راسخون

توانایی ها و علاقه مندی هایتان را با ما در میان بگذارید ...

amin_j کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 17
|
سلام با تشکر از ایده جالبتون من هم نظرم اینه که با توجه به برگزاری دوره آموزشی ASP.NET دوره های Javascript و CSS و HTML و JQuery برگزار بشه، تا اون آموزش برای علاقه مندان کامل بشه. با تشکر
meysam001 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 448
|

سلام.

....

با سلام و احترام

از پیشنهادات خوب شما صمیمانه متشکرم .

البته این نظر شما هم محترم ولی شخصا اعتقادی به دوبله ندارم. اگه قراره کار ما تولید باشه پس بهتره خودمون تولید کنیم و ضمن اینکه فکر نکنم کار دوبله از کار آموزش دادن آسونتر باشه.

seeedmortezamosavi کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 41
|

با سلام

به نظرم برای برنامه نویسی برای آندروید برو اینجا شروع کن ... خیلی جالبه مثالا طریقه درست کردن لیست رو نشون داده  روی سه تیپ گوشی

iOS   /     Android    /    BlackBerry

http://try.kendoui.com/mobile/listview/1

میبینی چه راحت یه برنامه با جاوا و css  و چند خط کد html  برای اندروید میشه نوشت

seeedmortezamosavi کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 41
|

خب میشه تیمی کار کرد و  برای اجرای برنامه تحت وب نیاز داریم که مرحله به مرحله جلو بریم

• تولید یک پروژه فروشگاه آنلاین بعنوان موضوع دوره بگذاریم و ضمن تشریح و بکارگیری MVC به تشریح و بکار گیری معماری سه لایه (three-tier programming) در asp بپردازیم اینطوری میتونیم اصول برنامه نویسی شی گرا رو بهتر کار کنیم.

در ابتدا باید با یک سیستم مدیریت محتوا کارکنیم.و کدهامون رو توی این یه سیستم مدیریت محتوا باهم در میان بگذاریم و گام به گام مراحل زیر رو شروع کنیم

کارUI development :در این مرحله ابتدا رابط کاربری رو با استفاده از کدهای html ,css ,java  اقدام به درست کردن صفحه خودتون میکنید

کار  app_layer  که ما با asp.net  و زبان #c  انجام می دیم

کار با لایه دیتا بیس هم که دیگه میشه زیربنایی ترین کار ما که همون اول بحث در مورد فروشگاه آنلاین و طراحی جداول اون هست

امیدوارم که همه دوستان با هم یاری کنند....sample هم که توی اینترنت زیاد هست میشه رو یکی کار کنیم ..

hosseinb68 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1269
|

خب میشه تیمی کار کرد و  برای اجرای برنامه تحت وب نیاز داریم که مرحله به مرحله جلو بریم

• تولید یک پروژه فروشگاه آنلاین بعنوان موضوع دوره بگذاریم و ضمن تشریح و بکارگیری MVC به تشریح و بکار گیری معماری سه لایه (three-tier programming) در asp بپردازیم اینطوری میتونیم اصول برنامه نویسی شی گرا رو بهتر کار کنیم.

در ابتدا باید با یک سیستم مدیریت محتوا کارکنیم.و کدهامون رو توی این یه سیستم مدیریت محتوا باهم در میان بگذاریم و گام به گام مراحل زیر رو شروع کنیم

کارUI development :در این مرحله ابتدا رابط کاربری رو با استفاده از کدهای html ,css ,java  اقدام به درست کردن صفحه خودتون میکنید

کار  app_layer  که ما با asp.net  و زبان #c  انجام می دیم

کار با لایه دیتا بیس هم که دیگه میشه زیربنایی ترین کار ما که همون اول بحث در مورد فروشگاه آنلاین و طراحی جداول اون هست

امیدوارم که همه دوستان با هم یاری کنند....sample هم که توی اینترنت زیاد هست میشه رو یکی کار کنیم ..

