انتقادات و پیشنهادات تالار "صالحین راسخون"
بسمه تعالی
انتقادات و پیشنهادات تالار "صالحین راسخون"
کاربران محترم ضمن سلام و عرض ادب و احترام
خواهشمندیم هرگونه انتقاد، سؤال و پیشنهاد خود پیرامون تالار "صالحین راسخون" و کیفیت مباحث آن را در این تاپیک با ما در میان بگذارید.
منتظر نقطه نظرات سازنده و کاربردی شما هستیم.
با سلام و خسته نباشید
در مورد موضوع هفته آینده با توجه به ولادت حضرت علی (ع) بحث پیرامون مولایمان امیر مومنان باشد
با تشکر
با سلام و خسته نباشید
در مورد موضوع هفته آینده با توجه به ولادت حضرت علی (ع) بحث پیرامون مولایمان امیر مومنان باشد
با تشکر
موضوع این بحث به گردن کسی است که بیشترین امتیاز از طرح را در روز یکشنبه دریافت میکند.
این ماه که همین طوری است اما ماه بعد کاربر برتر علاوه بر امتیاز دریافتی امتیاز تعیین کردن مبحث اول هر ماه را هم دریافت خواهد کرد
سلام. در مورد زمان طرح صالحين. الان كه دو هفته از آغاز طرح گذشته نميشه خيلي نتيجه گيري كرد. ولي به نظر من اگر مدت زمان طرح بيشتر باشه بهتره. چون در حال حاضر مكان مشخصي براي اجراي طرح وجود داره و مطالب پراكنده نميشه.
مثلا همان روز سه شنبه كه طرح شروع ميشه كاربران نظرات خودشون رو اعلام كنن و در پايان روز 5 شنبه بحث تموم بشه. اكثر كاربران وقت مشخصي براي حضور در اينترنت و انجمن رو ندارند و اين باعث ميشه كمتر بتونن در بحث ها شركت كنن.
در صورتي كه اگر زمان طرح طولاني تر باشه هم استقبال از طرح بيشتر ميشه و هم فرصت لازم براي مطالب و مسائل مطرح شده در طرح (در حين گفتگو) به دست مي آيد
با تشكر
با سلام و تشکر خدمت جناب صالحی بابت امتیاز داده شده
همانطور که در پستی که در طرح این هفته هم مطرح کردم .اگر امکان دارد موضوع این هفته با توجه به میلاد با سعادت امیر المومنین و همچنین روز پدر ،در رابطه با مقام والای پدر باشد
با تشکر
سلام. در مورد زمان طرح صالحين. الان كه دو هفته از آغاز طرح گذشته نميشه خيلي نتيجه گيري كرد. ولي به نظر من اگر مدت زمان طرح بيشتر باشه بهتره. چون در حال حاضر مكان مشخصي براي اجراي طرح وجود داره و مطالب پراكنده نميشه.
مثلا همان روز سه شنبه كه طرح شروع ميشه كاربران نظرات خودشون رو اعلام كنن و در پايان روز 5 شنبه بحث تموم بشه. اكثر كاربران وقت مشخصي براي حضور در اينترنت و انجمن رو ندارند و اين باعث ميشه كمتر بتونن در بحث ها شركت كنن.
در صورتي كه اگر زمان طرح طولاني تر باشه هم استقبال از طرح بيشتر ميشه و هم فرصت لازم براي مطالب و مسائل مطرح شده در طرح (در حين گفتگو) به دست مي آيد
با تشكر
با سلام و عرض ادب
ممنون از نظر خواهی شما. طرح در وسط ماه اردیبهشت ایجاد شده ،برای اینکه این ماه را رد کنیم اینگونه بوده است .
از ماه بعد طرح اینگونه خواهد بود:
1:مبحث جدید هرهفته در روز یک شنبه اعلام شده و تا روز چهار شنبه همان هفته ادامه دارد
2: در روز پنج شنبه به موارد فوق پرداخته میشود(چکیده،امتیاز دهی و...)
3:امتیازات هر هفته جمع میشود و پایان هر ماه به صورت کلی اعلام میشود
با تشكر
با سلام و عرض ادب
ممنون از نظر خواهی شما. طرح در وسط ماه اردیبهشت ایجاد شده ،برای اینکه این ماه را رد کنیم اینگونه بوده است .
1:مبحث جدید هرهفته در روز یک شنبه اعلام شده و تا روز چهار شنبه همان هفته ادامه دارد
با سلام
منم با نظر کاربر سلما موافقم بنده نمیتونم در روز 5 شنبه کاملا باشم ولی اگه چند روز باشه بهتره من هم میتونم شرکت کنم در مباحث
با تشکر
با تشكر
با سلام و عرض ادب
با سلام
منم با نظر کاربر سلما موافقم بنده نمیتونم در روز 5 شنبه کاملا باشم ولی اگه چند روز باشه بهتره من هم میتونم شرکت کنم در مباحث
با تشکر
لطفا به تاپیک اخبار تالار را مراجعه کنید و مطالعه فرمایید
مدیرمحترم تالار
باسلام
باتوجه به اینکه جنابعالی درپستی فرمودیدامتیازبراتون اهمیتی نداره تعجب کردم که درمورد400امتیازی که ازتون کسرشده اعتراض نمودین.
مدیرمحترم تالار
باسلام
باتوجه به اینکه جنابعالی درپستی فرمودیدامتیازبراتون اهمیتی نداره تعجب کردم که درمورد400امتیازی که ازتون کسرشده اعتراض نمودین.
درسته، من از کسری امتیازم گله نکردم. از حذف پست هام گله کردم ولی قانع شدم
سلام و عرض ادب و احترام
می خواستم بدونم میشه در مبحث های این تالار با گذاشتن کلیپ و پاورپوینت مشارکت کرد ؟
سلام و عرض ادب و احترام
می خواستم بدونم میشه در مبحث های این تالار با گذاشتن کلیپ و پاورپوینت مشارکت کرد ؟
سلام
در مباحث هفته ای خیر اما اگر موضوع شما طبق قوانین !!!!!!!!@قبل از ارسال پست توجه کنید@!!!!!!!!!! باشد می توانید تاپیکی ایجاد کنید تا دوستانمون در اون فعالیت کنند.
سلام داداش صالحی
جمع بندی مبحث طرح صالحین و تعلق گرفتن امتیازات رو دیدم
جالب بود برام اسم من در لیست امتیازات نبود و جالبتر اینکه سه تا پستی که بنده گذاشتم نظرات شخصی بود و از جایی کپی پست نکرده بودم
ولی نمیدونم چرا امتیاز بهم تعلق نگرفته ؟
سلام داداش صالحی
جالب بود برام اسم من در لیست امتیازات نبود و جالبتر اینکه سه تا پستی که بنده گذاشتم نظرات شخصی بود و از جایی کپی پست نکرده بودم
به نظرم اسم شما با اسم يكي ديگه كه كپي پيست كرده جابجا شده. انشاءالله آقاي صالحي ميان بررسي مي كنن.
سلام داداش صالحی
به نظرم اسم شما با اسم يكي ديگه كه كپي پيست كرده جابجا شده. انشاءالله آقاي صالحي ميان بررسي مي كنن.
نه نمیشه دیگه باید جایزه نفر اول رو به من بدهند
رضایت نمیدم