راسخون

احساس بدبختی، چرا؟

09303495228 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8721
|

تو زندگی همه ما اتفاق افتاده که احساس بدبختی بکنیم یا حداقل از شرایط ایجاد شده ناراضی باشیم. اما ممکنه همین احساس و شرایط، از نظر دیگران بدبختی نباشه و حتی از شرایط راضی باشن ( حتی خودشونو خوشبخت هم بدونن ) .
دوستان میتونن اینجا از این احساس خود حرف بزنن و وضعیتی رو که بوجود آمده را برای سایرین نقل کنند تا شاید بشه راهکاری ارائه داد یا حداقل بشه نظر اونو نسبت به شرایط تغییر داد. ( هر چند که شاید این آخری کار سختی باشه ).

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

بله منم بانظرشماموافقم اماهمه چیزرانمیشه درهمه جامطرح کردبنده درددل زیاددارم امافاش کردن اسرارهم کارخوبی نیست بنابراین ترجیح می دهم درصندوقچه قلبم آنهارامدفون کنم ببینیم دیگردوستان درددلی؟ حکایتی؟ خاطرع=ه ای دراین زمینه دارندبیان نمایند؟

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

گاهي وقتها ناراضي ميشم ولي هيچ وقت احساس بدبختي نمي كنم. خيلي از نعمتهايي كه من دارم رو خيلي از مردم آرزوش رو دارند.  مهمترين چيز نعمت سلامتيه. و هزار نعمتي كه خدا به من و همه همنوعانم داده. گاهي عصباني ميشم و شايد از وضع خودم ناراضي باشم ولي مطمئنا در شرايط به وجود آمده خودم هم مقصرم

آدم اگه توكلش به خدا باشه مشكلاتش خيلي راحت حل ميشه و اون وقت احساس بدبختي نمي كنه. وقتي براي گذراندن زندگي تلاش كني و بدوني از تو حركت از خدا بركت ديگه نگران مشكلات سر راهت نيستي.

هميشه صبر بر مشكلات و مصيبت ها و توكل بر خدا مشكل گشاي كارهاست.

الا بذكر الله تطمئن القلوب.

rashon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1310
|

افرادی هستند که مدام احساس بدبختی می‌کنند دلیل این امر آن است که آن‌ها از خود و محیط اطراف‌شان توقع بیش‌تری دارند و به همین دلیل است که دائما احساس بدبختی می‌کنند.

catcat کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6699
|

بدبختی  از دست خود انسان  میاد وهمیشه به  خودش تلقین میکنهو.....