اتاق چت راسخون
با سلام
طاعات و عبادات دوستان قبول درگاه حق تعالی
خوب هستین؟
سلام
نه خوب نیستم چند ماهی محبوب دلها نداریم
سلام به همه و همچنين
سلام بر شما یار مکتب کمال
حدودا 3سالی در ارتباطم ،سیمناری داشتند اصفهان سال 91در اردیبهشت
شما چطور با مکتب کمال در ارتباطید؟
من تهرانم
دفتر آقاي معظمي سعادت آباده
هرچند كلاسا يا دوره هاش گرونه ولي واقعا كاربرديه
گران ودر ایران بسیاری از آموزش ها جوابگو نیست والا امکان که فقط امیدوار کننده هست سخنان آموزشیشون
اره موافقم ولي بعضيهاش واقعا موثره
البته ايشون بخاطر سالهايي كه در كانادا زندگي ميكرد تونسته اسم و رسمي پيدا كنه ولي نبايد غافل شد واقعا استاده
به هرحال ارزوي سعادت را براي شما خواستارم
بعضی آموزش هاش فواید زیادی دارد ولی بعضی هاش تو ایران جواب نمی دهد لذا ایشان به خاطر سرطان همسرش مجبور به مهاجرت از ایران شد والان بعداز فوت همسرش که فکر کنم یکماه دیگه میشه یکسال با دخترانش در کلار دشت در ویلا زندگی می کنند ،راه ورسم را از سال 73تو ایران شرو.ع کرده واز سال 88اسم ورسم زیادی پیدا کرده تو ایران
شما هم موفق باشید وهمیشه سایه سلامتی بر جسم وروح شما مستدام باشد
سید جان
فردا کارای ثبت نامم اوکی بشه
بیشتر مزاحمت میشم
سید جان
بیشتر مزاحمت میشم
مراحمی داداش
سید جان
بیشتر مزاحمت میشم
مراحمی داداش
قربانت
خدانهگدار همه فعلا
التماس دعا
شرمنده اینجا برق قطع شده بود الان اومد
همه رفتن ................... محبوب دلها تنها در خانه ..خخخخخخخخخخخخ
سلام آقای امیر علی حالتون چطوره؟قبول باشه نماز روزه هاتون
خیلی ممنونم خانم فاطمه .....
خانم فاطمه یه لحظه صبر کنید من اماده بشم ....
شما که دارید به دوربین نگاه میکنید!!
خیلی خوب الان اماده ام .... عکس خوب میخوام ها .... میخوام ببرم به جناب خوان نشونش بدم ....قربونت ....ستاره بچینی .... دوربینت بیافته زمین هیچی نشه تا قدرش رو بهتر بدونی... خدافظ ...خخخخخخخخخخ
اهالی اتاق چت هر لحظه منتظر اسباب کشی باشن. یا امشب یا فردا صبح تاپیک جابجا میشه. پشت در نمونین
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات , با توجه به خصوصیاتی که این اتاق چت دارد پیش خودم نام آن را "اتاق چت راسخون با اعمال شاقه " نام گذاری کرده ام . پیشنهاد می کنم در صورت امکان راسخون یک اتاق چت با کاربری آسانتر طرراحی نماید . البته من زیاد در این اتاق حضور نداشته ام و شاید حق چنین پیشنهادی را هم نداشته باشم , ولی یک بار که حضور داشتم به دشواری های آن پی بردم و احساس کردم که شما و سایر اهالی فقط با شوق و ذوق و همت خود , به آن گرمی بخشیده اید .
کم کم دیگه باید برم .... کاری باری ....ندارید ...
اهالی اتاق چت هر لحظه منتظر اسباب کشی باشن. یا امشب یا فردا صبح تاپیک جابجا میشه. پشت در نمونین
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات , با توجه به خصوصیاتی که این اتاق چت دارد پیش خودم نام آن را "اتاق چت راسخون با اعمال شاقه " نام گذاری کرده ام . پیشنهاد می کنم در صورت امکان راسخون یک اتاق چت با کاربری آسانتر طرراحی نماید . البته من زیاد در این اتاق حضور نداشته ام و شاید حق چنین پیشنهادی را هم نداشته باشم , ولی یک بار که حضور داشتم به دشواری های آن پی بردم و احساس کردم که شما و سایر اهالی فقط با شوق و ذوق و همت خود , به آن گرمی بخشیده اید .
سلام. درخواست دادیم. فعلا در دستور کارشون قرار نداره. چون برنامه نویسی سایت هم داره کاملا عوض میشه، درخواست هایی که خیلی کار میبره در اولویت نیست. ما هم فعلا عادت کردیم. سخت هست ولی از هیچی بهتره.