خوش بینی
دوستان راسخونی
شماآدم خوش بینی هستید؟
خوش بینی تاچه حدمی توانددرروابط اجتماعی تاثیرگذارباشد؟لطفا"دریک خط توضیح دهید.
آدم خوش بین چه خصوصیاتی دارد؟برشمارید.
به بحث می نشینیم:
شماآدم خوش بینی هستید؟
هیچ وقت خودم رو اونجوری که هستم جلوه ندادم.کم و بیش آدم خوش بینی هستم.روانشناسا میگن خوشبینی و بدبینی ، عادتی هستند که ما از زمان کودکی یاد میگیریم و والدین ما الگو و سرمشقهای ما هستند.حضرت امام صادق علیهالسّلام مىفرماید: حسنظنّ و گمان نیك، ناشى مىشود از حسن ایمان، هرچند آدمى ایمانش قایمتر و سینهاش از تیرگى و سیاهى سالمتر است، حسن ظنّ او به خدا بیشتر است.
خوش بینی تاچه حدمی توانددرروابط اجتماعی تاثیرگذارباشد؟لطفا"دریک خط توضیح دهید.
تاحدی که بتونیم افراد بد و خوش بین دور برمون رو بشناسیم.اگر قرار باشد جلمه ای را انتخاب کنم تا با آن تمامی پند و اندرزم را بیان کرده باشم، فقط خواهم گفت: هرگز نگذار افکار بد به ذهنت راه یابد.
آدم خوش بین چه خصوصیاتی دارد؟برشمارید.
افراد خوش بین و مثبت اندیش افراد شاد، سرحال و سرزنده و امیدوار هستند.آنها افرادی هدفمند هستند و دارای برنامه ریزی دقیق می باشند.و هزار و یک ویژگی دیگر
شماآدم خوش بینی هستید؟ من خیلی خوش بین هستم اما خوش بین محتاط کسی که خوش بین باشه اما احتیاط نکنه ضرر میبینه
خوش بینی تاچه حدمی توانددرروابط اجتماعی تاثیرگذارباشد؟لطفا "دریک خط توضیح دهید.
خوش بینی به اطرافیان باعث پیشرفت در کارها میشه و دیگران نیز نسبت به ما خوش بین خواهند بود اما خوش بینی به معنای اطمینان به همگان نخواهد بود همانطور که گفتم باید با احتیاط قرین باشد
آدم خوش بین چه خصوصیاتی دارد؟برشمارید .انسان های خوش بین نسبت به اتفاقات دید مثبت دارند ، هیچگاه ناراضی نیستند و برای مشکلات توجیه مثبت میاورند