آموزش ساخت Windows 8 - AiO
در این آموزش قصد داریم نحوه ساخت DVD All In One از نسخه های مختلف ویندوز 8 شامل 32 و 64 رو براتون توضیح بدیم
فایل هایی که برای این کار نیاز دارین
نسخه 32 بیت ویندوز 8
نسخه 64 بیت ویندوز 8
(در صورت نیاز به داشتن نسخه های Enterprise و Proffesional در یک دی وی دی تک تک فایل هارو دانلود کنین_هم 32 بیت و هم 64 بیت)
برای شروع برنامه Windows 8 ADK رو دانلود کنین
با دانلود این فایل برنامه adksetup.exe دانلود میشه
برنامه رو باز کنین و مطابق با اسکرین شات تیک گزینه مشخص شده رو بزنین و منتظر بشین 40 مگ دانلودش تموم شه
تا تموم شدن دانلود مراحل زیر رو میتونین انجام بدین
در یکی از درایوهای سیستمتون پوشه های زیر رو بسازین
در اینجا من در درایور C این کار رو انجام دادم
C:\Windows8Root\x86
C:\Windows8Root\x64
C:\Windows8Root\Enterprise86
C:\Windows8Root\Enterprise64
C:\Windows8Root\Final
C:\Windows8Root\Temp
C:\Windows8Root\x86
C:\Windows8Root\x64
C:\Windows8Root\Final
اول نیاز داریم که فایل های اصلی رو از نسخه 32 بیتی کپی کنیم
بر روی فایل ایزو ویندوز 8 نسخه 32 بیتی دابل کلیک کنین تا باز شه (امکان باز شدن فایل ایزو بدون هیچ برنامه ای در ویندوز 8 گنجانده شده)
حالا موجود در فایل ایزو رو در پوشه کپی کنین
بعد از اتمام کپی شدن فایل ها فایل رو از مسیر کات کنین و در مسیر پیست کنین
در صورتی که میخواین تمام ویرایش های ویندوز رو باهم ترکیب کنین تک تک فایل های ایزو ویرایش های مختلف رو باز کنین و فایل install.wim هر ویرایش رو در پوشه مربوط که قبلا ساختیم کپی کنین
این فایل حجمی بالای 2GB داره و در مسیر X:\Source\install.wim هست (x اسم درایوی هست که فایل ایزوتون رو Mount کرده)
در اینجا من فقط 2 نسخه 32 و 64 ویندوز اینترپرایس رو باهم ترکیب کردم که فایل های نهایی مثل اسکرین شات میشه
خوب تا الان دیگه باید دانلود فایل ADK تموم شده باشه
وارد مترو بشین و بر روی فایل راست کلیک کرده و Run As administrator رو بزنین
در صورتی که مثل من فقط قصد ترکیب دو نسخه 32 و 64 بیت اینترپرایس رو دارین دستورات زیر رو وارد کنین
برای ترکیب دو نسخه 32 و 64 بیت اینترپرایس از این دستورات استفاده کنین
در صورتی که میخواین تمام ویرایش هارو با هم ترکیب کنین از دستورات زیر استفاده کنین
برای ترکیب تمام ویرایش های ویندوز 8 از این دستورات استفاده کنین
در آخر بعد از وارد کردن تک تک دستورات باید به تصویر زیر برسین که بعد میتونین این پنجره رو ببندین
بعد از تمام شدن این مراحل وارد مسیر زیر بشین و فایل رو با برنامه باز کنین
و مطابق با تصویر زیر اون رو تغییر بدین و در نهایت Save کنین
به آخرین مرحل آموزش نزدیک میشیم
اضافه کردن Media Center به نسخه پروفشنال و
فایل رو دانلود و در درایو ذخیره کنین
حالا در گوشه پایین سمت چپ صفحه راست کلیک کنین تا Win-X Menu باز بشه و گزینه Command Prompt Admin رو باز کنین
حالا دستور زیر رو وارد کنین و منتظر بمنون مراحل تبدیل فایل به ایزو تموم بشه
تبریک میگم شما با موفقیت تمام نسخه های ویندوز 8 رو با هم ترکیب کردین و یک فایل واحد ساختین
فایل ساخته شده رو در مسیر میتونین پیدا کنین
این فرصت رو غنیمت میشمرم و در تکمیل این آموزش ، برنامه ای برای نصب ویندوز یا بهتره بگم چند ویندوز از روی فلش رو معرفی میکنم
برنامه رو دانلود کنین و مطابق با تصویر زیر اقدام به ایجاد فلش بوتیبل برای نصب ویندوز کنین