راسخون

اتاق چت راسخون

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

ازآجیتون بپرسین ماله کدوم شهرمرکزین

shayesteh2000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6168
|

آجی محمد خوابیده؟ محمد حسین تازه داره نقاشی رنگ میکنه که فردا که بیدار شد بهش موبایل بدم بازی کنه!

خداروشکر الان خوابید .عزیزم نازی ....منکه رو گوشیم فقط بازی نریختم که یه راه نفس داشته باشم .....محمد حسین صبح ها دیر پامیشه ؟؟عصر میخوابه؟؟

farshon کاربر طلایی1
|
|

حسین 

اگه خوابم بردبیدارم نکن میخوام بدونه سحری بگیرم

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

نوشتن تهران دیگه چی بنویسن؟

من اشتباه دیدم. چرا فکر کردم نوشته شده مرکزی؟ فکر کنم از فرط خواب پست آجی لیا رو با پست آقای شفیعی اشتباهی گرفتم.
ftm1370 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 779
|
سلام دوستان شب بخیر و عباداتتون قبول... امشب با تلفن همراهم اومدم اینجا... قطعه گمشده اي از پر پرواز کم است يازده بار شمرديم و يکي باز کم است اين همه اب که جاري است نه اقيانوس است عرق شرم زمين است که سرباز کم است اللهم عجل لوليک الفرج براي ظهورش صلوات
abbasshafie کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 295
|

آقای شفیعی آنلاین هستید آیا؟؟؟؟ مال کدوم شهرین؟؟

متولد و ساکن شمیران , آباء و اجداد اصفهان 

salma57 کاربر طلایی1
|
|

سلام دوستان شب بخیر و عباداتتون قبول... امشب با تلفن همراهم اومدم اینجا... قطعه گمشده اي از پر پرواز کم است يازده بار شمرديم و يکي باز کم است اين همه اب که جاري است نه اقيانوس است عرق شرم زمين است که سرباز کم است اللهم عجل لوليک الفرج براي ظهورش صلوات

سلااااااام آجی فاطمه عزیز. طاعات و عبادات قبول. خوش اومدین
farshon کاربر طلایی1
|
|

نوشتن تهران دیگه چی بنویسن؟

من اشتباه دیدم. چرا فکر کردم نوشته شده مرکزی؟ فکر کنم از فرط خواب پست آجی لیا رو با پست آقای شفیعی اشتباهی گرفتم.

کمی بفکرخودتون باشین 

liasam کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1143
|
برنامه نهم: ,,,,,,,,,,,,,,,,,/////دعاء کنيم به ويژه پس از نمازها\\\\\\ اکنون که يادآور شديم در اين ماه دعا مستجاب است از هر فرصتي براي مناجات با مهربان ترين مهربانان استفاده کنيم و هر خلوتي پيدا مي کنيم، به راز و نياز با او بپردازيم. گاهي با خواندن دعاها و مناجات هايي که از معصومين عليهم السلام به ما رسيده است خصوصا دعاي ابوحمزه و مناجات سحر، گاهي با زبان خود با او درد دل کنيم، از نعمتها بگوييم و شکر کنيم. از غفلت ها بگوييم و عذرخواهي نماييم، از نارسايي ها و کمبودها بگوييم و طلب ياري کنيم. از شيطان و نفس بگوييم و پناهندگي بخواهيم و يادمان نرود که از بهترين زمان ها براي دعاء در اين ماه بزرگ، بعد از نمازهاي واجب است چرا که پيامبر عزيزمان صلي الله عليه و اله فرمودند: «در زمان هاي نماز دست هاي خود را به سوي او به دعا بلند کنيد زيرا زمان هاي نماز ارزشمندترين ساعت ها هستند، خداوند در اين زمان ها با رحمت به بندگان نظر مي نمايد و نداي آنان را پاسخ داده، درخواستشان را رسيدگي نموده و دعايشان را مستجاب مي نمايد» پس غافل نشويم، هم براي خود و هم براي ديگران دعا کنيم.
farshon کاربر طلایی1
|
|

آقای شفیعی آنلاین هستید آیا؟؟؟؟ مال کدوم شهرین؟؟

متولد و ساکن شمیران , آباء و اجداد اصفهان 

پس کمی باراسخون نسبت دارین

حسین جزی نامحسوسین شدی.خخخ

shayesteh2000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6168
|

آجی فاطمه سلام خوش اومدین  ممنون از مطلب زیباتون ...

ftm1370 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 779
|
سلام ممنون آبجی سلما جان... نوشته ی من برا خودم ناقص میاد برا اتاق چتم نافص اومده!!!??
salma57 کاربر طلایی1
|
|

آجی محمد خوابیده؟ محمد حسین تازه داره نقاشی رنگ میکنه که فردا که بیدار شد بهش موبایل بدم بازی کنه!

خداروشکر الان خوابید .عزیزم نازی ....منکه رو گوشیم فقط بازی نریختم که یه راه نفس داشته باشم .....محمد حسین صبح ها دیر پامیشه ؟؟عصر میخوابه؟؟

امروز یک بعد از ظهر بیدار شد. ولی اگه زود بیدار شه بعد از ظهر میخوابه.
tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

سلام  به اونایی که جدید  اومدن  حسین آقا  و‌آقای شفیعی   و  آجی فاطمه  طاعات قبول

abbasshafie کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 295
|

آقاشفیعی

تو بزرگترین مشاعره اینترنتی پیام بدین آقای گلشنی هستن مشاعره رو ادامه میدن. آدرسش رو دارین؟

بزرگترین مشاعره ی اینترنتی یک اشکالی دارد و آن این است که از مطالب غیر شعر هم استفاده می شود و البته در جای خود جملات بسیار خوب و با محتوا و قابل استفاده ای هستند . اوایل هم آنجا شرکت می کردم . ولی بیشتر دوست دارم مشاعره ی واقعی باشد و فقط از شعر استفاده شود .