اتاق چت راسخون
اجی کجایی که دنبالت میگشتم.
دیشب یهو بیهوش شدی
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام داداش دیشب خیلی منتظر بودم دیدم کسی پست نمیذاره منم خسته بودم خوابیدم
سلام همه خوبید ؟؟
عید همه مبارک
سلام عيد شما هم مبارك. انشاءالله تو اين روز عزيز عيدي خوبي از آقا امام جواد(ع) و امام رضا(ع) بگيريد. براي همه شما دوستان همين آرزو رو دارم
سلام همه خوبید ؟؟
عید همه مبارک
سلام عيد شما هم مبارك. انشاءالله تو اين روز عزيز عيدي خوبي از آقا امام جواد(ع) و امام رضا(ع) بگيريد. براي همه شما دوستان همين آرزو رو دارم
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام عزیزم ممنون منم از خدا بهترین ها رو برای شما میخوام
سلام همه خوبید ؟؟
عید همه مبارک
سلام آجی -خوبی؟دیر اومدی امروز البته من خودمم تازه اومدما
سلام وخداقوت
دوستان یه لطفی می کنین و یه سری به وبلاگ من بزنین و نظرتون رو بگین . این وبلاگ رو بری شرکت تو مسابقه وبلاگ نویسی تجلی حماسه درست کردم . اما از اونجایی که مهلت شرکت تو مسابقه تا 15 خرداده و ما تا 20 خرداد امتحان داریم می خواستم بدونم نظر شما چیه و آیاوبلاگی که درست کردم جالبه و مطالب بیشتری بندازم یا رتبه نمی یارم. لطفا کمکم کنین . ممنون
http://hemase_92.rasekhoonblog.com/#
سلام وخداقوت
دوستان یه لطفی می کنین و یه سری به وبلاگ من بزنین و نظرتون رو بگین . این وبلاگ رو بری شرکت تو مسابقه وبلاگ نویسی تجلی حماسه درست کردم . اما از اونجایی که مهلت شرکت تو مسابقه تا 15 خرداده و ما تا 20 خرداد امتحان داریم می خواستم بدونم نظر شما چیه و آیاوبلاگی که درست کردم جالبه و مطالب بیشتری بندازم یا رتبه نمی یارم. لطفا کمکم کنین . ممنون
وروديش رو خيلي پسنديدم. ولي پستي نداره كه.
در مورد وبلاگ من دوست دارم وبلاگ دست نوشته خود شخص باشه. هر چند مطالب كوتاه باشه ولي همين كه كپي از جاي ديگه نباشه به نظر شخص من قابل قبول تره.
البته من زياد اهل وبلاگ خوندن نيستم ولي مطلبي رو كه يك جا مي بينم اگه جاي ديگه ببينم كسي كپي كرده شايد ديگه به اون وبلاگ سر نزنم.
ولي اگه نوشته خود آدم باشه يعني تازه و نو هست.
يك مورد ديگه در مورد وبلاگ خوب به روز بودنه يعني شما هر روز مطلب تازه بنويسي و تبليغ هم بكني. يعني به وبلاگ هاي ديگه سر بزني و نظر بدي و البته خواهش و التماس نباشه فقط نظر همراه با لينك وبلاگ. اين آمار سايت رو بالا مي بره و البته تبادل نظر و .........
سلام وخداقوت
وروديش رو خيلي پسنديدم. ولي پستي نداره كه.
در مورد وبلاگ من دوست دارم وبلاگ دست نوشته خود شخص باشه. هر چند مطالب كوتاه باشه ولي همين كه كپي از جاي ديگه نباشه به نظر شخص من قابل قبول تره.
البته من زياد اهل وبلاگ خوندن نيستم ولي مطلبي رو كه يك جا مي بينم اگه جاي ديگه ببينم كسي كپي كرده شايد ديگه به اون وبلاگ سر نزنم.
ولي اگه نوشته خود آدم باشه يعني تازه و نو هست.
يك مورد ديگه در مورد وبلاگ خوب به روز بودنه يعني شما هر روز مطلب تازه بنويسي و تبليغ هم بكني. يعني به وبلاگ هاي ديگه سر بزني و نظر بدي و البته خواهش و التماس نباشه فقط نظر همراه با لينك وبلاگ. اين آمار سايت رو بالا مي بره و البته تبادل نظر و .........
خیلی ممنون بابت نظرتون انشا.. ازش استفاده می کنم
سلام دوستان . دوباره میبخشید وسط حرفاتون میپرم ...
