مكان : عمليات خيبر
راوي :همرزم شهيد
خاطره اي ازشهيد جواد عابدي
به نقل از ناصر شريفي

در عمليات خيبر بيشترين ضربه متوجه گردان امام سجاد (ع) شده بود. حساسيت منطقه، پايمردي بچه ها را به دنبال داشت و موجب شد آنان با همه توان در مقابل دشمن ايستادگي كنند و جزاير مجنون را از شر دشمن در امان دارند، در همين گير و دار «آقا مهدي زين الدين» خبر سلامتي «آقا جواد عابدي» فرمانده گردان از من گرفت و گفت: چند وقتي است «جواد» را نمي بينم، گفتم: او در خط مقدم مانده است.
سوار موتور شدم، خودم را رساندم به خط، اما هر چه اصرار كردم، «آقا جواد» در جبهه ماند و حاضر نشد آنجا را ترك كند. با نااميدي بر گشتم و موضوع را به اطلاع «آقا مهدي» رساندم. اين بار به اتفاق هم سوار موتور شديم و در زير آتش شديد دشمن به خط مقدم رفتيم، وقتي آقا مهدي او را مورد عتاب و خطاب قرار داد كه چرا به عقب نيامدي، جواد با خونسردي گفت: آقا، مي بينيد كه منطقه چقدر حساس است ، اين جا را هم كه نمي شد رها كنم!
شجاع بود، بر سر راه دشمن مي نشست و به او كمين مي زد. گاهي اوقات دشمن تا فاصله 10 متري نزديك مي شد، بعد «آقا جواد» او را در مورد هدف قرار مي داد.
«جواد عابدي» در آخرين مرتبه كه مجروح شد با آرامش خاصي خوابيد، لحظاتي بعد، فارغ بال سر بر آستان دوست گذاشت و به آرزوي خود رسيد.
منبع: كتاب باياران سپيده، نويسنده محمد خامه يار، ص69