احساس بدبختی، چرا؟
تو زندگی همه ما اتفاق افتاده که احساس بدبختی بکنیم یا حداقل از شرایط ایجاد شده ناراضی باشیم. اما ممکنه همین احساس و شرایط، از نظر دیگران بدبختی نباشه و حتی از شرایط راضی باشن ( حتی خودشونو خوشبخت هم بدونن ) .
دوستان میتونن اینجا از این احساس خود حرف بزنن و وضعیتی رو که بوجود آمده را برای سایرین نقل کنند تا شاید بشه راهکاری ارائه داد یا حداقل بشه نظر اونو نسبت به شرایط تغییر داد. ( هر چند که شاید این آخری کار سختی باشه ).
بله منم بانظرشماموافقم اماهمه چیزرانمیشه درهمه جامطرح کردبنده درددل زیاددارم امافاش کردن اسرارهم کارخوبی نیست بنابراین ترجیح می دهم درصندوقچه قلبم آنهارامدفون کنم ببینیم دیگردوستان درددلی؟ حکایتی؟ خاطرع=ه ای دراین زمینه دارندبیان نمایند؟
گاهي وقتها ناراضي ميشم ولي هيچ وقت احساس بدبختي نمي كنم. خيلي از نعمتهايي كه من دارم رو خيلي از مردم آرزوش رو دارند. مهمترين چيز نعمت سلامتيه. و هزار نعمتي كه خدا به من و همه همنوعانم داده. گاهي عصباني ميشم و شايد از وضع خودم ناراضي باشم ولي مطمئنا در شرايط به وجود آمده خودم هم مقصرم
آدم اگه توكلش به خدا باشه مشكلاتش خيلي راحت حل ميشه و اون وقت احساس بدبختي نمي كنه. وقتي براي گذراندن زندگي تلاش كني و بدوني از تو حركت از خدا بركت ديگه نگران مشكلات سر راهت نيستي.
هميشه صبر بر مشكلات و مصيبت ها و توكل بر خدا مشكل گشاي كارهاست.
الا بذكر الله تطمئن القلوب.
افرادی هستند که مدام احساس بدبختی میکنند دلیل این امر آن است که آنها از خود و محیط اطرافشان توقع بیشتری دارند و به همین دلیل است که دائما احساس بدبختی میکنند.
بدبختی از دست خود انسان میاد وهمیشه به خودش تلقین میکنهو.....