اتاق چت راسخون
من این جوجه زرد کوچیکارو خیلی دوس دارم مخصوصا وقتی میرن تو آفتاب یه جیک میگن و سرشون میرسه به زمین و خمار میشن .
دوستان عزیز با اجازتون مرخص میشم از حضورتون ...شبتون خوش
کجا آجی؟ به سلامت. شب خوش
دوستان چه خبر ؟؟
سلام آجی سارا ...من آخرین اخبار مربوط بخودما گزارش کردم...
سلام آجی جون طاعات قبول آجی یه جیزی بگم بخندین چند ذوز پیش یه پشه دست از سر من برنمیداشت عصبی شدم گفت تا ۲ ۳ روز پیش آجی لیا رو کچل کردی حالا گیر دادی به من ههههه رفت فکر کنم داره میاد استان مرکزی فردا میرسه ههههههه
آجی فعلن که امشب یه توقف اصفهان داشتن و مهمونه ماهستن..پس کار شما بوده
جی پی اسش اشکال پیداکرده مسیرا اشتباه اومده اونطرف ...حالا شما خواستی آدرس مارابدی بهش بگو اشتباه ازجاده نطنز نره بره قم پیش آجی سلما!!!!
من این جوجه زرد کوچیکارو خیلی دوس دارم مخصوصا وقتی میرن تو آفتاب یه جیک میگن و سرشون میرسه به زمین و خمار میشن .
آجی خواهر منم همین طوریه. کلا دور و بر جک و جونور نمیره. ببینه هم کلا فاصله میگیره.
دوستان عزیز با اجازتون مرخص میشم از حضورتون ...شبتون خوش
شبت بخیر آجی جون...بعدنماز صبحت یاد منم بکن
دوستان چه خبر ؟؟
سلام آجی سارا ...من آخرین اخبار مربوط بخودما گزارش کردم...
سلام آجی جون طاعات قبول آجی یه جیزی بگم بخندین چند ذوز پیش یه پشه دست از سر من برنمیداشت عصبی شدم گفت تا ۲ ۳ روز پیش آجی لیا رو کچل کردی حالا گیر دادی به من ههههه رفت فکر کنم داره میاد استان مرکزی فردا میرسه ههههههه
آجی فعلن که امشب یه توقف اصفهان داشتن و مهمونه ماهستن..پس کار شما بوده
جی پی اسش اشکال پیداکرده مسیرا اشتباه اومده اونطرف ...حالا شما خواستی آدرس مارابدی بهش بگو اشتباه ازجاده نطنز نره بره قم پیش آجی سلما!!!!
آجیگفتم اول برن قم شاید یادش رفته هههههه
بیچاره آجی سلما! تو خونه ما پشه هم باشه یه راس میره سراغ محمد. تازه فقط گوشش رو نیش میزنه. جایی بریم پشه داشته باشه هر روز صبح یکی از گوشاش ورم کرده و سرخ شده.
آخی گناه داره ...از توصیه های مادربزرگا واسه اینکه چکارکنیم بچمونا پشه نیاد طرفش باید استفاده کرد
سلام به همگی.
منم مثل آجی فاطمه ام با هیچ حیووونی رابطه خوبی ندارم به طور عامیانه سمت جک و جونور نمیرم
هههههه
سلام به همگی.
سلام شبتون بخیر
بیچاره آجی سلما! تو خونه ما پشه هم باشه یه راس میره سراغ محمد. تازه فقط گوشش رو نیش میزنه. جایی بریم پشه داشته باشه هر روز صبح یکی از گوشاش ورم کرده و سرخ شده.
سلام علی آقا خوش اومدید طاعات قبول
آجی ساراها داشتیم؟ بین السارایین گیر افتادم. یکی نیست به دادم برسه
حالا شاید چون مسیر اونطرف گرمه از همون اصفهان بره یه سمت دیگه.....!!!! اینم بخاطر آجی سلما