راسخون

%%% من در انتخابات شرکت می کنم چون ... %%%

hojat20 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 42154
|

من در انتخابات شرکت می کنم چون یک مسلمان هستم

alizare1 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6234
|

من در انتخابات شرکت میکنم چون آن را یک وظیفه دینی و تکلیف الهی می دانم

ali_81 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10633
|

کاش میتوانستم شرکت کنم تا در سرنوشت کشورم سهم داشته باشم . ولی به لحاظ سنی اجازه شرکت در انتخابات را ندارم .

hessamnice کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 4099
|

چون حق منه و کسی هم نمیتونه این حق رو از من بگیره

mahdi281 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 48
|

چون هستم و می خواهم بهتر باشم

mohsen_nasseh کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 38
|

من در انتابات شرکت می کنم چون سرنوشت حکومت شیعی از بعد از دوران اندک خلافت امام علی در دست من است ، اگر رای بدهم و حضور خودم را پشت این نظام اعلام کنم ، وظیفه ی شرعی خودم را نسبت به نظام اسلامی انجام داده ام ، با چند نفر از بچه های کشورهای خارجی مثل مصر و سوریه و جمهوری آذربایجان و پاکستان که صحبت می کردم همه ی اونها بهم یه حرف مشترک زدند ، اینکه چشم تمام شیعیان و مسلمانان واقعی دنیا به کشور ایران است زیرا تنها و واقعا تنها کشوری است که بر اساس قوانین اسلام حکومت می شود ، به من می گفتند قدر این مملکت و این امنیت و این نظام را بدانید و مبادا روزی پشت آن را خالی کنید!!!!!

من رای می دهم تا احساس آرامشی به شیعیان دیگر کشورها بدهم.

mostafa_110 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 30
|

من در انتخابات شرکت می کنم چون نظام و رهبرم رو دوست دارم و آبنده کشورم واسم مهمه...

mah1366tab کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 50
|

من در انتخابات شرکت می کنم چون در برابر خون شهیدان احساس مسئولیت می کنم . 

moraka کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 1
|

وظیفه دارم از جان و مال و ناموسم حفاظت کنم
می خواهم در سرنوشت کشورم موثر باشم
نمی خواهم دشمنان خدا خوشحال و راضی باشند
نمی خواهم امامم تنها بماند
می خواهم با انتخاب اصلح وضع کشورم را بهتر کنم 

ehsanmohebi77 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 241
|

من در انتخابات شرکت می کنم چون دوست دارم که کشورم در میان سایر کشورهای  جهان سربلندتر شود....تا همه ی دنیا بفهمند که این کشور پشتوانه بزرگ مردمی را دارد....تا همه بفهمند تا ملت بزرگ ایران  برای سرنوشت خود اهمیت قائل هستند....تا همه بفهمند که ملت ایران هنوز به یاد پیر جماران و میراث گرانبهای آن یعنی انقلاب و ولایت فقیه است......تا همه ی ملت بفهمند کاه ملت بزرگ ایران گوش به فرمان نائب امام زمان هستند....و............

siriranmanesh کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 48
|

من در انتخابات شرکت میکنم چون سرنوشت کشورم برام مهمه و من جزوی از اون هستم .

hoseinh1990 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2645
|

من در انتخابات شرکت می کنم چون من ایرانی هستم

من در انتخابات شرکت می کنم چون سرنوشت کشورم برایم مهم است

من در انتخابات شرکت می کنم چونحق مسلم من رای دادن است

من در انتخابات شرکت می کنم چون دوس دارم ..... رئیس جمهور ایران باشد و او را اصلح تر از بقیه می دانم

من در انتخابات شرکت می کنم چون عاشق ایرانم

من در انتخابات شرکت می کنم چون وظیفه شرعی من است

hoseinh1990 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2645
|

من در انتخابات شرکت می کنم چون

آیت‌الله مکارم شیرازی به برخی سوالات درباره شرکت در انتخابات، ویژگی خاص شرعی و دینی کاندیدای اصلح، وعده‌های انتخاباتی، تخریب رقبا و تهمت و شایعه سازی و شایعه پراکنی پاسخ داد.

با توجه به زمان تبلیغات انتخاباتی یازدهمین دوره ریاست جمهوری و چهارمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، آیت‌الله مکارم شرازی به پرسش‌هایی درباره مساله مهم انتخابات پاسخ داد.

به گزارش مرکز خبر حوزه، متن سوالات و پاسخ‌های این مرجع تقلید به شرح زیر است:

س) آیا شرکت در انتخابات واجب است؟

ج) بله- در شرایط فعلی شرکت در انتخابات لازم است به علت این‌که نظام جمهوری اسلامی و استقلال مملکت و عظمت این کشور به آن بستگی دارد. اگر افراد بگویند: من یک رای بیشتر ندارم و در انتخابات شرکت نکنند سبب می‌شوند عده‌ شرکت کنندگان کاسته شود و آسیب به نظام و کشور وارد شود.

as1369 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 354
|

چون حق و و ظیفه هر انسان است تا با شرکت درانتخابات مدیراصلح آینده خودرا انتخاب نماید

aziz1352 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 769
|

من درانتخابات شركت ميكنم چون انروزرابه يادمياورم كه شهداي انقلاب وجنگ تحميلي باخون خود درخت انقلاب راآبياري نمودن وتازه فهميدم كه آنان(شهدا) درچه بلندايي عظمت وابهت داشتند كه اينكارو انجام دادند تادرخت انقلاب خشك نگردد.وقتي ازچشمهايت افتادم ديگه ديرخواهد شد وميبايست بعنوان اداي دين خود وتكليف شرعي بايد وبايد درانتخابات شركت نمائيم ونشان دهيم كه ادامه دهندگان راه شهدا وامام شهداورهبرمعظم انقلاب هستيم .