اتاق چت راسخون
ازآجیتون بپرسین ماله کدوم شهرمرکزین
آجی محمد خوابیده؟ محمد حسین تازه داره نقاشی رنگ میکنه که فردا که بیدار شد بهش موبایل بدم بازی کنه!
خداروشکر الان خوابید .عزیزم نازی ....منکه رو گوشیم فقط بازی نریختم که یه راه نفس داشته باشم .....محمد حسین صبح ها دیر پامیشه ؟؟عصر میخوابه؟؟
حسین
اگه خوابم بردبیدارم نکن میخوام بدونه سحری بگیرم
نوشتن تهران دیگه چی بنویسن؟
من اشتباه دیدم. چرا فکر کردم نوشته شده مرکزی؟ فکر کنم از فرط خواب پست آجی لیا رو با پست آقای شفیعی اشتباهی گرفتم.
آقای شفیعی آنلاین هستید آیا؟؟؟؟ مال کدوم شهرین؟؟
متولد و ساکن شمیران , آباء و اجداد اصفهان
سلام دوستان شب بخیر و عباداتتون قبول... امشب با تلفن همراهم اومدم اینجا... قطعه گمشده اي از پر پرواز کم است يازده بار شمرديم و يکي باز کم است اين همه اب که جاري است نه اقيانوس است عرق شرم زمين است که سرباز کم است اللهم عجل لوليک الفرج براي ظهورش صلوات
سلااااااام آجی فاطمه عزیز. طاعات و عبادات قبول. خوش اومدین
نوشتن تهران دیگه چی بنویسن؟
من اشتباه دیدم. چرا فکر کردم نوشته شده مرکزی؟ فکر کنم از فرط خواب پست آجی لیا رو با پست آقای شفیعی اشتباهی گرفتم.
کمی بفکرخودتون باشین
آقای شفیعی آنلاین هستید آیا؟؟؟؟ مال کدوم شهرین؟؟
متولد و ساکن شمیران , آباء و اجداد اصفهان
پس کمی باراسخون نسبت دارین
حسین جزی نامحسوسین شدی.خخخ
آجی فاطمه سلام خوش اومدین ممنون از مطلب زیباتون ...
آجی محمد خوابیده؟ محمد حسین تازه داره نقاشی رنگ میکنه که فردا که بیدار شد بهش موبایل بدم بازی کنه!
خداروشکر الان خوابید .عزیزم نازی ....منکه رو گوشیم فقط بازی نریختم که یه راه نفس داشته باشم .....محمد حسین صبح ها دیر پامیشه ؟؟عصر میخوابه؟؟
امروز یک بعد از ظهر بیدار شد. ولی اگه زود بیدار شه بعد از ظهر میخوابه.
سلام به اونایی که جدید اومدن حسین آقا وآقای شفیعی و آجی فاطمه طاعات قبول
آقاشفیعی
تو بزرگترین مشاعره اینترنتی پیام بدین آقای گلشنی هستن مشاعره رو ادامه میدن. آدرسش رو دارین؟
بزرگترین مشاعره ی اینترنتی یک اشکالی دارد و آن این است که از مطالب غیر شعر هم استفاده می شود و البته در جای خود جملات بسیار خوب و با محتوا و قابل استفاده ای هستند . اوایل هم آنجا شرکت می کردم . ولی بیشتر دوست دارم مشاعره ی واقعی باشد و فقط از شعر استفاده شود .