راسخون

اصفهانی های عزیز، اگه گفتین اینجا کجاست؟(تاپیک با امتیاز ویژه)

onehamed کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6061
|

با سلام و تشکر از پاسخ های دوستان که هر کدام ب نحوی جالب و خنده دار بود....

تبلیغات مسابقه تجلی حماسه به صورت گسترده و متنوع انجام شده. پبامک، ایمیل، تبیلغ در سایت های دیگر، انعکاس خبری، پوستر، بنر و تبلیغات سطح شهر که نمونه ای از آن را مشاهده کردید.

به این نوع تبیلغات لمپوست گفته می شود و به صورتی است که طرح به دو قسمت تقسیم شده و در دو طرف تیر برق معمولاً نصب می شود و این طور نیست که پشت تیر باشد. این نوع محل ها را معمولاً شهرداری فراهم می کند و نصب و اجرا را نیز خودشان انجام می دهند و همکاران روابط عمومی در نصب آن، زحمتی متقبل نشده اند! اگر جلوی تابلوی راهنما را گرفته بنده بی تقصیرم!

ضمن سلام و عرض ادب ، بهتر نبود کمی بیشتر صبر می کردید چون این تاپیک ویِژه بود ، اینکه این تبلیغ پشت تیر نیست که این مشخص است چرا که این نوع تبلیغات خیلی وقت است در اصفهان مرسوم شده است آنچه اهمیت دارد این است که طراحی تصویر اشتباه بوده است چرا که در تمامی تبلیغ ها هر آنچه که در اصفهان است و آن چه که در اروپا است تبلیغ ها مکمل یکدیگرند ولی تبلیغ انجام کرفته یک تکه بوده است که به نوعی نصف شده است و به صورت دو تکه طراحی نشده است

با سپاس فراوان     موفق و موید باشید

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

با  سلام  و خسته نباشید خدمت سرپرست روابط عمومی 

بله  لمپوست جز بهترین و فراگیر ترین تبلیغات اما نه به تیر چراغ برق مکان خودش رو داره عکس هایی هم که شما قرار رادید  دقت کنید هیچ کدوم به تیر چراغ برق نیست   این میله ها از قبل قرار داده میشن و شهرداری بابت  تبلیغ هزینه میگیره  

دو تا سوال داشتم 

1 عکاس این تصویر چه کسیه ؟

2 این بنر ها رو کی نصب میکنه ؟

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

با سلام و تشکر از پاسخ های دوستان که هر کدام ب نحوی جالب و خنده دار بود....

تبلیغات مسابقه تجلی حماسه به صورت گسترده و متنوع انجام شده. پبامک، ایمیل، تبیلغ در سایت های دیگر، انعکاس خبری، پوستر، بنر و تبلیغات سطح شهر که نمونه ای از آن را مشاهده کردید.

به این نوع تبیلغات لمپوست گفته می شود و به صورتی است که طرح به دو قسمت تقسیم شده و در دو طرف تیر برق معمولاً نصب می شود و این طور نیست که پشت تیر باشد. این نوع محل ها را معمولاً شهرداری فراهم می کند و نصب و اجرا را نیز خودشان انجام می دهند و همکاران روابط عمومی در نصب آن، زحمتی متقبل نشده اند! اگر جلوی تابلوی راهنما را گرفته بنده بی تقصیرم!

ضمن سلام و عرض ادب ، بهتر نبود کمی بیشتر صبر می کردید چون این تاپیک ویِژه بود ، اینکه این تبلیغ پشت تیر نیست که این مشخص است چرا که این نوع تبلیغات خیلی وقت است در اصفهان مرسوم شده است آنچه اهمیت دارد این است که طراحی تصویر اشتباه بوده است چرا که در تمامی تبلیغ ها هر آنچه که در اصفهان است و آن چه که در اروپا است تبلیغ ها مکمل یکدیگرند ولی تبلیغ انجام کرفته یک تکه بوده است که به نوعی نصف شده است و به صورت دو تکه طراحی نشده است

با سپاس فراوان     موفق و موید باشید

با سلام و تشکر

ما که پاسخ سوال را ندادیم دوست عزیز. فقط توضیحاتی در خصوص این نوع تبلیغات بود تا ابهامی نماند. چون بخاطر عکاسی، برخی دوستان تصور کردند بنر پشت تیر نصب شده.

