اتاق چت راسخون
سلام به همگی. طاعات و عبادات همگی قبول باشه.
ممنون آجی شایسته.
دوستان چه خبر ؟؟
سلام آجی سارا ...من آخرین اخبار مربوط بخودما گزارش کردم...
محبت به حیوونا و گل وگیاه هم ثوابش زیاده...اگر از سگ بترسی وفرار کنی اونم دنبالت میکنه ولی اگر بهش محبت کنی وشکلات بهش بدی حتی ماشینتا میشناسه!!! من گربه را خیس کردم ولی بعد غذا استخوونا و مونده ها را میریزم توی پلاستیک شبا که میریم پیاده روی میزارم یه گوشه تا بیان بخورن..هرچند گربه های شهر ما مهارتشون بالاست جاشون توی این سطل بزرگاس
بله درسته،ولی من کلا میونه ام با حیوونا خوب نیس،دست خودمم نیس،حتی تاحالا این جوجه کوچولو زردا رو هم دست نگرفتم.!
دیشب سرعت نتم اونقدر کم بود صفحه به سختی برام باز میشد فقط تونستم بگم سرعت ندارم که غیبت نخورم
دوستان چه خبر ؟؟
سلام آجی جون طاعات قبول آجی یه جیزی بگم بخندین چند ذوز پیش یه پشه دست از سر من برنمیداشت عصبی شدم گفت تا ۲ ۳ روز پیش آجی لیا رو کچل کردی حالا گیر دادی به من ههههه رفت فکر کنم داره میاد استان مرکزی فردا میرسه ههههههه
سلام به همگی. طاعات و عبادات همگی قبول باشه.
ممنون آجی شایسته.
سلام آقای امیرحسین،قبول حق باشه همچنین
سلام به آجی فاطمه وآقا امیر حسین طاعات قبول
خدانگهدار
سلام به آجی فاطمه وآقا امیر حسین طاعات قبول
سلام آجی
دوستان چه خبر ؟؟
سلام آجی جون طاعات قبول آجی یه جیزی بگم بخندین چند ذوز پیش یه پشه دست از سر من برنمیداشت عصبی شدم گفت تا ۲ ۳ روز پیش آجی لیا رو کچل کردی حالا گیر دادی به من ههههه رفت فکر کنم داره میاد استان مرکزی فردا میرسه ههههههه
آجی فعلن که امشب یه توقف اصفهان داشتن و مهمونه ماهستن..پس کار شما بوده
آقای رضایی به سلامت .. آقا امیر حسین سلام خوش اومدین ... خبر ساعت 1بامداد: پسرم خوابش برد آجی سلما یک هیچ به نفع من ..خنده
محمد فعلا داره می چرخه دور و ور. الان تو یخچاله!