راسخون

اتاق چت راسخون

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

فقط یه سوال : من هر یه ثانیه یک بار راسخونو نمیتونم باز کنم.مشکل از نت منه یا همه همین مشکل رو دارند؟؟؟؟

نه داداش صبح ها اینترنت بهتره بعدازظهر که میشه چند روزه همین وضعه.الان مال منم همینه

داداش این عکس اواتارتون چه با مزه است؟

اگه از دست این کنکور لعنتی نمیرم از دست این جمله آخرتون خواهم مرد ، شکی توش نیست ... اگه با مزست چرا علامت سوال داره ، اگه علامت سوال داره چرا هر چی سعی میکنم نمیتونم بصورت سوالی بخونمش؟؟؟؟

منظورم این بود که در عین حال که با مزه است ،معنیش چیه؟فقط همین.

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

دوستان  چیزی شده  ؟  چه کسانی حضور دارند؟  و چه کسانی حضور ندارند ؟

s4d3gh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2659
|

فقط یه سوال : من هر یه ثانیه یک بار راسخونو نمیتونم باز کنم.مشکل از نت منه یا همه همین مشکل رو دارند؟؟؟؟

نه داداش صبح ها اینترنت بهتره بعدازظهر که میشه چند روزه همین وضعه.الان مال منم همینه

اگه از دست این کنکور لعنتی نمیرم از دست این جمله آخرتون خواهم مرد ، شکی توش نیست ... اگه با مزست چرا علامت سوال داره ، اگه علامت سوال داره چرا هر چی سعی میکنم نمیتونم بصورت سوالی بخونمش؟؟؟؟

عرض کردم ، منظوری نداشتم ، هویجوری گذاشتم . بقول خودتون با مزست . منو یاده اون فیلم نمیدونم چی چی میندازه :) از بس قشنگ بود فیلمش ، اسمشو یادم رفته :))

|
|

دوستان چرا اینجوریه اینجا تا من میگم میخوام دیگه برم یه دفعه همه میان منو پایبند اینجا میکنن بعد تا میام جواب بدم میبینم کسی نیست .یعنی  مثل کارتون سنجد بود که می گفت برمیگردم هی میرین هی میاین

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

داداش سیّد دارم درکت می کنم چه جوری با دایل آپ سایتو باز کردی!!!

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

عرض کردم ، منظوری نداشتم ، هویجوری گذاشتم . بقول خودتون با مزست . منو یاده اون فیلم نمیدونم چی چی میندازه :) از بس قشنگ بود فیلمش ، اسمشو یادم رفته :))

چند تا كارتون بود يكي ماجراهاي آبي (سگ آبي ) يكي هم والاس و گروميت. البته با عرض معذرت اين دو تا يادم اومد وقتي آواتارتون رو ديدم. تازه آبي علامت دست جا مي گذاشت ولي اين علامت خطر براي چيه من نمي دونم ! شايد اخطاري هست براي نزديك شدن كنكور

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
|

تازه الآن رفتم و کتابامو از کمدم گذاشتم تو کیفم.کم کم باید شروع به خوندن کنم!!!

s4d3gh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2659
|

جیز خاصی نیست ، قبل از اینکه شما هم دچار اشتباه بشد باید عرض کنم اینجا دو دسته صحبت وجود داره که 180 درجه با هم فرق میکنند ، این وسط یه نخاله داره که با اجازتون اون منم و هی بحث مفید رو گمراه میکنم ...

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
|

آجی NAZANINFATEMEH می شه آدرس شکلکارو دوباره بدین؟؟؟

mohammad98 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6815
|

برعکس نگفتی!

فکر کنم از داخل کمد کیفت رو بداشتی و کتابت رو دراوردی!

|
|

اگه اشتباه نکنم فردا انشا دارین داداش درسته؟ولی کلا امتحان نهایی راحته .ایشالا موفق میشی مثل همیشه .شما که دیگه تیزهوشان میخونین

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

اعتماد به نفس واقعي يعني اينكه تازه الان بري و كتاب رو باز كني :))) واقعا من به اعتماد به نفس شما غبطه مي خورم :))))))))

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

جیز خاصی نیست ، قبل از اینکه شما هم دچار اشتباه بشد باید عرض کنم اینجا دو دسته صحبت وجود داره که 180 درجه با هم فرق میکنند ، این وسط یه نخاله داره که با اجازتون اون منم و هی بحث مفید رو گمراه میکنم ...

داداش سید شما نخاله نیستسن نشنوم دیگه اینجوری با خودتون حرف بزنید ها به قول یه کسی که خیلی دوسش دارم قاطی میکنماااااا سیمام میچسبه به هم ( البته من اونو دوست دارم اونو نمیدونم ) بعدم اصلا هم بحث گمراه نشده
|
|

آجی NAZANINFATEMEH می شه آدرس شکلکارو دوباره بدین؟؟؟

بله بفرمایین

http://mozhi1370.blogfa.com/8705.aspx

http://sheklak22.blogfa.com/

http://faria-shekl.blogfa.com/

mohammad98 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6815
|

یه سوال ؟

الان شما هی f5 می زنین صفحه دوباره بیاد ؟ من که اصلا صفحه باز نمیشه