راسخون

اتاق چت راسخون

aftabm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25070
|

من با سوال مشکل ندارم. آخه شما می نویسین قبول حق. بعدش علامت سوال میذارین. حالا این علامت سوال چکاره است و چه نقشی داره جای تعجبه ؟
آجی ما همینجور دنبال جوابیم ؟/خوش و خوشحال دلمون میخاد ملت جواب بدن دیگه؟؟
fatemeh74 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6608
|

شصت هزار تومن هم دوهفته پیش بالای آزمایش خون وچکاپ دادم که خدارا شکر نه چربی خون بود ونه قند خون آخر باید سالی یه بار هم چکاپ شده .خخخخ

زندگی خرج داره دیگه!!خوب خداروشکر که سالمید،ایشالا دانشگاه رفتیدکل پولتون میره واسه کتاب و فتوکپی جزوه ها!!!!

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|
البته اندروید 4 به بالا باشه که لااقل بشه روش یه مرورگر خوب نصب کرد.
nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

سلام وجی نازنین

خوبین؟

معلومه حالتون خوب نیستا کاملا مشخصه من که سلام دادم و شما هم جوابمو دادین.گفتم توکل برخدا کنین و اینا، یادتون رفت

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

حاج آقا مسوول وبلاگ افتخاری نمی خواهید ؟من باید با مسوولین سایت ایسام که دوروزی هست سامانه وبلاگ راه انداختم یه رایزنی بکنم ببینم مسوول نمی خواین .خخخ

|
|

سلام وجی نازنین

خوبین؟

معلومه حالتون خوب نیستا کاملا مشخصه من که سلام دادم و شما هم جوابمو دادین.گفتم توکل برخدا کنین و اینا، یادتون رفت

گفتم که دیروز ظهر حالم بد شدا ودکتر اینا ،دیگه خودتون که در جریانید واقعا حواسم نبود الان که گفتید یادم اومد .خخخ

aftabm کاربر طلایی1
|
|

حاج اقا ویروسش هنوز به قم نرسیده شاید خدا خواست و تا چند وقته دیگه شما از اجی ایرادگرفتین

من همیشه به اقا صادق میگفتم که دهه شصتی ها اینجوری یاد گرفتن

البته سوال داریم تا سوال /مثلا میگم حالت خوبه؟ میگه نه؟؟؟ میگه چرا؟؟؟

|
|

شصت هزار تومن هم دوهفته پیش بالای آزمایش خون وچکاپ دادم که خدارا شکر نه چربی خون بود ونه قند خون آخر باید سالی یه بار هم چکاپ شده .خخخخ

زندگی خرج داره دیگه!!خوب خداروشکر که سالمید،ایشالا دانشگاه رفتیدکل پولتون میره واسه کتاب و فتوکپی جزوه ها!!!!

بله ،خدارا شکر که پدرم بالا سرمه ،البته او فقط ماهیناه پول شارژ کردن اینترنتم را می دهد .خخخخ

دعا کنید برام برم دانشگاه ،یه جا هم پاره وقت میرم سر کار ،اصن میرم راسخون زمین را تیرمیکشم ،یه حقوق می گیرم .خخخخ

salma57 کاربر طلایی1
|
|
حاج آقا با همون سیستم بیاسن به نفعتونه. سخته با موبایل.
fatemeh74 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6608
|

بله ،خدارا شکر که پدرم بالا سرمه ،البته او فقط ماهیناه پول شارژ کردن اینترنتم را می دهد .خخخخ

دعا کنید برام برم دانشگاه ،یه جا هم پاره وقت میرم سر کار ،اصن میرم راسخون زمین را تیرمیکشم ،یه حقوق می گیرم .خخخخ

شغل خوبیه مبارک باشه خخخ!

انشاالله که هم دانشگاه میرید هم کار خوب پیدا میکنید.

aftabm کاربر طلایی1
|
|

البته اندروید 4 به بالا باشه که لااقل بشه روش یه مرورگر خوب نصب کرد.
چه مرورگری؟
salma57 کاربر طلایی1
|
|

من با سوال مشکل ندارم. آخه شما می نویسین قبول حق. بعدش علامت سوال میذارین. حالا این علامت سوال چکاره است و چه نقشی داره جای تعجبه ؟
آجی ما همینجور دنبال جوابیم ؟/خوش و خوشحال دلمون میخاد ملت جواب بدن دیگه؟؟

الان من به جملات خبری شما چه جوابی بدم؟ خوش باشید همیشه
nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

البته سوال داریم تا سوال /مثلا میگم حالت خوبه؟ میگه نه؟؟؟ میگه چرا؟؟؟

فکر کنم برای دهه هفتادیا دستور زبان عوض شده و از علامت سوال استفاده نمیکنن چون اقا صادقم خیلی تعجب میکردن

اجی هم مثل اینکه دهه هفتادی هستن که تعجب میکنن.ولی کلا علامت سوال گذاشتنتون همیشه برای منم جالب و بامزه است

|
|

شغل خوبیه مبارک باشه خخخ!

انشاالله که هم دانشگاه میرید هم کار خوب پیدا میکنید.

ان شالله ....

masomezare4 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 3091
|

سلام دوستان اتاق چت که دارین در مورد رژیم درمانی صحبت می کنید اگه امکان داره برای صرفه جویی در وقت و هزینه برنامه رژیم خود تون رو در اختیار من هم قرار بدین