%%% من در انتخابات شرکت می کنم چون ... %%%
با سلام دوستان عزیز راسخونی
من در انتخابات شرکت می کنم چون ...
دوستان عزیز لطف کنندجمله را به دلخواه خود کامل کنند
با تشکر
من در انتخابات شرکت می کنم چون یک ایرانی هستم
من در انتخابات شرکت می کنم چون سرنوشتم برای خودم مهم است مهم است اینده مملکتم را به دست که می سپلرم
من در انتخابات شرکت می کنم چون در این راه شهدای زیادی داده ایم.
من در انتخابات شركت مي كنم چون شركت در انتخابات را يك وظيفه مي دانم. سرنوشت كشور و مملكتي كه در آن زندگي مي كنم براي من مهم است. دوست دارم كشوري داشته باشم كه هر روزش از روز قبل و هر سال از سال قبل پربارتر باشد . دوست دارم كه كشوري داشته باشم كه نامش در جهان به عنوان كشوري پرافتخار و سرافراز شناخته شود.
دوست دارم مردم جهان به حال من غبطه بخورند كه من مي توانم در سرنوشت كشور و مملكتم دخالت كنم و خيلي از آنها اين آرزو را در سر مي پروانند.
من در انتخابات شركت مي كنم چون رهبرم را دوست دارم. چون كشورم را دوست دارم. چون ايران را دوست دارم و چون سربلندي اينها باعث سربلندي و افتخار من است.
انتخابات نشانه بها دادن مسئولين كشور به راي و عقيده من است و من از اين فرصت استفاده خواهم كرد.
من در انتخابات شرکت میکنم چون این وظیفه هر ایرانی است که برای به وقوع پیوستن شعار زیبای رهبر معظم یعنی حماسه سیاسی در انتخابات شرکت کرده و دشمنان را مایوس کند.
من در انتخابات شرکت می کنم چون وظیفه هر ایرانی ست برای تحقق شعار سال یعنی حماسه سیاسی در این انتخابات شرکت نماید و دشمنان را نا امید کند.
به امید ایران سربلند
چون جوان هستم و به آینده خود و کشوراسلامی خود می اندیشم .
منم شرکت می کردم اگه سنم می رسید!!!!
می خواهم در امورات آتی کشورم تأثیرگذار باشم نه تأثیرپذیر، فعال باشم نه منفعل
من در انتخابات شرکت می کنم چون یک وظیفه شرعی است و به عنوان یک ایرانی سرنوشت کشورم
برام مهمه
چون خود را در سرنوشت کشور عزیزم سهیم و شریک می دانم و اسلام عزیز و کشورم را دوست دارم .
از زمانی که به سن رای رسیده ام تا بحال شرکت کرده ام و در آینده نیز شرکت خواهم کرد .
چون نمیخواهم اینده کشورم برایم مهم است و دوست دارم در اینده سهیم باشم و نمیخواهم دیگران به جای من در سرنوشتم تصمیم بگیرند
چون خود را مدیون خون های پاکی می دانم که وجب به وجب این خاک را با عطر دل انگیزشان معطر نموده اند.
من در انتخابات شرکت میکنم چون رای من مشتی است بر دهن آمریکا
من در انتخابات شرکت می کنم چون یک ایرانی هستم و خواهان آینده ای درخشان برای کشورم ایران هستم