اتاق چت راسخون
البته نمیگم تقصیر داش صالحیه ها ، مطمئنا ناخواسته بود اما خیلی حال داد
ای جونم داش صالح اومد داداش دمت گرم اینقدر خندیدم از این بهم ریختگی صفحه ی پاتوق :))))))) مشعوف شدم
===========================
سلام آقا صادق گل...چه خبر کنکوری جان...
انشاالله درس ها را خوب خوندید....
HTC One هم گوشی خوبیه.... کیا قبول دارن ؟! :دی
آجی ها رو حرف من حرف نزنید دیگه من میگم 30 شمام بگید 30
آجی نازنین الان دیگه طرف 50 سالشه ترم 1 این که دلیل نمیشه میشه ؟
آجی زهرا کرم اومده صورت رو جون نشون میده از همونا که خودتم داری
ستاد ایجاد تشنج
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
همون کرم و میگین که باهم خریدیم من یدونه خریدم ولی شما چندتا خریدی
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
مثل خودمی
میدونستم تورم میشه خریدم روز تولدت بهت هدیه بدم
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
نه اجی اشتباه میکنی من یادمه گفتی واسه خودم میخرم چون داشت گرون تر میشد گفتین چندتا میخرم که کم نیارم
داداش فنودی خوابتون برده نیستین
داداش صالحی هم تشریف آوردن خوش اومدین
آجیا و داداشا بازم اینجا سوت و کور شد که؟ کجا رفتین؟
رفتین راجع به شیطان پرستی و اینا دارین تحقیق میکنین؟
راستش قبلا یه تحقیق هایی کرده بودم .الان اصلا وقت تحقیق ندارم امتحانات زیادن . بحث جالبیه شیطان پرستی و فراماسونری و رابطشون !!!
آجیا و داداشا بازم اینجا سوت و کور شد که؟ کجا رفتین؟
رفتین راجع به شیطان پرستی و اینا دارین تحقیق میکنین؟
راستش قبلا یه تحقیق هایی کرده بودم .الان اصلا وقت تحقیق ندارم امتحانات زیادن . بحث جالبیه شیطان پرستی و فراماسونری و رابطشون !!!
بله جالبه ولی زیاد نباید تو این مباحث وارد شد
ای جونم داش صالح اومد داداش دمت گرم اینقدر خندیدم از این بهم ریختگی صفحه ی پاتوق :))))))) مشعوف شدم
===========================
سلام آقا صادق گل...چه خبر کنکوری جان...
انشاالله درس ها را خوب خوندید....
HTC One هم گوشی خوبیه.... کیا قبول دارن ؟! :دی
سلام داداش صالحی
خوش اومدید
شما و قمار بازي؟؟؟ منم تا چند سال پيش فهميدم قماره ولي واقعاً درسته.يادمه چند روز سر کارتامون با دوستم قهر کردم. هي جووني کجايي که يادت به خير!!!
داداش شما هم !!!
قمار کجا بود آخه !
همین کارا رو می کنیم ور میدارن از مسلمونا این چیزا رو می سازن !!
من نمی فهمم شطرنج و پاسور چه گناهی دارن که شدن حرام و بازی کناش مفسد فی الارض (من خودم عاشق شطرنج هستم ، ولی اون یکی رو بلد نیستم . هیچوقت هم ترکش نمی کنم حالا هر کی هر چی میخواد بگه )البته اگه شرط پولی نباشه بقیه شرطا مشکل ندارن ، به نظر من البته !(تازه پولش اگه کم باشه بازم اشکال نداره )
اینا تو دلم مونده بود گفتم بگم ، واقعا آدم بعضی چیزا رو از بعضی آدم ها میشنوه ، خندش میگیره .
منم خیلی از شطرنج خوشم میاد یا پاستور.ولی چرا بعضی ها واقعاً قمارن. وقتی علما چنین چیزی می گن ما دیگه چه حرفی برای گفتن داریم؟؟؟
فتواي امام و لينكي كه فرستادم رو حتما مطالعه كنيد. (البته مرجع تقليد شما هر كي هست از اون بايد تقليد كنيد و تحقيق)
بالاي همين صفحه.
ممنون آجی خوندم . ولی همونی که گفتم .
داش حسین چی شدی ؟؟؟ بابا شوخی کردم بیااااااااا :(
شما و قمار بازي؟؟؟ منم تا چند سال پيش فهميدم قماره ولي واقعاً درسته.يادمه چند روز سر کارتامون با دوستم قهر کردم. هي جووني کجايي که يادت به خير!!!
داداش شما هم !!!
قمار کجا بود آخه !
همین کارا رو می کنیم ور میدارن از مسلمونا این چیزا رو می سازن !!
من نمی فهمم شطرنج و پاسور چه گناهی دارن که شدن حرام و بازی کناش مفسد فی الارض (من خودم عاشق شطرنج هستم ، ولی اون یکی رو بلد نیستم . هیچوقت هم ترکش نمی کنم حالا هر کی هر چی میخواد بگه )البته اگه شرط پولی نباشه بقیه شرطا مشکل ندارن ، به نظر من البته !(تازه پولش اگه کم باشه بازم اشکال نداره )
اینا تو دلم مونده بود گفتم بگم ، واقعا آدم بعضی چیزا رو از بعضی آدم ها میشنوه ، خندش میگیره .
منم خیلی از شطرنج خوشم میاد یا پاستور.ولی چرا بعضی ها واقعاً قمارن. وقتی علما چنین چیزی می گن ما دیگه چه حرفی برای گفتن داریم؟؟؟
چرا یه کارایی میشه کرد !!!
البته نمیگم تقصیر داش صالحیه ها ، مطمئنا ناخواسته بود اما خیلی حال داد
قضیه چیه به منم بگین بخندم!
داداش فنودی خوابتون برده نیستین
داداش صالحی هم تشریف آوردن خوش اومدین
ممنون اجی داشتم مثل یه پسر خوب درس میخوندم
داداش صدری هم آمدن من امشب همش خوش امد میگم