیگر می کنندچه احساسی به شمادست می دهد؟ گاهي احساس مي كنم درباره موضوع جالبي دارن حرف مي زنن ولي نمي خوان من در موردش بدونم.
آیافکرنمی کنیددرموردشماحرف می زنند؟ گهگاهي اين احساس هم به من دست ميده كه انگار اونها كار و زندگي خودشون رو ول كردن و در مورد كارهاي من نظر مي دن
عکس العمل شماچیست؟ شايد كمي كنجكاوانه نگاه مي كنم و بعد سريع رد ميشم. انگار نديدم. (البته همه مواقع اينطوري نيست.) شايد بعضي مواقع لب خواني هم بكنم. :)))
آیابااین موضوع موافقید؟ اصلا موافق نيستم. باعث ايجاد كدورت ميشه.
مخالفید؟ بله
چرا؟
باتشکرازهمگی
دوستان عزیزسلام
سلام و درود خدا بر شما
حس میکنم بین اونا غریبه هستم و اضافی
خیلی کم ولی بعضی وقتا چرا
عکس العمل شماچیست؟
سعی مینم از اون جمع برم بدون اینکه کسی متوجه من بشه
آیابااین موضوع موافقید؟ نه عمل نا پسندیه
مخالفید؟
بله
باتشکرازهمگی
سلام من در شرایطی که سوال کردین فکر میکنم در مورد من حرف میزنن و هم کنجکاو میشدم بدونم چی گفتن هم ناراحت میشدم که منو امین ندونستن که به منم بگن
با سلام و تشکر
کسانی که در گوشی حرف میزنند شخصیت خودشان را نشان میدهند حتی اگر مطلب ربطی هم به جمع نداره اما میتونن بعدا بگن پس این ها بر میگرده به شخصیت ادم ها
مثلا"تویک محیط جمعی هستیم دونفرباهم پچ پچ درگوش همدیگر می کنندچه احساسی به شمادست می دهد؟ خوب مسلما ناراحت میشم
آیافکرنمی کنیددرموردشماحرف می زنند؟ بستگی داره اون شخصیت کی باشه بعضی مواقع
عکس العمل شماچیست؟ از اونجایی که کمی مغروروم جوری برخورد میکنم که انگار اصلا شما رو ندیدم این از همه چیز بدتره حالا تاصبح حرف بزنن من که نمیبینمشون
آیابااین موضوع موافقید؟ هرگز
مخالفید؟
چرا؟
باتشکرازهمگی
ممنون فکرنمی کردم پستم اینقدرطرفدارپیداکنه؟
جناب فرشون پست خوب خوب هم جوای میده
به نظر من چند روزی پست جدید نزنید تا این پست بیشتر دیده بشه
ممنون
دوستان برای من یک سوال پیش اومده ما که این همه میگیم در گوشی بده چرا درگوشی حرف میزنیم ؟؟؟؟؟؟؟
هر کس بگه تا حالا در گوشی حرف نزده محاله
یا تقریبا غیر ممکن
در کل خیلی کار زشتیه .البته انکار نمی کنم گاهی اوقات واقعا لازمه !
تازگی ها دیدین یه نوعی از این در گوشی حرف زدن تو راسخون بین خواهرا مد شده .
به طور مثال تو اتاق چت داریم همه حرف می زنیم یکی می گه آجی صندوق رو چک کن بعد یکی دیگه میاد میگه آجی تو هم صندوقت رو چک کن بعد اون یکی میگه ....؛ کار جالبی نیست مگه نه !؟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
بله داداش موافقم
البته فقط بین خواهر ها نیست برادرا هم همینطورن
گاهی من احساس میکنم الان سوتفاهم پیش میاد و بحث میشه
اما خوب مجبورا کار واجب دارن تو صندوق پیام دادن و طرف مقابلشون نمیدونه خوب چی کار کنن ؟؟
این یکی از مشکلات صندوق پیام
در کل خیلی کار زشتیه .البته انکار نمی کنم گاهی اوقات واقعا لازمه !
تازگی ها دیدین یه نوعی از این در گوشی حرف زدن تو راسخون بین خواهرا مد شده .
به طور مثال تو اتاق چت داریم همه حرف می زنیم یکی می گه آجی صندوق رو چک کن بعد یکی دیگه میاد میگه آجی تو هم صندوقت رو چک کن بعد اون یکی میگه ....؛ کار جالبی نیست مگه نه !؟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
بله داداش موافقم
البته فقط بین خواهر ها نیست برادرا هم همینطورن
گاهی من احساس میکنم الان سوتفاهم پیش میاد و بحث میشه
اما خوب مجبورا کار واجب دارن تو صندوق پیام دادن و طرف مقابلشون نمیدونه خوب چی کار کنن ؟؟
این یکی از مشکلات صندوق پیام
آخه ممکنه کار مهمّی داشته باشن مثلاً اگه تو اتاق چت بگن صفحات ورق می خوره و کسی نمی بینه ولی وقتی تو صندوق هست حدّ اقلّش که می گیره پیامو.
شاید حرفی باشه که به من مربوط نمیشه !!!
پس لزومی نداره که ناراحت بشم!!!
شاید حرفی باشه که به من مربوط نمیشه !!!
پس لزومی نداره که ناراحت بشم!!!
کاربرعزیز
اگرطوری به شمانیگا کنندکه منظورازشماصحبت می کنندعکس العملتون چیه اونوقت؟