توانایی ها و علاقه مندی هایتان را با ما در میان بگذارید ...
به برنامه نویسی با زبان سی شارپ از مبتدی تا پیشرفته علاقه مندم. ممنون
سلام
خدا قوت
کاشکی چند دوره ای که میتونین برگزار کنین
و به نظر خودتون جالب باشه رو میگذاشتین
بعد بچه از بین اونا انتخاب میکردن این طوری هم نظرات مشخص تر بود
هم زودتر به نتیجه میرسیدین
یاعلی
لطفا ساخت بازی با یونیتی را اموزش دهید
سلام
خدا قوت
کاشکی چند دوره ای که میتونین برگزار کنین
و به نظر خودتون جالب باشه رو میگذاشتین
بعد بچه از بین اونا انتخاب میکردن این طوری هم نظرات مشخص تر بود
هم زودتر به نتیجه میرسیدین
یاعلی
با سلام و احترام خدمت شما کاربر گرامی
هدف ما از ایجاد این تاپیک آن است که کاربران محترم ، نیازمندی های آموزشی خود و همچنین توانمندی خود در زمینه خاص را بیان کنند تا بتوانیم از طرفی سعی در بر طرف نمودن نیاز آنها و از طرفی دیگر با بهره گیری از توانایی انها در زمینه های آموزشی ، دوره های آموزشی را برای سایر کاربران با مربیگری کاربران توانمند برگزار نماییم.
با تشکر / موفق باشید
با عرض سلام و خسته نباشید
اول اینکه تشکر میکنم از همه بچه ها که با شور و شوق زیاد برای همکاری و اموزش همه گانی زحمت کشیدن و میکشن تو این سایت
و موضوع دوم اینکه به نظر من اگه بتونید اموزش مباحثی رو دنبال کنین که از جنبه مالی هم بشه درامد کسب کرد ازش یه جورایی بهتر باشه
مثلا همین دوره asp.netخیلی دوره خوبی بود برای کسانی که هم دوست داشتن یاد بگیرند و هم میخواستن علم برنامه نویسیشون بره بالا
به نظر من اگه اینجور دوره ها دوره هایی مثل
که الان تقریبا جز نیاز های روز هستن و میشه کسب درامد هم داشت از طریقشون خیلی خوبه
البته اگه همین اموزش طراحی وب سایت رو هم به طور حرفه ای تری ادامه بدید خیلی خیلی خوب میشه
بازم تشکر
و من الله توفیقا
چون من مکانیکی هستم دوس دارم اموزش پیشرفته کتیا
به نظر من اگه به علم هایی مثل کامپیوترمثل برنامه نویسی و شبکه و بعضا نرم افزار های حسابداری مثل هلو که الان هم طرفدار زیادی داره و باعث اشتغال میشه بها بدین بهتره و هم سطح علمی کاربران بالاتر میره و هم اینکه ممکنه بتونن از طریق همین آموزش درامد خوبی رو هم به دست بیارن
با سلام .من لیسانس ریاضی کاربردی دارم.میتونم تدریس کنم .اگه کسی خواست بم خبر بدید .تشکر
با سلام خدمت خانواده بزرگ راسخونی ها . چنانچه امکان ارسال مقاله بصورت روزانه باشد بهتر است و محدودیتی برای دریافت مقالات در نظر گرفته نشود . همانگونه که اطلاع دارید محدودیت زمانی برای این بخش منظور شده است .
یعنی چرخ خیاطی بیاریم اینجا؟؟؟
با سلام
بنده در این وب سایت خدمات مورد نیاز دانش آموزان-دانشجویان و ..... را در زمینه ارائه انواع:
جزوات،مقالات،گزارشات کارآفرینی و کارآموزی-طرح های دانشگاهی-پژوهشهای دانشگاهی،تحقیقات دانشگاهی و ... به این عزیزان ارائه میدهم
امیدوارم که مورد توجه این عزیزان قرار بگیرد
www.fasa30t.lxb.ir
با سلام و خسته نباشید
پیشنهاد میکنم در هر استان یک نماینده فعال داشته باشید که پست مخصوص اون استان رو مدیریت کنه و در نهایت این مدیران باهم در تبادل اطلاعات باشند و مطالب مفیدی رو که از این طریق بدست می آورند رو در قالب پست های آموزشی ارائه بدهند، از این طریق دسترسی به کاربران هم راحت تر میشه ، در ضمن میتونین برای بهتر شدن کیفیت کار به استان های برتر جوایز خاصی رو در نظر بگیرین
با سلام و خسته نباشید خدمت راسخونی ها و مخصوصا مهندس بقال
اموزش#c
و فتوشاب
و یه اموزش از برنامه های microsaft office میتونه جالب باشه و وقت کمی بگیره.
سلام من دوره ی فتوشاپ نیاز دارم