%%% من در انتخابات شرکت می کنم چون ... %%%
من در انتخابات شرکت می کنم تا نقشی در اداره امور کشورم داشته باشم، تا خود را در جوانب مختلف سیاست گذاری های کشورم سهیم بدانم و در قبال رشد و شکوفایی میهنم مسئول باشم.
در انتخابات شرکت می کنم تا به خلق حماسه سیاسی مورد نظر رهبر عظیم الشان کشورم کمک نمایم و مسیر را برای خلق حماسه اقتصادی توسط دولتمردان ممتاز هموار نمایم.
و در انتخابات شرکت می کنم تا بگویم به عنوان یک ایرانی در سازندگی ایران ایفاگر نقش بوده ام
من در انتخابات شرکت می کنم، چون رای من مهر تاییدی بر نظام جمهوری اسلامی و نشان اعتماد به این نظام است.
اگه شرکت نکنم ایرانی نیستم ویعنی کشورم رادوست ندارم.
وهر کسی ایران را دوست داره باید شرکت کنه.
من در انتخابات شرکت می کنم، چون رای من مهر تاییدی بر نظام جمهوری اسلامی و نشان اعتماد به این نظام است
من در انتخابات شركت مي كنم تا ايجاد موج عظيم ملت، در اقيانوس پهناور ايران، نقشه هاي تحريم اقتصادي و فشارهاي سياسي دشمن را از بين ببرد.
من در انتخابات شرکت می کنم، چون انتخابات ما تجلی مردم سالاری دینی و مصداق بارز استبداد ستیزی است.
من در انتخابات شرکت می کنم، چون برای شرف و استقلال و آزادی این مرز و بوم، رنج ها و جان ها و زخم های بسیاری هزینه شده است.
به سرنوشت خود و ملت و وطن عزیزم اهمیت می دهم و برای آنها ارزش قائل هستم....چون دوست دارم کشورم در دنیا سربلند شود.....چون دوست دارم بهترین فرد انتخاب شود.....چون دوست دارم خدا و امام زمان و نائب ایشان از من راضی باشند.... و چون..............
من در انتخابات شرکت می کنم چون حق قانونی من است. و هر یک از افراد جامعه مسئولیت دارند. من هم به نوبه خودم در سرنوشتم سهیم خواهم بود و نمی گذارم که حتی این یک رای هدر رود.
امیدوارم همه احساس مسئولیت کنند و رای دهند
...وظیفه ی دینی و شرعی ام است .
من در انتخابات شرکت میکنم چون وظیفه خود میدانم که با انتخابی اصلح در آینده میهنم سهیم باشم.
من در انتخابات شرکت می کنم چون یک دولت اسلامی است
کشورم ایران را دوست دارم و به آینده آن چشم دوخته ام و با امید به آینده زندگی می کنم
من در انتخابات شرکت می کنم چون حضورم شادی دوستان و ناامیدی دشمنان را در پی دارد./
چون وطنم رو دوست دارم، ولایت فقیه رو دوست دارم و سرنوشتم برام مهمه