اتاق چت راسخون
نه..چطور مگه !؟!؟
همینجوری! یهویی چشمم خورد به استان گفتم شاید.... اشتباهی حدس زدم.
سلام آقای رضایی. خوبین؟ عبادات قبول.
با این جمله نفس آدم میگیره ...
حسین
خوابم نمی بره گفتم فرداهم جمعه ست یه قرصه خواب انداختم بالا.
خب درست بنشینید که نفستون هم درست و مستقیم بره و بیاد. حتما خیلی خم شدین که نفستون کج شده.
آجی لیا با آقای شفیعی نسبت دارین؟ من الان یهویی شک کردم!
فک نکنم آجی ....آجی سارا شما توضیح بدین
من کلا همیشه دنبال ارتباطاتم.دیدم هر دو از یک استانند گفتم تیری در تاریکی! بندازم. الکی!
آهان فک کردم واسه پیاده روی میگید..آقای شفیعی آنلاین هستید آیا؟؟؟؟ مال کدوم شهرین؟؟؟
با این جمله نفس آدم میگیره ...
نه حسین دست به شوخیش گیرکرده واسه اونه
من کلا همیشه دنبال ارتباطاتم.دیدم هر دو از یک استانند گفتم تیری در تاریکی! بندازم. الکی!
امان از دست شما ...خوب آجی دونستنش بامزس ...یه رشته هم تو این مبحث هستا اگه علاقه دارین میتونین واردش بشین ..خنده
امان از دست شما ...خوب آجی دونستنش بامزس ...یه رشته هم تو این مبحث هستا اگه علاقه دارین میتونین واردش بشین ..خنده
خب من ارتباطات خیلی ها رو تونستم حدس بزنم. ولی این دفعه اشتباه شد.
آقای شفیعی منها
شغلتون آزاده یاکارمندین اگه کارمندین کارمندکدوم اداره؟
آقاشفیعی
چندسالتونه؟باشفیعی جمع نسبتی دارید؟
متولد 1337 هستم . ماشین حساب نمی تونه سن منو محاسبه کنه چون عدد خیلی بزرگی می شود . علی ایحال با شفیعی "جمع" هم نمی دانم که نسبتی دارم یانه ولی احتمالا با شفیعی "منها" نسبت داشته باشیم
خیلی خیلی به اتاق چت خوش اومدین.
خیلی ممنون . داشتم به انجمن ها به خصوص مشاعره ی آنلاین سر می زدم دیدم همه جا سوت و کور است و خبر آنچنانی نیست . از دور نگاه کردم چراغی کور سو می زد گفتم شاید در این انجمن خبری باشد که چند نفری به آن پاسخ می دهند . شاید هم ماه مبارک رمضان است و آش نذری یا افطاری و سحری می دهند .
آهان فک کردم واسه پیاده روی میگید..آقای شفیعی آنلاین هستید آیا؟؟؟؟ مال کدوم شهرین؟؟؟
مثل اینکه آفلاین شدند.
نوشتن تهران دیگه چی بنویسن؟
آقاشفیعی
چندسالتونه؟باشفیعی جمع نسبتی دارید؟
متولد 1337 هستم . ماشین حساب نمی تونه سن منو محاسبه کنه چون عدد خیلی بزرگی می شود . علی ایحال با شفیعی "جمع" هم نمی دانم که نسبتی دارم یانه ولی احتمالا با شفیعی "منها" نسبت داشته باشیم
خیلی خیلی به اتاق چت خوش اومدین.
خیلی ممنون . داشتم به انجمن ها به خصوص مشاعره ی آنلاین سر می زدم دیدم همه جا سوت و کور است و خبر آنچنانی نیست . از دور نگاه کردم چراغی کور سو می زد گفتم شاید در این انجمن خبری باشد که چند نفری به آن پاسخ می دهند . شاید هم ماه مبارک رمضان است و آش نذری یا افطاری و سحری می دهند .
تو بزرگترین مشاعره اینترنتی پیام بدین آقای گلشنی هستن مشاعره رو ادامه میدن. آدرسش رو دارین؟