راسخون

اتاق چت راسخون

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

سلام آجی‌جان  نه من بودم  تو‌طرح  ۳۰  شب  ۳۰ آیه بودم   بعدم داشتم  جند تا مطلب میخوندم   یکم دیر اومدم   شما خووبید  ؟؟

اهان فکر کردم تازه اومدین.من افطاری دعوت بودم نزدیک استادیوم ازادی.داشتیم والیبال رو نگاه میکردیما ولی اصلا حواسمون نبود بد موقع داریم میایم خونه و میخوریم به تماشاچیای ورزشگاه.موندیم تو ترافیک .بزمی برپا بودا .یه بزم میگم یه بزم میشنوین ،ما هم فیض اکمل رو بردیم.

fatemeh74 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6608
|

سلام شب همگی بخیر چه خبرا؟؟؟

سلام آجی فاطمه و سلام آجی سارا.طاعات و عبادات قبول

سلام آجی چند وقت بود نیومده بودم!خخخخ دلم براتون تنگ شده بود

دوباره سلام. ااا آجی دوربینتو پس دادن؟ اون دفعه که دیدمت داشتی دنبال دوربین میگشتی! خدا رو شکر پیداش کردی

آجی این یکی دو روز نیومدم بخاطر همین بودباهاشون قهر کرده بودم دیگه به زور پس دادن

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

بله و این هم هست که آدم باید قبل ازدواج خوب تحقیق کنه. بپرسه. بشناسه و.... و بعد ازدواج خودش رو به تغافل بزنه.... این یعنی اعتماد...

یه وقتهایی زندگی اطرافیان و حوادثی که برای اونها پیش میاد ، کسانی که ازشون توقع نداشتیم، وقتی خبر ناخوشایندی تو این حیطه می شنویم خواه ناخواه فکر و ذهن ما هم مشغول میشه. حالا اگه به این مشغله ذهنی اهمیت بدیم، حساس بشیم اون حس اعتماد یه کم مورد حمله قرار میگیره
ma23hasan کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 828
|

اعتماد لازمه زندگی مشترک هست

ولی بعضی رفتارها و پنهان کاری ها اعتماد رو ازبین می بره و شک جای اون رو می گیره

کسی که با فرد مورد علاقش از دواج کرده و قبل ازدواج راجع بهش تحقیق کرده و کلا همین طوری و بر اساس ظواهر ازدواج نکرده به طرف مقابلش اعتماد داره

ولی نباید پنهان کاری باشه باید طوری باهم صمیمی باشن که بتونن راحت حرفاشون رو به هم بزنن.ترسی نداشته باشن.اگه هم اشتباهی کردن یا مشکلی براشون پیش اومد باید یه جوری به همدیگه بگن نه اینکه پنهان کاری کنن. و بخوان اون مشکل رو تنهایی حل کنن

ftm1370 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 779
|
کاملا موافقم آبجی جان:-)
|
|

راستی اجی طهمورس نمایشگاه قران از سوم تیر شروع شده ها .تو همون باغ موزه دفاع مقدس

ftm1370 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 779
|
من باید بعد نماز صبح دیگه نخوابم... کلیییی کار دارم... دوستان دعا کنید تشنه م نشه آخه مجبورم از صبح زود تا ظهر برم بیرون و خیلییی تشنم میشه... یعنی دعا کنید کمتر تشنه م بشه... من دیگه برم یک ساعتی استراحت... دوستان اگه دوست داشتین بحث رو ادامه بدید. ممنون همگی عزیزان...
ma23hasan کاربر برنزی
|
|

بله و این هم هست که آدم باید قبل ازدواج خوب تحقیق کنه. بپرسه. بشناسه و.... و بعد ازدواج خودش رو به تغافل بزنه.... این یعنی اعتماد...

یه وقتهایی زندگی اطرافیان و حوادثی که برای اونها پیش میاد ، کسانی که ازشون توقع نداشتیم، وقتی خبر ناخوشایندی تو این حیطه می شنویم خواه ناخواه فکر و ذهن ما هم مشغول میشه. حالا اگه به این مشغله ذهنی اهمیت بدیم، حساس بشیم اون حس اعتماد یه کم مورد حمله قرار میگیره

درسته.بعضی ها بخاطر اتفاقات و مشکلاتی که برای اطرافیانشون افتاده و یا واسه دیگران افتاده می شنون.فکرشون مشغول می شه.به همسرشون شک می کنن

این یه بیماری و باید به روان پزشک مراجعه کنن.

salma57 کاربر طلایی1
|
|

من باید بعد نماز صبح دیگه نخوابم... کلیییی کار دارم... دوستان دعا کنید تشنه م نشه آخه مجبورم از صبح زود تا ظهر برم بیرون و خیلییی تشنم میشه... یعنی دعا کنید کمتر تشنه م بشه... من دیگه برم یک ساعتی استراحت... دوستان اگه دوست داشتین بحث رو ادامه بدید. ممنون همگی عزیزان...

به سلامت آجی. موضوعات مورد نظرتون رو در تاپیکی که معرفی کردم اعلام کنید. دو سه شب یه بار بحث می کنیم که خسته کننده هم نباشه
fatemeh74 کاربر طلایی1
|
|

خداحافظ آجی التماس دعا،انشاالله که زودتر به کاراتون برسید و زور برید خونه که کمتر تشنه تون بشه

salma57 کاربر طلایی1
|
|
حتی بین دو دوست ممکنه این حالت پیش بیاد. یعنی اختلافات از یه مساله کوچیک شروع میشه و بعد پر و بال میگیره و بعضا گاهی دوستی های چند ساله به هم میخوره
ma23hasan کاربر برنزی
|
|

خدانگهدار

انشا الله که همه روزهاتون رو میگیرید. تشنه تونم نشه.

ولی خب نمیشه تشنش نشه.اگه نه تشنمون بشه و نه گرسنه پس این چه روزه گرفتنیه؟!!

ma23hasan کاربر برنزی
|
|

حتی بین دو دوست ممکنه این حالت پیش بیاد. یعنی اختلافات از یه مساله کوچیک شروع میشه و بعد پر و بال میگیره و بعضا گاهی دوستی های چند ساله به هم میخوره

اعتماد فقط مخصوص زندگی مشترک نیست.فراگیره واسه همه هست.

همکار،دوست،پدر،مادرو...

|
|

دوستانی که رفتن به سلامت التماس دعا

fatemeh74 کاربر طلایی1
|
|

با این موافقم ولی خوب اینکه یکی از طرفین کوتاه بیاد خیلی مهمه،این واسه من خیلی پیش اومده با یکی از دوستای صمیمیم.از بیرون که به رفتارامون نگاه میکنم میبینم تنها چیزی که باعث میشه دوستیهامون پایدار بمونه کوتاه اومدنه