اتاق چت راسخون
فتواي امام خميني (ره):
اگر شطرنج آلات قمار بودن خود را بهطور کلى از دست داده باشد و چون امروز تنها به عنوان.
یک ورزش فکرى از آن استفاده گردد بازى با آن چه صورتى دارد؟].
بسمه تعالى.
بر فرض مذکور اگر برد و باختى در بین نباشد اشکال ندارد.
http://www.jamaran.ir/fa/NewsContent-id_15482.aspx
آجیا و داداشا بازم اینجا سوت و کور شد که؟ کجا رفتین؟
رفتین راجع به شیطان پرستی و اینا دارین تحقیق میکنین؟
بیخیال آجی شاد باش ...
داداش من شادم ولی اینا شنیده ها و دانسته هام بود که گفتم شما هم دلیلشو بدونین .و الا تایید یا رد نکردمشون
سلام . ببخشید اینگار اینجا خیلی قاطی پاتی شده ، من در مورد یه چیز دیگه صحبت کردم اما اینگار درست نتونستم منظورمو بفهمونم . و همشم تغصیر منه ... وسط فرمایشات مهمتون پریدم ... ببخشید ... به بحثتون ادامه بدید ...
فقط یه سوال : من هر یه ثانیه یک بار راسخونو نمیتونم باز کنم.مشکل از نت منه یا همه همین مشکل رو دارند؟؟؟؟
بیخیال آجی شاد باش ...
داداش من شادم ولی اینا شنیده ها و دانسته هام بود که گفتم شما هم دلیلشو بدونین .و الا تایید یا رد نکردمشون
سلام . ببخشید اینگار اینجا خیلی قاطی پاتی شده ، من در مورد یه چیز دیگه صحبت کردم اما اینگار درست نتونستم منظورمو بفهمونم . و همشم تغصیر منه ... وسط فرمایشات مهمتون پریدم ... ببخشید ... به بحثتون ادامه بدید ...
نه داداش این چه حرفیه؟اختیار دارید.فعلا که کسی رو خط نیست الان من برم همه میان
فقط یه سوال : من هر یه ثانیه یک بار راسخونو نمیتونم باز کنم.مشکل از نت منه یا همه همین مشکل رو دارند؟؟؟؟
نه داداش صبح ها اینترنت بهتره بعدازظهر که میشه چند روزه همین وضعه.الان مال منم همینه
داداش این عکس اواتارتون چه با مزه است؟
كامپيوتر و اينترنت و راسخون و ويروس راسخون دست به دست هم داد و من نتونستم هيچ صفحه اي باز كنم. ولي الان هم بايد برم. كسي نيست شيفت شب رو تحويل بگيره؟؟
فعلا خدا نگهدار
سلام وخداقوت
دوستان یه لطفی می کنین و یه سری به وبلاگ من بزنین و نظرتون رو بگین . این وبلاگ رو بری شرکت تو مسابقه وبلاگ نویسی تجلی حماسه درست کردم . اما از اونجایی که مهلت شرکت تو مسابقه تا 15 خرداده و ما تا 20 خرداد امتحان داریم می خواستم بدونم نظر شما چیه و آیاوبلاگی که درست کردم جالبه و مطالب بیشتری بندازم یا رتبه نمی یارم. لطفا کمکم کنین . ممنون
http://hemase_92.rasekhoonblog.com/#
وروديش رو خيلي پسنديدم. ولي پستي نداره كه.
در مورد وبلاگ من دوست دارم وبلاگ دست نوشته خود شخص باشه. هر چند مطالب كوتاه باشه ولي همين كه كپي از جاي ديگه نباشه به نظر شخص من قابل قبول تره.
البته من زياد اهل وبلاگ خوندن نيستم ولي مطلبي رو كه يك جا مي بينم اگه جاي ديگه ببينم كسي كپي كرده شايد ديگه به اون وبلاگ سر نزنم.
ولي اگه نوشته خود آدم باشه يعني تازه و نو هست.
يك مورد ديگه در مورد وبلاگ خوب به روز بودنه يعني شما هر روز مطلب تازه بنويسي و تبليغ هم بكني. يعني به وبلاگ هاي ديگه سر بزني و نظر بدي و البته خواهش و التماس نباشه فقط نظر همراه با لينك وبلاگ. اين آمار سايت رو بالا مي بره و البته تبادل نظر و .........
بله وبلاگ عالی داره.عالی بود.ولی به تبادل نظر نپرداز.من خودم نزدیک به 50 تا نظر تو وبلاگای دیگه دادم که فقط دو تا نظر به خودم برگشت.بقیه فرت!!!
