اتاق چت راسخون
سلام آجی فاطمه سادات..خوبین . لنز دوربینتون تمیزه؟من پیدام ؟
سلام آجی شایسته گل خوبی آجی؟منم خوبم.آره آجی تمیزه،پیدایی آجی خیالت راحت!
مرسی آجی از یه نگرانی درم آوردی ...راستی امضاتون مبارک ...
ممنونم آجی
سلام به شما و همگی عزیزان
طاعات قبول
سلام آقا احسان .بهمچنین ...خوش اومدین
چه تفاهمی اتفاقا منم دارم تلویزیون میبینم ولی داره موش و گربه نشون میده ..
وای یه مدت تلویزیون ما هم همینطور بود. فقط موش و گربه نشون میداد. الان یه کم حالش بهتر شده. چند تا شبکه دیگه هم نشون میده
با سلام ودرود به همه ی بزرگوران
سلام. شبتون بخیر. طاعات و عبادات قبول
آجی چرا پستت متن نداره؟
سلام آقا احسان. خوش اومدین. طاعات و عبادات قبول
آجی خوش به حالتون .ولی از ما ساعت 12که میشه موش و گربه میان پسرمو بخوابونن و برن ..اشتباهی ما رو خواب میکنن ..خخ
با سلام ودرود به همه ی بزرگوران
سلام آقای رضایی،نمازروزه هاتون قبول
آجی باموبایلم ..تایپ شده ولی نمایش نمیده ...فک کنم خور زوخان دارن به اتاق نزدیک میشن ...من بیتقصیرم
آجی خوش به حالتون .ولی از ما ساعت 12که میشه موش و گربه میان پسرمو بخوابونن و برن ..اشتباهی ما خواب میکنن ..خخ
کلاس پسر من بالا رفته الان دیگه شبکه نسیم هم تو منوش هست.
آجی باموبایلم ..تایپ شده ولی نمایش نمیده ...فک کنم خور زوخان دارن به اتاق نزدیک میشن ...من بیتقصیرم
امان از دست خرزوخان
گفتین موش وگربه .........امروز یه بچه گربه اومده بود توی حیاطمون از هیچی ام نمیترسید ( هرچی دم دستم اومد به طرفش انداختم بترسه بره) منم چون داشتم حیاطو میشستم تو باغچه بود خیسش کردم بیاد بیرون..بعد چند دقیقه اومد یه نگاهی کرد ورفت دوباره توی باغچه!!!.......بیخیالش شدم رفتم توی خونه....موقع شام اومد پشت در ورودی....آخرش در پارکینگ وورودیا باز گذاشتیم مامانش پیداش کرد بردش...
آجی خوش به حالتون .ولی از ما ساعت 12که میشه موش و گربه میان پسرمو بخوابونن و برن ..اشتباهی ما خواب میکنن ..خخ
کلاس پسر من بالا رفته الان دیگه شبکه نسیم هم تو منوش هست.
عزیزم . ..یقین تلویزیون قرقه چاره اینداره ...
دستم در دبه بود، دبه درش دستم بود. سه بار تکرار کنید. جدیده
آجی دلت اومد اذیتش کنی؟