اصفهانی های عزیز، اگه گفتین اینجا کجاست؟(تاپیک با امتیاز ویژه)
باسلام
اولا"فقط اصفهانی هابایدجواب بدهند؟ثانیا"خوب معلومه دیگه این مسابقه ای است که درقسمت صفحه اصلی سایت راسخون هم اکنون درحال تبلیغ شدن می باشد.ثانیا"اشکال اصلی درنحوه آدرس دهی است که چنانچه چنین بیلبوردی درخیابان نصب شودبایدآدرس آن حداقل مشخص باشدیاآدرس اینترنتی داشته باشدیه شماره پیامکی ، چیزی واسه ارتباط
مکانش یک تقاطع که یک طرف به سمت مسجد جامع است و طرف دیگه خورازجان
با سلام و تشکر از پاسخ های دوستان که هر کدام ب نحوی جالب و خنده دار بود....
تبلیغات مسابقه تجلی حماسه به صورت گسترده و متنوع انجام شده. پبامک، ایمیل، تبیلغ در سایت های دیگر، انعکاس خبری، پوستر، بنر و تبلیغات سطح شهر که نمونه ای از آن را مشاهده کردید.
به این نوع تبیلغات لمپوست گفته می شود و به صورتی است که طرح به دو قسمت تقسیم شده و در دو طرف تیر برق معمولاً نصب می شود و این طور نیست که پشت تیر باشد. این نوع محل ها را معمولاً شهرداری فراهم می کند و نصب و اجرا را نیز خودشان انجام می دهند و همکاران روابط عمومی در نصب آن، زحمتی متقبل نشده اند! اگر جلوی تابلوی راهنما را گرفته بنده بی تقصیرم!
سلام. اين تاپيك در گفتگو براي سرگرمي مطرح شده ما هم خودمون رو سرگرم كرديم. شما ناراحت نشين. بعد هم زحمات بي شائبه مسئولين سايت اينقدر زياد هست كه اگر بگوييم اين كار را هم انجام مي دهند دور از ذهن نيست.
با سلام و تشکر
نه اصلا ناراحت نشدم بلکه از مشارکت و پاسخ های جالب دوستان نیز خرسندم. از لطف و محبت همه کاربران نیز تشکر می کنم.
میدان احمد آباد -
1- بنر جلوی تابلوی راهنمای مسیر رو گرفته
2- پشت میله قرار گرفته است
چراغ بعد نصب تابلو گذاشتن زیاد گیر ندین
ميدان احمد اباد
فكر كنم بنر بايد يا كمي بالاتر يا كمي پايينتر از تابلوهاي راهنما نصب ميشد. و ديگه اينكه جوري نصب شده كه دو تيكه بودنش مشخص نيست و نوشته ها كاملا خونده نميشه.
آقا !!!؛
این چه جای بنر نصب کردنه!!!!!
آخه بنر نصب کردن به چه قیمتی...!!!
به قیمت گمراه شدن مردم از مسیر واقعی!؟!؟!؟!؟!؟!
اما باید یه جایی نزدیک چهار راه ابن سینا باشه
فکر کنم طرفای فلکه احمد آباد باشه
آدرسش که فکر می کنم طرفها میدان احمد اباد و اون ورا باید باشه
اشکالش هم اینه که هم جلوی تابلو را گرفته نمیذاره مردم مسیرشون را پیدا کنن و هم اینکه هیچ جای دیگه نبود این بنر را بزنین بردین تو اون جاهایی زدین که بنر را باید نصف کرد!!!!
کاربران گرامی و دوستان عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام
حضور فعال همراهان جدیدمان را در انجمن های راسخون گرامی می داریم و خواستار استمرار این همراهی هستیم:
ghalbeiran2 ،mahdi281،arkhsha،hamedvosoghi،roozegar،maryam5852،tanhafarhad،
kianpars،mohsen_nasseh، siriranmanesh،javad_afshar85،sobhan127،abdollahiyan،seiedamin
پیشنهاد می شود در ابتدای کار، مطالب تاپیک های ذیل را مطالعه فرمائید:
قوانین لازم الاجرا توسط مدیران محترم و کاربران گرامی ...
قوانین جدید جهت انتخاب کاربران و مدیران برتر
آموزش قرار دادن پست در انجمنهای راسخون
لیست مدیران محترم تالارهای گفتگوی راسخون+پل ارتباطی ...
پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
به کلیه این عزیزن، 50 پیامک اهدایی تقدیم می گردد.
موفق باشید
سلام
با توجه به نصب چنین تبلیغاتی توسط شهرداری، جالب توجه است به محل نصب میله های نگهدارنده لمپوست توجه فرمائید، میله افقی پایین دقیقا تابلوی راهنمایی مسیر را پوشش داده است، بنابراین با نصب هر بنری، این تابلوی نفرین شده، محو خواهد شد.
چند وقت پیش نیز، داربست و بنر نصب شده روی آن را در فاصله یک متری دوربین کنترل سرعت راهنمایی رانندگی در یکی از بزرگراه های اصفهان مشاهده کردم.
واقعا باید باور داشت که تبلیغات یک علم است و انجام کار را باید به کاردان سپرد ...
سلام فکر کنم خیابان احمد آباد هشت بهشت باشه(یعنی اون چهار راهی که میره خیابان 22بهمن)
اشکالش نحوه ی تبلیغ که پشت تیر چراغ برق هست جلوی تابلو های راهنمایی رانندگی رو گرفته و....
معلومه محل تبلیغ استان اصفهان هست بعدشم اون بنده خدا که این بنر را نصب کرده درست نصب کرده زده جلو تیر برق ولی باد آن را بعلت نداشت محافظی برده پشت تیر برق
با سلام
چون اهل اصفهان نیستم مکانش رو نمیدونم اما اشکالات تبلیغاتی این عکس :
1. بنر پشت تیرک قرار دارد و به طور کامل معلوم نیست
2. چراغ ها به صورت نا منظم و بدون طراحی و دقتهای تبلیغاتی نصب شده است.
3. بنر جلوی یکی از تابلو های راهنماایی و رانندگی را گرفته است.
حتما شدت وزش باد زياد بوده خواستن با اين روش مهار كنن