با سلام و احترام خدمت شما کاربر گرامی

از پیشنهادات شما صمیمانه متشکریم

در چه زمینه هایی می توانید با ما همکاری کنید و در چه زمینه هایی تخصص دارید؟

آیا برایتان مقدور است که دوره اموزشی  را در سایت برگزار نمایید؟با توجه به نکاتی که در بالا ذکر کردید؟

خوشحال میشویم حضور فعالانه شما را شاهد باشیم.

با تشکر / موفق باشید

iran313 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1561
|

سلام و خسته نباشید

از اموزش های مفید شما تشکر می کنم.

به نظر من که طراحی سایت وب را ادامه دهید تا یک طراح سایت حرفه ای شویم. و کار با فتوشاپ در محیط وب یا  فیلمسازی در محیط وب ، ساخت نشریه الکترونیکی. با تشکر

mohamadaminsh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25772
|

سلام به دوستان راسخوني گل من فكر مي كنم طراحي سايتي شبيه امكانات راسخون خوبه منظورم هم خبر ، هم نظر سنجي ،قالب ، فرشگاه ،انجمن و....هركس موافقه لايك كنه يا همون تشكر

ahmadireza کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 14
|

سلام   من وبلاگ دارم

چطور میتونم    خودم  سایت طراحی کنم اگه امکان داره کتب یا سایت   معرفی کنید

hosseinb68 کاربر طلایی1
|
|

سلام   من وبلاگ دارم

چطور میتونم    خودم  سایت طراحی کنم اگه امکان داره کتب یا سایت   معرفی کنید

با سلام و احترام خدمت شما کاربر گرامی

برای آموزش دیدن چگونگی طراحی وب سایت می توانید به تاپیک دوره آموزشی طراحی وب سایت خبری با ASP.Net  مراجعه کنید و با دانلود فیلم های آموزشی ، نحوه طراحی یک وب سایت را یاد بگیرید

با تشکر / موفق باشید

sobhan127 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 55
|

سلام

منم به فتوشاپ احتیاج دارم و خیلی علاقه دام که آموزش ببینم.

hosseinb68 کاربر طلایی1
|
|

سلام

منم به فتوشاپ احتیاج دارم و خیلی علاقه دام که آموزش ببینم.

با سلام و احترام

فتوشاپ را نیز در لیست آموزش ها قرار می دهیم تا در صورت پیدا شدن مدرس و در زمان مناسب این دوره نیز برگزار گردد

با تشکر از پیشنهاد شما

موفق باشید

mehrad90 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 3997
|

با سلام

با عرض سلام و ادب خدمت شما  به نظر ميرسد با توجه به نيازهاي كاربران به كارهاي گرافيكي و ميكس و مونتاژ اگر امكان آموزش نرم افزارهايي از اين دست موجود باشد ميد فايده خواهد بود.

با تشكر

hosseinb68 کاربر طلایی1
|
|

با سلام

با عرض سلام و ادب خدمت شما  به نظر ميرسد با توجه به نيازهاي كاربران به كارهاي گرافيكي و ميكس و مونتاژ اگر امكان آموزش نرم افزارهايي از اين دست موجود باشد ميد فايده خواهد بود.

با تشكر

با سلام و احترام و با سپاس از پیشنهادتان

حتماً این موارد را مد نظر خواهیم داشت.

موفق باشید

fahim1384 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 467
|

سلام

به نظر من طراحي وب به صورت پيشرفته مي تونه بهترين گزينه براي آموزش بعدي باشه و مي تونه براي خيلي ها مفيد باشه

hosseinb68 کاربر طلایی1
|
|

سلام

به نظر من طراحي وب به صورت پيشرفته مي تونه بهترين گزينه براي آموزش بعدي باشه و مي تونه براي خيلي ها مفيد باشه

با سلام و احترام

در صورتی که دوره آموزشی طراحی وب که برگزار شده بود ، دارای کمبودها ، نواقص و یا نقاط ضعفی بوده است آنها را بفرمایید تا در صورت برگزاری دوره ی جدید ، موارد ذکر شده را لحاظ کنیم.

از همراهی شما سپاسگذارم/موفق باشید