اینجا ایران ، ارومیه!
اينجا سواحل مديترانه يا اروپا نيست, همين ايران خودمونه...
درياچه مارميشو - اروميه
این دریاچه در فاصله ۴۵ کیلومتری غرب شهرستان ارومیه در کنار مرز ترکیه با وسعت تقریبی حدود ۵ هکتار قرار دارد
ارتفاعات دالامپر - اروميه
درياچه اروميه
دریاچه ارومیه با وسعتی حدود ۴۸۱۰ کیلومتر مربع بزرگترین دریاچه کشور محسوب میشود. طول این دریاچه ۱۳۰ الی ۱۴۰ کیلومتر و عرض آن ۱۵ الی ۲۰ کیلومتر است و عمق متوسط آن ۶ الی ۱۵ متر میباشد.
بر فراز سد شهر چاي اروميه
سير داغي(به فارسي : كوه مرموز ، كوه اسرار) - اروميه
پيست اسكي خوشاكو - اروميه
مجموعه ورزشی تفریحی که در فاصله ۳۵ کیلومتری غرب شهر ارومیه قرار گرفتهاست.
ساحل درياچه اروميه
مزارع گندم - اروميه
تالابچي چست - اروميه
ارتفاعات دالامپر - اروميه
پاركائللر باغي - اروميه
ارتفاعات اروميه
ارتفاعات اروميه
ارتفاعات اروميه
ارتفاعات اروميه
فلامينگوهاي مهاجر - درياچه اروميه
ارومیه در جلگهٔ گسترده و سرسبزی به درازای ۷۰ کیلومتر و به پهنای ۳۰ کیلومتر واقع شده که اطراف آن تا کیلومترها پوشیده از باغات انگور و سیب و کشتزار است. دریاچه ارومیه در شرق و دریاچه مارمیشو در غرب این شهر قرار دارد. این شهر به علت آب و هوای معتدل و داشتن مناظر زیبا، یکی از شهرهای گردشگری ایران محسوب میشود. جمعیت این شهر ۵۷۷٬۳۰۷ نفر میباشد و نیز جمعیت شهر در سال ۲۰۰۵ میلادی، ۷۸۷٬۲۵۴ نفر پیشبینی شده است. بلندی ارومیه از سطح دریا ۱۳۳۲ متر است.
جاي جاي ايران مناظر ديدني زياد داره. من خودم خيلي از مناطق ديدني ايران را از نزديك نديدم. خيلي از مناطق هم به طور كلي ناشناخته هست. كاش قدر اين جاها رو بدونيم و از اونها لذت كافي رو ببريمو البته از اونها حفاظت كنيم.
خیلی خیلی زیباست ! من عاشق مسافرتم ، اما به دلیل شرایط درسی و شغلی که دارم متاسفانه کم پیش میاد که سفر برم . از تمام کسانی که طبیعت گردی میکنن خواهش میکنم قدر این طبیعت زیبا و این نعمت خدادادی رو بدونن و از بین نبرنش و کثیفش نکنن !
وای که چقدر زیباست.
امیدوارم روزی به اینجا سری بزنیم.
ممنون واسه عکسا
بیشترشونو رفتم..مخصوصا ارتفاعات دالامپر..
خیلی جاهای قشنگی بودن
خوش بگذره بهتون
ایشالا نصیب منم بشه دیدن استان های شمال غربی و غربی ِ ایران عزیزمون
خیـــــــــــــــلی زیبا بودند بابا دم ایران خودمون گرم
به به
واقعا زیبا بود
ما همین ایران خودمونو نشناختیم
بی نهایت زیبا و فوق العاده بود...
ممنون
ای کاش یک آدم خیری پیدا بشه از این مناطق عکس 360 درجه بگیره و خدمتی به گردشگری کشور بکنه