كامپيوتر و اينترنت و راسخون و ويروس راسخون دست به دست هم داد و من نتونستم هيچ صفحه اي باز كنم. ولي الان هم بايد برم. كسي نيست شيفت شب رو تحويل بگيره؟؟
فعلا خدا نگهدار
آجی منم شرمنده نمیتونم تحویل بگیرم چون منم دارم میرم.به سلامت
شما و قمار بازي؟؟؟ منم تا چند سال پيش فهميدم قماره ولي واقعاً درسته.يادمه چند روز سر کارتامون با دوستم قهر کردم. هي جووني کجايي که يادت به خير!!!
داداش شما هم !!!
قمار کجا بود آخه !
همین کارا رو می کنیم ور میدارن از مسلمونا این چیزا رو می سازن !!
من نمی فهمم شطرنج و پاسور چه گناهی دارن که شدن حرام و بازی کناش مفسد فی الارض (من خودم عاشق شطرنج هستم ، ولی اون یکی رو بلد نیستم . هیچوقت هم ترکش نمی کنم حالا هر کی هر چی میخواد بگه )البته اگه شرط پولی نباشه بقیه شرطا مشکل ندارن ، به نظر من البته !(تازه پولش اگه کم باشه بازم اشکال نداره )
اینا تو دلم مونده بود گفتم بگم ، واقعا آدم بعضی چیزا رو از بعضی آدم ها میشنوه ، خندش میگیره .
منم خیلی از شطرنج خوشم میاد یا پاستور.ولی چرا بعضی ها واقعاً قمارن. وقتی علما چنین چیزی می گن ما دیگه چه حرفی برای گفتن داریم؟؟؟
شما و قمار بازي؟؟؟ منم تا چند سال پيش فهميدم قماره ولي واقعاً درسته.يادمه چند روز سر کارتامون با دوستم قهر کردم. هي جووني کجايي که يادت به خير!!!
داداش شما هم !!!
قمار کجا بود آخه !
همین کارا رو می کنیم ور میدارن از مسلمونا این چیزا رو می سازن !!
من نمی فهمم شطرنج و پاسور چه گناهی دارن که شدن حرام و بازی کناش مفسد فی الارض (من خودم عاشق شطرنج هستم ، ولی اون یکی رو بلد نیستم . هیچوقت هم ترکش نمی کنم حالا هر کی هر چی میخواد بگه )البته اگه شرط پولی نباشه بقیه شرطا مشکل ندارن ، به نظر من البته !(تازه پولش اگه کم باشه بازم اشکال نداره )
اینا تو دلم مونده بود گفتم بگم ، واقعا آدم بعضی چیزا رو از بعضی آدم ها میشنوه ، خندش میگیره .
منم خیلی از شطرنج خوشم میاد یا پاستور.ولی چرا بعضی ها واقعاً قمارن. وقتی علما چنین چیزی می گن ما دیگه چه حرفی برای گفتن داریم؟؟؟
فتواي امام و لينكي كه فرستادم رو حتما مطالعه كنيد. (البته مرجع تقليد شما هر كي هست از اون بايد تقليد كنيد و تحقيق)
بالاي همين صفحه.
نه داداش صبح ها اینترنت بهتره بعدازظهر که میشه چند روزه همین وضعه.الان مال منم همینه
داداش این عکس اواتارتون چه با مزه است؟
اگه از دست این کنکور لعنتی نمیرم از دست این جمله آخرتون خواهم مرد ، شکی توش نیست ... اگه با مزست چرا علامت سوال داره ، اگه علامت سوال داره چرا هر چی سعی میکنم نمیتونم بصورت سوالی بخونمش؟؟؟؟
فتواي امام خميني (ره):
اگر شطرنج آلات قمار بودن خود را بهطور کلى از دست داده باشد و چون امروز تنها به عنوان.
یک ورزش فکرى از آن استفاده گردد بازى با آن چه صورتى دارد؟].
بسمه تعالى.
بر فرض مذکور اگر برد و باختى در بین نباشد اشکال ندارد.
http://www.jamaran.ir/fa/NewsContent-id_15482.aspx
من اینترنت پرسرعتم تموم شده با دایل آپ اومدم.کسی می دونه نظر آقای خامنه ای در این مورد چیه؟؟؟ُرچ م یکنین؟؟؟
فعلا خدا نگهدار
من هستم.با دایل آپ هستم و پستو تحویل می گیرم.