اتاق چت راسخون
من با سوال مشکل ندارم. آخه شما می نویسین قبول حق. بعدش علامت سوال میذارین. حالا این علامت سوال چکاره است و چه نقشی داره جای تعجبه ؟
زندگی خرج داره دیگه!!خوب خداروشکر که سالمید،ایشالا دانشگاه رفتیدکل پولتون میره واسه کتاب و فتوکپی جزوه ها!!!!
سلام وجی نازنین
خوبین؟
معلومه حالتون خوب نیستا کاملا مشخصه
حاج آقا مسوول وبلاگ افتخاری نمی خواهید ؟من باید با مسوولین سایت ایسام که دوروزی هست سامانه وبلاگ راه انداختم یه رایزنی بکنم ببینم مسوول نمی خواین .خخخ
سلام وجی نازنین
خوبین؟
معلومه حالتون خوب نیستا کاملا مشخصه
گفتم که دیروز ظهر حالم بد شدا ودکتر اینا ،دیگه خودتون که در جریانید واقعا حواسم نبود الان که گفتید یادم اومد .خخخ
من همیشه به اقا صادق میگفتم که دهه شصتی ها اینجوری یاد گرفتن
البته سوال داریم تا سوال /مثلا میگم حالت خوبه؟ میگه نه؟؟؟ میگه چرا؟؟؟
زندگی خرج داره دیگه!!خوب خداروشکر که سالمید،ایشالا دانشگاه رفتیدکل پولتون میره واسه کتاب و فتوکپی جزوه ها!!!!
بله ،خدارا شکر که پدرم بالا سرمه ،البته او فقط ماهیناه پول شارژ کردن اینترنتم را می دهد .خخخخ
دعا کنید برام برم دانشگاه ،یه جا هم پاره وقت میرم سر کار ،اصن میرم راسخون زمین را تیرمیکشم ،یه حقوق می گیرم .خخخخ
بله ،خدارا شکر که پدرم بالا سرمه ،البته او فقط ماهیناه پول شارژ کردن اینترنتم را می دهد .خخخخ
دعا کنید برام برم دانشگاه ،یه جا هم پاره وقت میرم سر کار ،اصن میرم راسخون زمین را تیرمیکشم ،یه حقوق می گیرم .خخخخ
شغل خوبیه مبارک باشه خخخ!
انشاالله که هم دانشگاه میرید هم کار خوب پیدا میکنید.
البته اندروید 4 به بالا باشه که لااقل بشه روش یه مرورگر خوب نصب کرد.
من با سوال مشکل ندارم. آخه شما می نویسین قبول حق. بعدش علامت سوال میذارین. حالا این علامت سوال چکاره است و چه نقشی داره جای تعجبه ؟
الان من به جملات خبری شما چه جوابی بدم؟ خوش باشید همیشه
البته سوال داریم تا سوال /مثلا میگم حالت خوبه؟ میگه نه؟؟؟ میگه چرا؟؟؟
فکر کنم برای دهه هفتادیا دستور زبان عوض شده و از علامت سوال استفاده نمیکنن چون اقا صادقم خیلی تعجب میکردن
اجی هم مثل اینکه دهه هفتادی هستن که تعجب میکنن.ولی کلا علامت سوال گذاشتنتون همیشه برای منم جالب و بامزه است
شغل خوبیه مبارک باشه خخخ!
انشاالله که هم دانشگاه میرید هم کار خوب پیدا میکنید.
ان شالله ....
سلام دوستان اتاق چت که دارین در مورد رژیم درمانی صحبت می کنید اگه امکان داره برای صرفه جویی در وقت و هزینه برنامه رژیم خود تون رو در اختیار من هم قرار بدین