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم ...
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/580360/page169/
از اونجا که اسم پاتوق هر چه میخواهد دل تنگت بگو هستش دوستان یه فشاری به دلتون بیارید یکی دوتا درد دل بکنید این صفحه ی 169 بره پی کارش ... بد جوری ضایه ست :))))))))
شما و قمار بازي؟؟؟ منم تا چند سال پيش فهميدم قماره ولي واقعاً درسته.يادمه چند روز سر کارتامون با دوستم قهر کردم. هي جووني کجايي که يادت به خير!!!
داداش شما هم !!!
قمار کجا بود آخه !
همین کارا رو می کنیم ور میدارن از مسلمونا این چیزا رو می سازن !!
من نمی فهمم شطرنج و پاسور چه گناهی دارن که شدن حرام و بازی کناش مفسد فی الارض (من خودم عاشق شطرنج هستم ، ولی اون یکی رو بلد نیستم . هیچوقت هم ترکش نمی کنم حالا هر کی هر چی میخواد بگه )البته اگه شرط پولی نباشه بقیه شرطا مشکل ندارن ، به نظر من البته !(تازه پولش اگه کم باشه بازم اشکال نداره )
اینا تو دلم مونده بود گفتم بگم ، واقعا آدم بعضی چیزا رو از بعضی آدم ها میشنوه ، خندش میگیره .
سلام همه خوبید ؟؟
عید همه مبارک
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ سلام آجی من امروز از صبح بودم شما نبودید کلا هر وقت من هستم شما نیستی من نیستم شما هستید
سلام دوستان . دوباره میبخشید وسط حرفاتون میپرم ...
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم ...
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/580360/page169/
از اونجا که است پاتوق هر چه میخواهد دل تنگت بگو هستش دوستان یه فشاری به دلتون بیارید یکی دوتا درد دل بکنید این صفحه ی 169 بره پی کارش ... بد جوری ضایه ست :))))))))
نه اتفاقا الان خيلي خوشگل شده. فكر كنم جناب صالحي به جاي اينكه متن خودش رو سبز كنه دكمه رنگ سبز رو با تمام قوا فشار داده به همه صفحه سرايت كرده. ولي خيلي خوشگل شده. گزينه هاي تشكر و نقل قولش هم بالاي هر پست هست. من كه مي گم همه انجمن همينجوري بشه خوبه :))))))))))
تازه شما كه اتاق چت نمياي پس ما براي چي بيايم پاتوق
و اينچنين دعوا شروع مي شود :))))
سلام وخداقوت
سلام داداش
وبلاگت قشنگه !
خیلی لینک داری (البته این عیب نیست ها)
سلام همه خوبید ؟؟
عید همه مبارک
سلام آجی من امروز از صبح بودم شما نبودید کلا هر وقت من هستم شما نیستی من نیستم شما هستید
شما و قمار بازي؟؟؟ منم تا چند سال پيش فهميدم قماره ولي واقعاً درسته.يادمه چند روز سر کارتامون با دوستم قهر کردم. هي جووني کجايي که يادت به خير!!!
داداش شما هم !!!
قمار کجا بود آخه !
همین کارا رو می کنیم ور میدارن از مسلمونا این چیزا رو می سازن !!
من نمی فهمم شطرنج و پاسور چه گناهی دارن که شدن حرام و بازی کناش مفسد فی الارض (من خودم عاشق شطرنج هستم ، ولی اون یکی رو بلد نیستم . هیچوقت هم ترکش نمی کنم حالا هر کی هر چی میخواد بگه )البته اگه شرط پولی نباشه بقیه شرطا مشکل ندارن ، به نظر من البته !(تازه پولش اگه کم باشه بازم اشکال نداره )
اینا تو دلم مونده بود گفتم بگم ، واقعا آدم بعضی چیزا رو از بعضی آدم ها میشنوه ، خندش میگیره .
داداش صدری منم شنیدم .راست میگن دوستان.مثلا اگه تو استفتائات آقای خامنه ای نگاه کرده باشین زدن که بازی کردن این دو مشکل داره حتی برای خودم هم جالب بود وقتی میخوندم که بازی پاسور در کامپیوتر هم مشکل داره.
ولی من دیدم و شنیدم که صفحه شطرنج مخصوص شیطان پرست هاست و برای اون شطرنج نهی شده
اگه دوستان چیز بیشتری میدونن بگن و منم اگه یادم اومد میگم