اغلب دو طرح جداگانه طراحی می کنند که مکمل یکدیگرند. درسته ولی ما یک طرح را به دو قسمت تقسیم کردیم که تنوعی در این نوع تبلیغ باشه و البته زحمت بیشتری هم داشت.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با  سلام  و خسته نباشید خدمت سرپرست روابط عمومی 

بله  لمپوست جز بهترین و فراگیر ترین تبلیغات اما نه به تیر چراغ برق مکان خودش رو داره عکس هایی هم که شما قرار رادید  دقت کنید هیچ کدوم به تیر چراغ برق نیست   این میله ها از قبل قرار داده میشن و شهرداری بابت  تبلیغ هزینه میگیره  

دو تا سوال داشتم 

1 عکاس این تصویر چه کسیه ؟

2 این بنر ها رو کی نصب میکنه ؟

با سلام و تشکر

درسته فضای مخصوص به خودش رو داره به همین خاطر عرض کردم معمولاً، تیر برق. در اصفهان از این محل برای نصب بنر استفاده کرده اند. البته یه مزیتی هم که داره اینکه همه جای شهر تیر چراغ وجود داره و نیاز به نصب سازه جدید نیست و هم از امکانات موجود، استفاده بهینه می شود.

عکس توسط پرسنل روابط عمومی گرفته شده و نصب آن توسط پیمانکار شهرداری بوده.

onehamed کاربر طلایی1
|
|

با سلام و تشکر

ما که پاسخ سوال را ندادیم دوست عزیز. فقط توضیحاتی در خصوص این نوع تبلیغات بود تا ابهامی نماند. چون بخاطر عکاسی، برخی دوستان تصور کردند بنر پشت تیر نصب شده.

اغلب دو طرح جداگانه طراحی می کنند که مکمل یکدیگرند. درسته ولی ما یک طرح را به دو قسمت تقسیم کردیم که تنوعی در این نوع تبلیغ باشه و البته زحمت بیشتری هم داشت.

تشکر از تبلیغات به جا و گسترده در ضمینه های مختلف در مکان های متفاوت ، سوالی داشتم اشکال این تصویر در چیست ؟

mosi_bamaram11 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1159
|

فكر كنم چهار شكرشكن است

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام و تشکر

تشکر از تبلیغات به جا و گسترده در ضمینه های مختلف در مکان های متفاوت ، سوالی داشتم اشکال این تصویر در چیست ؟

با سلام و تشکر

إن شاالله کاربران اشکال این تصویر را خواهند گفت. این یکی از سوالات ما از شما بود...

zaahra کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2477
|

خیلی جای جالبی نصب کردن

دورش چراغونیه

میتونه به عنوان بهترین بنر معرفی بشه

از همه مهم تر فکر کنم که توی معرفی بهترین بنر بهش جایزه هم تعلق بگیره 

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

خیلی جای جالبی نصب کردن

دورش چراغونیه

سلام

ماشالا کاربرای ما این همه قدرت طنز گویی داشتن و نمیدونستیم...

پیشنهاد می کنم کاربرای عزیز اصفهانی از بقیه لمپوست ها و بنرهای نکته دار عکس بگیرن و اینجا بذارن و امتیاز ویژه دریافت کنند!

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

خیلی جای جالبی نصب کردن

دورش چراغونیه

سلام

ماشالا کاربرای ما این همه قدرت طنز گویی داشتن و نمیدونستیم...

پیشنهاد می کنم کاربرای عزیز اصفهانی از بقیه لمپوست ها و بنرهای نکته دار عکس بگیرن و اینجا بذارن و امتیاز ویژه دریافت کنند!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

کاربران تالار گفتگوی آزاد بسیار خون گرم هستند  مخصوصا کاربر زهرا که از بهترین ها هستند

این تاپیک صرفا شوخی بوده  امید وارم خدای نکرده سو تفاهمی نشه 

جدا خوشحالم که این تاپیک سبب شده تا سرپرست روابط عمومی بیشتر به اینجا سر بزنن

shokraneh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2414
|

بابا حالا چرا دعوا می کنین

به نظر من اشکالش اینه که کمی پایین نصب شده البته این نوع تبلیغ دو تکه جالب بود تا حالا توجه نکرده بودم!

siriranmanesh کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 48
|

من چون تو اصفهان نیستم نمیدونم کجاست ولی اسن تصویر هیچ اشکالی نداره .

این یه ایده هست که توی تبلیغات استفاده میشه که نصف تبلیغ یک طرف میله و نصف دیگر آن طرف دیگر میله نصب میشود که ایده جالبیه .

modern2656 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 55
|

با سلام

ایده جدیدی هستش موفق باشین

onehamed کاربر طلایی1
|
|

من ساکن خود اصفهان نیستم ولی اصفهانی ام .

به نظرم اشکال ، در نصب هست که جلوی راهنمای اطلاعات شهری یا همان خیابان ها را گرفته است

و این مکان فکر می کنم اصفهان - احمد اباد باشد !!

mohammadhoseinshokri کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 561
|

1 ـ خوب معلومه . اینجا یکی از خیابون های اصفهان است

2 ـ تیر چراغ برق رو بد جایی نصب کردن