ツ درد دل با مدیرツ
سلام
ناراحتی ، تشکرات خود از مدیر تالار را به صورت دردل در اینجا قرار دهید
کاربرعزیز
مطلب شمامثل تاپیک "سخن مدیرتالار"می باشددرعین حال برای اینکه دلتون نشکنه اجازه فعالیت به آن می دهم.موفق باشید
کاربرعزیز
مطلب شمامثل تاپیک "سخن مدیرتالار"می باشددرعین حال برای اینکه دلتون نشکنه اجازه فعالیت به آن می دهم.موفق باشید
مدیر عزیز و دوست بسیار بسیار عزیز
در تاپیک سخن مدیر تالار فقط دکمه تشکر فعال است .امکان گذاشتن پست نیست،
درضم هرکس به طریقی دل ما میشکند اما دلشکسته شدن از طرف شما عین دلداری است
سلام بر مدیر پرشور راسخون
گفته بودید در طرح صالحین بدلیل عدم کسب امتیاز شرکت نمیکنید.من پیشنهاد میکنم شما شرکت کنید امتیاز دریافت نخواهید کرد،چطوره؟
سلام بر مدیر پرشور راسخون
گفته بودید در طرح صالحین بدلیل عدم کسب امتیاز شرکت نمیکنید.من پیشنهاد میکنم شما شرکت کنید امتیاز دریافت نخواهید کرد،چطوره؟
مدیرمحترم
باسلام
ازآنجائیکه جهت بازنمودن میدان برای کاربران تازه واردوعدم وقت کافی درسایت برخودنمی بینم که درمباحث شماشرکت کنم شماپیشنهادات سازنده ای می دهیدوتحاابامن خیلی همکاری نمودیدازشماکمال تشکررادارم که درره اعتلای سایت کوشاهستی.موفقیت شماراازدرگاه ایدمنان خواستارم.باتشکر
سلام خدمت آقاي farshon
نماز و روزه هاتون قبول حق باشه
من يه گله و شكايتي از شما دارم اينكه چرا شما ديگه نمياين در تالار گفتگوي آزاد تا مثل قبل يكم شور و هيجان تالار بالا بره
يادش بخير اون موقع ها اصلا دوست نداشتيم از سايت خارج بشيم از بس كه صميميت ها و هيجانها و بحث هاي پر از شور و گفتگو زياد بود چرا همه ي كاربراي اون موقع رفتن
من از همه اشون و شما گله دارم ارشيتكت،بي وفا ،نيكبخت 88،حجت20،نرگس منتظر،عبدو61 ،آفتاب 210 و سايرين كه خيلي زياد بودن
اگر شما ها نمي رفتيد الان تالار اينقدر سوت و كور نبود.
سلام خدمت آقاي farshon
نماز و روزه هاتون قبول حق باشه
من يه گله و شكايتي از شما دارم اينكه چرا شما ديگه نمياين در تالار گفتگوي آزاد تا مثل قبل يكم شور و هيجان تالار بالا بره
يادش بخير اون موقع ها اصلا دوست نداشتيم از سايت خارج بشيم از بس كه صميميت ها و هيجانها و بحث هاي پر از شور و گفتگو زياد بود چرا همه ي كاربراي اون موقع رفتن
من از همه اشون و شما گله دارم ارشيتكت،بي وفا ،نيكبخت 88،حجت20،نرگس منتظر،عبدو61 ،آفتاب 210 و سايرين كه خيلي زياد بودن
اگر شما ها نمي رفتيد الان تالار اينقدر سوت و كور نبود.
کاربرخوب
من ازمدیریت استعفاء دادم اماهمچنان کاربرمعمولی هستم چشم درحال حاضر معلولیت چشمی پیداکردم تاجائیکه بتونم درخدمتتون خواهم بود
باسلام به مدیریت جدیدتالارلطیفه وطنزجناب آقاصالحی
امیدوارم درتمامی مراحل زندگیتون موفق باشید خیلی خوشحال شدم ممنون.
باسلام به مدیریت جدیدتالارلطیفه وطنزجناب آقاصالحی
امیدوارم درتمامی مراحل زندگیتون موفق باشید خیلی خوشحال شدم ممنون.
سلام
ممنون تالار خودتونه خودم پیشنهاد کردم امیدوارم که در دوباره راه اندازی تالار به بنده حقیر کمک کنید.
سلام
ببخشین
من خیلی پیشنهاددادم اما ی جواب لااقل میدادین
سلام
ببخشین
من خیلی پیشنهاددادم اما ی جواب لااقل میدادین
با سلام
لطفا واضح بگین چون بندهامروز صبح مدیر تالار لطیفه شده ام